Лидија Миленковић Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Micko, kad me pozove moja Persida, Sasina i Vladina baba-Cica, i onako tepajuci upita " Sta mi radi moje dete, moja ćekana ", pocnemo da se smejemo svi u kući, jer sam ovog proleca počela da glockam drugu polovinu stoleca......Aliiiii.... razlije mi se srcem neka toplina prozeta neznošću i nekakvom blagom setom. Zato, sinak, hvala tebi sto si nas udostojio poverenjem i podelio sa nama svoju intimu. P.S. Oprastam Milijani sto je pravila ukusnije kiflice od mene, mada cu uvek na njih biti ljubomorna. P.S.S. Znas da se salim. Zero, александар живаљев, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 6 minutes ago, Лидија Миленковић рече Micko, kad me pozove moja Persida, Sasina i Vladina baba-Cica, i onako tepajuci upita " Sta mi radi moje dete, moja ćekana ", pocnemo da se smejemo svi u kući, jer sam ovog proleca počela da glockam drugu polovinu stoleca......Aliiiii.... razlije mi se srcem neka toplina prozeta neznošću i nekakvom blagom setom. Zato, sinak, hvala tebi sto si nas udostojio poverenjem i podelio sa nama svoju intimu. P.S. Oprastam Milijani sto je pravila ukusnije kiflice od mene, mada cu uvek na njih biti ljubomorna. P.S.S. Znas da se salim. Znaaaaaam... U redu je, i hvala vam puuuno... Dobro, vaše su kiflice najlepše za vašu decu, i biće uvek, kao što su mamine meni, tako zbog ljubavi... Goku, Ненад Р., Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 1 minute ago, Zero рече Dobro, vaše su kiflice najlepše za vašu decu, U tome i jeste stvar, sto se Vladi vise svidjaju vase kiflice ! Goku, Рапсоди, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 1 minute ago, Лидија Миленковић рече U tome i jeste stvar, sto se Vladi vise svidjaju vase kiflice ! Hehe, sad me slatko nasmejaste Dobro, možda mu se SVIĐAJU više, ali vaše sigurno više VOLI... Možda rečima ne zna da izrazi, ali sigurno to oseća... (možda ga sad i ja tupim, vreme je za spavanje ) Goku, Ненад Р., Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Sigurna sam da nijedna majka ne zeli da djeca koja ostanu za njom tuguju, kao sto sam sigurna da ona djeci, koliko god da godina imaju, mora da nedostaje. Narocito dobra majka, od koje smo se naucili ljubavi. Nama ostaje za utjehu to da je rastanak privremen, da je tako prirodno, da mozemo biti zadovoljni ako je roditelj imao koliko-toliko ispunjen zivot, a imao je, ako je imao posveceno dijete/djecu... Narocito tako dobru djecu Лидија Миленковић, Zero, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Kod mene je to bilo malo komplikovanije, moja mama bila mlada kad me rodila tako sam ju kao dijete smatrao više sestrom nego mamom a njenu majku, dakle baku sam može se reći smatrao tom pravom mamom nas oboje. A ona nas je neizmjerno voljela i cijeli život kad mi je najteže osjećam da mi je blizu i moli se za nas sa tog svog oblačka. Ona je ustvari bila Moravanka a moravske pjesme o majkama su strašno emocionalne i teške ali slušajući ih omogućuju nam katarzu, pročišćenje i smirenje u tužnim i žalosnim situacijama. Evo sad sedam takvih pjesama o majkama i nadam se da ti i svako drugi pogodjen takvim gubitkom nadje utjehu i smirenje u njima shvativši da ustvari takvu bujicu ljubavi je nemoguće izgubiti. Naše majke ostaju s nama u svakom trenutku našeg života, naročito u tim najtežim kao i majka Hristova i oroduju kod Boga za nas i za naše dobro. Oroduju znači mole se za nas kod Boga i svojim zagovorom kod Boga nam pomažu u životu kad nam je najteže. александар живаљев, АлександраВ, Ненад Р. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Снежана, Данче*, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 @Grizzly Adams Koliko sam volela ovaj film kao klinka . Ova mama je baš pain in the ass . He's trying to kill me! I asked for the salted nuts. He brought me the unsalted nuts. The unsalted nuts make me choke! Grizzly Adams and Снежана је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 Рапсоди, Никола Поповић, Ненад Р. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 Зеро, јако ми је жао због твоје мајке. Добро ми је познат тај осјећај кад изгубиш родитеља (у мом случају, оца). У једном моменту ти се чини да је цијели свијет стао и да нема даље. Не знаш начин како да се избориш са ситуацијом у којој си се нашао па се хваташ за сламке које ти се чине као тренутни спас. У потпуности разумијем твоју потребу да на овакав начин искажеш своју љубав према мајци, а уједно и жалост због губитка. Зато слободно пиши све оно што ће ти помоћи да превазиђеш то. Наравно, губитак мајке никад нећеш превазићи, али временом ћеш научити да се носиш са тиме. Твоју мајку нека Господ усели рајска насеља, а теби подари мир и живот у радости Ненад Р., Zero, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 @Zero Када узмеш телефон да је назовеш, а она управо мисли на тебе и предухитри те позивом. Када ти није добро и ништа јој не кажеш да је не секираш, а она осети и зове те да види да ли си добро. PredragVId, Лидија Миленковић, Zero and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 Лепо је кад видимо да Зеро овако пуно воли своју мајку да јој је постхумно и тему отворио. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 Ljudi, hvala vam puno! Mnogo ste me obradovali PredragVId, Дијана. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 Nas je troje dece (sad smo svi veliki), a moja majka je uvek govorila kako ima 3 prsta na ruci i da bi je svaki podjednako boleo kad bi ga otkinuli. Nikad nas nije razdvajala...Link Дијана., ivanaika, Никола Поповић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука