Jump to content

Акакијевци направили "војно-православни" камп код Бољевца

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Не делује ти, али оно .. размислли.. бивши скинхеаад, после монах зилотски.... размисли... који је менталитет људи који их "уче ту" ....

И чиме их уче... ком гледишту на свет.

Јесте Акакије зилот и бивши скинс, ал не значи да је и даље скинс уосталом фотографије говоре да није скинс има дугу браду и косу јелте. 

:))) 

Али људи пластичне пушке у рукама српских националиста то мора да је врло опасно!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 308
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јесте Акакије зилот и бивши скинс, ал не значи да је и даље скинс уосталом фотографије говоре да није скинс има дугу браду и косу јелте. 

:))) 

Али људи пластичне пушке у рукама српских националиста то мора да је врло опасно!

па прелаазио из једне у другу екстремистичку идеологију.

А пушке у рукама било којих екстремистичких националиста - јесу опасна ствар. Видели смо 41ве. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ili zemunu

ili novom beogradu

ili na banovom

ili na zvezdari

zivim inace na vozdovcu :)

Ok,jednostavno,tako je kako je.Niko ne garantuje da neko od ove dece nece svirati u nekom duvackom orkestru za koju godinu,jednostavno,gradska sredina je u pitanju.

Oko tebe zivi nekoliko stotina mladih ljudi,narkomani su sigurno manjina ali su laksi "za primetiti". :)

Подели на овим сајтовима

Није то војска. Том логиком може да се каже и да ко воли историју нека иде да је студира, а не да га муче од малих ногу.

Опште образобање треба бити одбрана и заштита. Сам назив каже да се ради о учењу одбране. а не напада и агресије, и заштите, а не терорисања и прављења експлозива са нападе.

Деца воле да се играју ратних игара и да помажу у невољи. Много је боље и здравије да то раде у природи по урађеном програму него да се уче из игрица и филмова седећи у месту уз грицкалице и газиране сокове.

Шта није војска?

Подели на овим сајтовима

Шта није војска?

Ти кампови и одбрана и заштита. Има неких елемената војске али није права војска. Као што и учење историје и математике у ОШ није као и студирање истих.

Нека се уче реду, раду, дисциплини и помагању ближњима од малена. Били би много бољи и зрелији кад одрасту. То све треба бити прилагођено њиховим узрастима и без идеолошких индоктринација, наравно.

Подели на овим сајтовима

Нека се уче реду, раду, дисциплини и помагању ближњима од малена. Били би много бољи и зрелији кад одрасту. То све треба бити прилагођено њиховим узрастима и без идеолошких индоктринација, наравно.

Све је то лепо што ти причаш, само што на овом кампу врло вероватно има врло опасне идеолошко-религијске индиктринације. 

Подели на овим сајтовима

па прелаазио из једне у другу екстремистичку идеологију.

А пушке у рукама било којих екстремистичких националиста - јесу опасна ствар. Видели смо 41ве. 

А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита па и пластична

Подели на овим сајтовима

А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита

и онда су стигли кинези са својом робом.. кр кр

Подели на овим сајтовима

Ima li neki kamp koji usmerava na zastitu bliznjih a da se bavi biohazardima, bakteriologijom, virologijom?! Nema? Onda tesko mogu da poverujem da iko ozbiljno razmatra pitanje nase bezbednosti, bar ne prema prioritetima koje postavlja.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/1663422/Ebola+br%C5%BEa+od+mera+suzbijanja.html

Klimatoloske zavrzlame i ekologiju necu ni da pominjem bez obzira sto smo ove godine vec tri puta dobili po nosu.

Подели на овим сајтовима

Све је то лепо што ти причаш, само што на овом кампу врло вероватно има врло опасне идеолошко-религијске индиктринације. 

Има, када сам видео да пију кока-колу схватио сам да си у праву за горе наведено.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Има, када сам видео да пију кока-колу схватио сам да си у праву за горе наведено.

Шта зар пију кока-колу?

Уф сунце ти пољубим, значи артемијевци су већи екстремисти јер  ме убедише да не пијем кока-колу и чврсто сам им обећао ал слаба воља мене раслабљеног ми не одоли првој коли.

Значи акакијевци нису антикокаколичари.

Подели на овим сајтовима

Ти кампови и одбрана и заштита. Има неких елемената војске али није права војска. Као што и учење историје и математике у ОШ није као и студирање истих.

Pre će biti da je nešto drugo cilj:

Омладини је потребна помоћ у отпору против тоталитарног секуларизма и либерализма –денационализације свести  и дехристијанизације душе.

link

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...