GeniusAtWork Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 ОМГ! MASONERIJI NA PUTU KRUNISANJA SOTONE STOJI SAMO PUTIN ! Рапсоди, Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Е да код нас у ДБ запошљавају људе истинске патриоте, као што то раде у Русији у службама државне безбедности, куд би нам био крај. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Амерички проповjедник Франклин Грем позвао хришћане свijета да се моле за Путина29. октобар 2015. - 7:59 Шеф америчке Евангелистичке асоцијације „Били Грем“ и међународне хришћанске добротворне организације „Сума самариана“ – Франклин Грем – срео се у Москви са патријархом Кирилом и позвао вернике да се моле за Владимира Путина „На Западу је у току морална деградација цркава и то нас веома забрињава. Сведоци смо како различите хришћанске конфесије по целој Америци одустају од својих досадашњих позиција под притиском секуларизма и либерализма. А у време комунизма смо страховали да ће свет постати безбожнички“ – рекао је Грем. У наставку је указао: „Када је комунизма пао, сви су се опустили, али је секуларизам по безбожништву раван комунизму, а управо он је продро у владе САД и многих других земаља. Брине ме што ми већ губимо свој глас. Посебно ме брине морално пропадање омладине по целом свету. Надам се да ћемо се заједно супротставити том процесу“. Франклин Грем је у Москви апеловао и да цело хришћанство и сви лидери хришћанских држава заједно дигну глас против терора Исламске државе над хришћанима на Блиском Истоку. Иницирао је да се у главном граду Русије одржи међународна конференција која би се тиме бавила. Посебно је нагласио да се многи амерички хришћани већ моле за здравље и срећу Владимира Путина, па додао: „И ја се молим за Путиново здравље и позивам све вернике да се моле за председника Русије Владимира Путина. Он предводи огромну земљу коју је Бог благословио, а њему као председнику дао за то потребну мудрост“. Франклин Грем ће у Москви боравити до 1. новембра и за то време ће се срести са америчким амбасадором у Москву Џоном Тефром, замеником шефа руске дипломатије Григоријем Карасином, председником конференције католичких епископа у РФ – архиепископом Паолом Пецијем и са поглаварима традиционалних протестантских цркава у Русији. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Putin i dalje prvi na Forbsovoj listi najmoćnijih Ruski predsednik Vladimir Putin je i ove godine, treću godinu za redom, prvi na godišnjoj listi najmoćnijih ljudi na svetu koju objavljuje časopis Forbs. Izvor: Beta Foto: Gettyimages Na drugom mestu je nemačka kancelarka Angela Merkel koja je napredovala za tri mesta, a na trećem američki predsednik Barak Obama koji je pao na listi za jedno mesto, piše AFP. Forbs je ocenio da Putin "nastavlja da dokazuje da je jedan od nekolicine ljudi u svetu koji su dovoljno moćni da mogu da rade šta im je volja i da se izvuku s tim". Međunarodne sankcije koje su uvedene Rusiji pogodile su rublju i sve dublje guraju Rusiju u recesiju, ali nisu nimalo naškodile Putinu, ocenio je Forbs i podsetio da Putin i dalje uživa veliku popularnost u Rusiji. Dodaje se da je Putinova odluka da pomogne sirijskom predsedniku Bašaru al Asadu vazdušnim napadima na pobunjeničke snage ojačala njegov uticaj na međunarodnom planu. Na Forbsovoj listi prvi put se pojavio jedan od kandidata republikanaca za predsednika SAD Donald Tramp koji je na 72. mestu. Vođa terorističke grupe Islamska država Abu Bakr al-Bagdadi koji se prvi put pojavio na listi prošle godine na 54. mestu, sada se nalazi na 57. mestu. Najmlađi na listi je osnivač društvene mreže Fejsbuk Mark Zukerberg (31) na 19. mestu, a najstariji predsedavajući holdinga CK Hačinson Li Ka-šing (87) koji je na 31. mestu. Posle Merkelove najbolje rangirana žena jeste šefica američke Uprave federalnih rezervi DŽenet Jelen koja je na 7. mestu. Poglavar Rimokatoličke crvke, papa Franja je na četvrtom mestu, kineski predsednik Si Đinping na petom, na šetom mestu je osnivač Majkrosofta Bil Gejts, na osmom britanski premijer Dejvid Kameron, na devetom je indijski premijer Narendra Modi, a na 10. generalni direktor Gugla Lari Pejdž. Ličnosti se rangiraju prema tome koliko ispunjavaju četiri kriterijuma, odnosno da li ostvaruju vlast nad velikim brojem ljudi, kolikim finansijskim sredstvima raspolažu, da li su uticajni u više sfera i da li aktivno ostvaruju vlast čime se objašnjava i rangiranje severnokorejskog lidera Kim Džong una na 46. mestu, kao lidera koji ima gotovo apsolutnu kontrolu nad životima 25 miliona ljudi. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=04&nav_category=78&nav_id=1059320 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Хахаха,који цар ... Praštanje teroristima je na Bogu, a na meni je da ih sve njemu pošaljem! http://www.telegraf.rs/vesti/1862427-putin-zagrmeo-prastanje-teroristima-je-na-bogu-a-na-meni-je-da-ih-sve-njemu-posaljem "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Хахаха,који цар ... Praštanje teroristima je na Bogu, a na meni je da ih sve njemu pošaljem! http://www.telegraf.rs/vesti/1862427-putin-zagrmeo-prastanje-teroristima-je-na-bogu-a-na-meni-je-da-ih-sve-njemu-posaljem Lažni citat Vladimira Putina o teroristima Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Lažni citat Vladimira Putina o teroristima "Bog može da prašta teroristima, a na meni je da ih pošaljem njemu", navodno je rekao ruski predsednik Vladimir Putin. Ipak, ispostavilo se da to nije tačno. Remi Maluf, novinarka i voditeljka kanala "Rusija danas", prvo je objavila na Tviteru ovu izjavu koja navodno pripada ruskom predsedniku i koju je on izgovorio kad je čio da je ruski "Erbas" srušen pomoću bombe. Međutim, ispotavilo se da to nije tačno. Maluf je ubrzo izbrisali tvit i izvinila se zbog greške. "Ovo je opasnost od društvenih mreža! Uzela sam Putinov citat iz post na Fejsbuku i ispostavilo se da je lažan. Izvinjavam se", napisala je Maluf na svom tviter nalogu. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=18&nav_category=78&nav_id=1064524 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Lažni citat Vladimira Putina o teroristima Možda je lažni citat ali Putin to sigurno misli . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Možda je lažni citat ali Putin to sigurno misli . Нисам тајновидац, немам способност читања мисли. Стварно не знам да ли господин Путин тако мисли. Само је очигледно да тако није у јавности говорио. Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Башар Асад: Владимир Путин је једини заштитник хришћанске цивилизације У интервјуу за француски лист Valeurs actuelles сиријски председник Башар Асад је рекао да председника РФ Владимира Путина сматра јединим заштитником хришћанске цивилизације. «Кад видим какво је стање света јасно ми је да је једини поуздани заштитник хришћанске цивилизације – Владимир Путин,» - речи Башара Асада наводе РИА Новости. Са руског Марина Тодић Православие.Ru. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2015 једини поуздани заштитник хришћанске цивилизације i ruske države i interesa. Sad, šta im dođe prvo, pitam se Владимир Путин nijedan predsednik ne donosi odluke samostalno, već to rade institucije vlasti, među kojima je i predsednik, zatim savetnici itd., osim kada je u pitanju neki diktator, ali mislim da to nije slučaj sa Putinom Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Владимир Путин: Руски човек мора да зна своју ценуВладимир Путин се обратио Федералној скупштини Руске Федерације годишњом посланицом. Објављивање посланице се по традицији одржало у Георгиевској сали Кремља, у присуству више од 1000 званица, извештава портал Председника РФ. Председник Русије се дотакао теме избора који ће се у 2016.години одржати у Државној думи и обраћајући се „свим учесницима изборног процеса“, народу и свим својим будућим изабраницима рекао је: Наша сила је у јединству, војној снази и добродушним породичним односима. „Желео бих да цитирам истакнутог историчара Николаја Михајловича Карамазина. Ево шта је он написао: „Онога ко не поштује самог себе, без сумње, неће ни други поштовати. Не кажем да љубав према Отаџбини треба да нас ослепи и да нас увери како смо бољи од свих и у свему. Међутим, руски човек мора да зна своју цену“. Да, ми можемо да дискутујемо о начинима решавања ових или оних проблема. Али, морамо сачувати наше јединство, имати на уму шта нам је најважније-Русија“. Навешћу још један цитат, за мене потпуно неочекиване речи које је изрекао човек далек од политике. То су речи Дмитрија Ивановича Мендељејева изречене пре 100 година. Ево их: „Разједињеност ће нас одмах уништити. Наша сила је у јединству, у војној снази, добродушним породичним односима који повећавају природни прираштај, и наравно у сазревању нашег унутрашњег богатства и мирољубивости.“ Изузетне речи, адресиране управо нама данас“-такође је наведено у посланици Руског Председника. Са руског Ива Бендеља 04 / 12 / 2015 Православие.Ru. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Не знам да л' је већ било... Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams, sqny and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 SLATKIŠ Putina prave i od čokolade Čokoladna statua u prirodnoj veličini ruskog predsednika Vladimira Putina predstavljena je danas na Festivalu čokolade koji se održava u Sankt Peterburgu, a predstavljena je i replika njegovog psa. Čokoladni Putin, Foto: Profimedia Skulptura je napravljena kako bi bila što vernija originalu - teška je nešto više od 70 kilograma i visoka 172 centimetara. Kako prenosi BBC, uz čokoladni kip ruskog lidera napravljena je i čokoladna replika njegovog psa, ženke labradora Koni kao i jedne aktntašne. Skulptura, koja prikazuje nasmejanog Putina sa podignutim palcem, delo je ruskog vajara Nikite Guseva. Organizatori festivala, koji se po peti put održava u Sankt Peterburgu, nadaju se da će njihov čokoladni Putin ući u Ginisovu knjigu rekroda.Link Ignjatije, -Владимир-, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 Putin kao reinkarnacija apostola Pavla http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/136819/Putin-kao-reinkarnacija-apostola-Pavla Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука