Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Pa borili su se za slobodu srpskoga naroda i formiranje nezavisne Srbije Moj prededa Nova solunac se nije borio i nije ginuo za neke apstraktne pojmove Srpski narod i tako te price, vec za to da ja zivim zivot dostojanstveno.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 (измењено) Сада је предлог на разматрање. R E Š E NJ E ODBIJA SE Grizzly Adams, datum i godina rođenja nepoznati, rođen u Kolumbiji, država Južna Karolina - USA, da se primi u red rusofila zbog moguće špijunaže, diverzije i drugih neprijateljskih mešetarenja. Podnosilac zahteva nema prava na žalbu. Spasiba! P.S. SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU! Измењено Фебруар 24, 2015 од Manolis Juanito, Grizzly Adams, Зосима and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 R E Š E NJ E ODBIJA SE Grizzly Adams, datum i godina rođenja nepoznati, rođen u Kolumbiji, država Južna Karolina - USA, da se primi u red rusofila zbog moguće špijunaže, diverzije i drugih neprijateljskih mešetarenja. Podnosilac zahteva nema prava na žalbu. Spasiba! Zaboravio si sirenje kapitalizma... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Drzav je gomila birokrata koji svojim institucijama i aparatima. Ne moras, zove se ZAJAM u tvoje ime... http://www.javnidug.iio.org.rs/ Drzav je gomila birokrata koji svojim institucijama i aparatima...sta?Ugrozava tvoju slobodu? U americi postoji ona izreka koja kaze da samo dve stvari moras:dumres i da platis porez. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Drzav je gomila birokrata koji svojim institucijama i aparatima...sta?Ugrozava tvoju slobodu? U americi postoji ona izreka koja kaze da samo dve stvari moras:dumres i da platis porez. Da republika Srbija ugrozava moju ekonomsku slobodu, prvenstveno. Prvo sto mi uzima 100 dinara na svaki litar benzina koji kupim. Drugo sto mi uzima 20 % poreza na sve sto kupim, trece sto mi zabranjuje da dignem ogradu preko 1.60. Cetvrtoo sto mi otezava da otvorim svoju firmu, proizvodim ajvar kao firma a ne kao gazdinstvo, i uposljavam ljude (porezima i regulacijama). Cetvrto sto mi svojom ekonomskom politikom otezava prodaju poljoprivrednih proizvoda. otezava dostojanstven zivot, profesionalno ispunjvanje mene i jos 70 000 mladih Srba. U americi postoji ona izreka koja kaze da samo dve stvari moras:dumres i da platis porez. ne razumem kakve veze ovo ima sa bilo cime... ja nisam amerikanofil.... meni se neke stvari u americkom sistemu svidjaju ali to je sve.. ja sam laissez faire klasicni liberal... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 R E Š E NJ E ODBIJA SE Grizzly Adams, datum i godina rođenja nepoznati, rođen u Kolumbiji, država Južna Karolina - USA, da se primi u red rusofila zbog moguće špijunaže, diverzije i drugih neprijateljskih mešetarenja. Podnosilac zahteva nema prava na žalbu. Spasiba! P.S. SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU! Заведено: Manolis, Дуња, SHADOWS OF THE LIGHT and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Eto ljubavi, probao sam fino. Vidis da ne ide. Sad mora da se bijemo... Juanito and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 odo da se igram s'debianom...... olevuar oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Pa, na primer, meni silom uzimaju pare da bi time finansirali ratove i ubijanje ljudi po svetu. I povraca mi se od toga. Svaki dan kad otvorim vesti mi se smuci. Pa ubijaju ih i ratuju da bi taj bolesni exploatatorski sistem mogao da postoji i da ti mozes da uzivas u njegovim plodovima.Rat je najveci biznis za Amere. Moj prededa Nova solunac se nije borio i nije ginuo za neke apstraktne pojmove Srpski narod i tako te price, vec za to da ja zivim zivot dostojanstveno.... Svaka cast tvom pradedi i moj je ostavio kosti u Albaniji a Srpski narod nije apstraktan pojam i samim time sto se borio za dostojanstvo svog naroda borio se i za tvoje dostojanstvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Pa ubijaju ih i ratuju da bi taj bolesni exploatatorski sistem mogao da postoji i da ti mozes da uzivas u njegovim plodovima.Rat je najveci biznis za Amere. A kako je postojao pre nego sto su poceli svi ti ratovi? Na primer, u XIX veku kada su doziveli najveci privredni rast bez ratova i njihovih "plodova"? Znaci, gresis brate. Niti je sistem eksploatatorski, niti ima bilo kakve veze sa ratovima. To jeste biznis za jednu malu grupu psihopata, ali je za ogromnu vecinu samo bacanje tesko stecenog, gubitak zivota i tragedija. Oni su ziveli puno bolje bez ratova. Svaka cast tvom pradedi i moj je ostavio kosti u Albaniji a Srpski narod nije apstraktan pojam i samim time sto se borio za dostojantsvo svog naroda borio se i za tvoje dostojanstvo. Moj se, hvala Bogu, vratio. Mada ga na Krfu zamalo nisu bacili u more jer su mislili da je mrtav. Zbog njih i mi danas treba da nastavimo da se borimo za dostojanstvo svog naroda. Samo sto danas vise nisu neprijatelj naseg dostojanstva Turci i Austrijanci, nego nesto drugo. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Ovaj tvoj post na koga repliciram je napisan zarad samog repliciranj. A zasto ja repliciram na njega, to ni sam ne znam. Radi se o postu, uzdržavanju. Tebi je svaki post replika. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Mozda rat sa Meksikancima i sirenje teritorija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Rat brate nikad nikome nista dobro nije doneo. Bogatstvo se stvara radom, otimanjem se samo unistava. Pazi, SAD je bogatija nego sto je iko ikada bio. Oni to bogastvo nisu oteli, nego napravili. Nisu ni imali od koga da otmu, jer niko drugi nije imao. Primecujes da se meni ti ratovi gade preko svake mere, ali sa ovim dobrim ljudima sto marljivo rade i stvaraju stvarno nemaju nikakve veze. Osim sto im rasipaju imanja i ubijaju decu. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Tesko moze biti sukoba izmedju liberala i bilo koga. Liberal je covek koji ne zeli da drugima nista namece, vec da sve ostavi na miru i da svako zivi u miru kako zeli. Ko ima nesto protiv toga nisu mu sve daske u glavi poredjane kako treba... Kretanje ka nebiću ne može biti u miru. Možda bi se taj mir uspostavio da nije hrišćana. Naprimer, ne možeš ostaviti društvo kome sam pripadaš da doživi mirno kretanje ka nebiću. Postoje neki principi, pravila koja su važna u istinskom egzistencijalnom smislu. Zato pojam liberalnosti nema šta da traži u hrišćanstvu, a to važi i za druge avraamske i istočnjačke vere. Otvorene karte ovog sukoba pokazane su potenciranjem gej prava i seksualnih sloboda. Društvo je bolesno, treba ga lečiti, a nekada se treba i braniti u okviru bilo bilo kakve moguće autonomije. Kao što se, na primer, Sveta Gora brani od mnogih liberalista. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Rat brate nikad nikome nista dobro nije doneo. Bogatstvo se stvara radom, otimanjem se samo unistava. Pazi, SAD je bogatija nego sto je iko ikada bio. Oni to bogastvo nisu oteli, nego napravili. Nisu ni imali od koga da otmu, jer niko drugi nije imao. Primecujes da se meni ti ratovi gade preko svake mere, ali sa ovim dobrim ljudima sto marljivo rade i stvaraju stvarno nemaju nikakve veze. Osim sto im rasipaju imanja i ubijaju decu. nazalost ljudi bez ikakve provere zive na pretpostavci da su SAD bogate jer su ratovale... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука