JESSY Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 ...веома волим књиге и доста их читам....волим да их читам сама у тишини....да ме ништа не омета.... ..велики број књига сам прочитала у аутобусу, возећи се на дужим релацијама, захваљујући мом послу..... ...читање ме опушта и смирује....увек у торби имам неку књигу.... Vesna Milovic, Лидија Миленковић, Рада. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Da li audio knjige ubrajate u knjige ili ih doživljavate kao radio drame ? U jučerašnjem blicu vidim da se sve više novih knjiga reklamira u audo izdanju u trajanju od oko 4-5h Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Углавном електронске књиге (као и аудио) носим на разним справама па читам где год стигнем. Сваки дан по мало. Рада., Млађони, Жедни and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Da li audio knjige ubrajate u knjige ili ih doživljavate kao radio drame ? не....у праву си...дођу као радио драме... ја волим праву књигу...да је држим у руци.....то је доживљај....не могу електрон.књиге да читам.... Sanja Т., Рада. and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Аудио књиге углавном. Због природе посла, путујем доста, а обзиром на наше путеве, макар на релацијама на којима ја путујем, читање папирне или електронске књиге би ми било Сизифов посао. Има ли неко неки добар сајт са аудио књигама кад смо већ код тога, ал да није неки где домаћице сричу слова уз микрофон од пет евра? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ја не волим књиге у електронском облику већ класичне . Више волим да су књиге опипљиве и да читам као што сам и некада радио. Рада. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Citam i elektronske i stampane.Draze su mi stampane.Papir je papir,nikad ga elektricna knjiga nece moci odmeniti.Drugacije je kad imas"taj "osecaj pod prstima.Ja ne skupljam knjige na CD-u,vec polagano formiram svoju bibliotekicu na polici.Nikad se ne zna kad ce nas vratiti u kameno doba. JESSY, Vesna Milovic, Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Drugaricu sam probala da navučem na čitanje knjiga preko tableta, prvo se oduševila a posle dva-tri meseca odustala zato što tako ne oseti miris knjige Натан, Melhisedek88 and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Papir je papir,nikad ga elektricna knjiga nece moci odmeniti.Drugacije je kad imas"taj "osecaj pod prstima :good2: formiram svoju bibliotekicu na polici 8086.gif Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Citam i elektronske i stampane.Draze su mi stampane.Papir je papir,nikad ga elektricna knjiga nece moci odmeniti.Drugacije je kad imas"taj "osecaj pod prstima.Ja ne skupljam knjige na CD-u,vec polagano formiram svoju bibliotekicu na polici.Nikad se ne zna kad ce nas vratiti u kameno doba. I ja sam bila sentimentalna dok nisam shvatila koliko drveća umre da bi se štampale knjige. Sa druge strane, na moj (tuđi, ali sam ga prisvojila i sad je moj) Kindle stane oko 3-4000 knjiga, a utaknem ga na punjač jednom mesečno. Nit troši energiju, nit šta. Vukljam ga svuda, čitam ga bukvalno uvek i svugde. Рада. је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 I ja sam bila sentimentalna dok nisam shvatila koliko drveća umre da bi se štampale knjige. Sa druge strane, na moj (tuđi, ali sam ga prisvojila i sad je moj) Kindle stane oko 3-4000 knjiga, a utaknem ga na punjač jednom mesečno. Nit troši energiju, nit šta. Vukljam ga svuda, čitam ga bukvalno uvek i svugde. Ja volim da posle čitanja knjige u mojoj bibliotekici ostanu čiste, nervira me kad nekom pozajmim knjigu pa mi vrati masnu kao da je jeo burek na njoj ili išaranu na marginama minijaturnim crtežima Zato obožavam tablet, ne može da se pokvasi kao knjiga, ne može da se zamasti u kuhinji....a i veličine je prave knjige Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 nervira me kad nekom pozajmim knjigu pa mi vrati masnu kao da je jeo burek na njoj ili išaranu na marginama minijaturnim crtežima ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ja volim da posle čitanja knjige u mojoj bibliotekici ostanu čiste, nervira me kad nekom pozajmim knjigu pa mi vrati masnu kao da je jeo burek na njoj ili išaranu na marginama minijaturnim crtežima Zato obožavam tablet, ne može da se pokvasi kao knjiga, ne može da se zamasti u kuhinji....a i veličine je prave knjige Reader je posebno otkriće, jer nema pozadinsko osvetljenje, izgleda isto kao da čitaš knjigu, sam' što možeš da povećaš slova, ako si u početnoj fazi ćoravljenja, kao ja. Ja sam prestala da pozajmljujem i štampane knjige jer mi se desilo da neko jednostavno nije vratio knjigu koja ima veliku sentimentalnu vrednost, a i jako je dobra, ja tu knjigu više ne mogu da pronađem ni na engleskom ni na srpskom, ni u e-formatu ni štampanu. JESSY and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ништа лепше од мириса нове књиге... и тепиха. Може и е-књига, као резерва. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ja sam prestala da pozajmljujem i štampane knjige jer mi se desilo da neko jednostavno nije vratio knjigu koja ima veliku sentimentalnu vrednost, a i jako je dobra, ja tu knjigu više ne mogu da pronađem ni na engleskom ni na srpskom, ni u e-formatu ni štampanu. I meni se desilo da su mnoge knjige od moje bake dobile noge tj. pozajmljivala ih je a onda su te osobe pozajmljivale dalje. Posle bakine smrti moja tetka je mislila da su knjige kod mene a ja sam mislila da ih je ona uzela. Ne mogu da verujem da su osobe koje su ih uzele i posle toliko godina zadržale. Kad sam se raspitivala kod žena koje su pozajmljivale knjige većina je tvrdila da ih je vratila ali nije Najviše mi je žao jedne ogromne prelepo ilustrovane dečije biblije Margareta and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука