obi-wan Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Otkud znas da su siptarski Romi a ne srpski Romi? Vi rasisti bi morali malo da spustite loptu... Nije bas toliko proslo od drugog sv.rata... Ljudi se jos uvek secaju... Au bre, ne lupaj tako ko lonce niz stepenice. Mislim, Zosima i rasizam... Данче*, zuti car, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 @Клоудкинг - мислио сам да си ти разумнији и шири човек а ти обичан србомрзац. Izvinjavam se... Imao sam trenutak slabosti pa mi je palo na pamet da Srbi mogu da imaju neku manu... Sad mi je zao sto sam se drznuo da to artikulisem u forumski post. Naravno da sve sto uradi bilo koji Srbin moze da se jedino shvati kao kedino ispravno. Ako ubije nesrbina on je to morao, ako mrzi cigane nije rasista nego je uplasen, ako protera neki narod u Albaniju to je iz ciste preventive jer ta deca i te zene ce jednog dana da oforme antisrpsku muslimansku organizaciju i da satru srpsko nacionalno bice ko sto prorekise Veliki Tarabici... Svaki narod na ovom svetu ne sme da bude homogenizovan u glavi jer ima jednako pametnih ljudi koliko i budala.(1) Niko normalan ne moze da bude srbomrzac vec samo kretenomrzac. Ali ideju o srbomrscima mogu da imaju samo ljudi koji i sami vole da nadenu idredjeni epitet citavim milionskim narodima i dane trepnu a kad im ukazes da takav pristup nije dobar jer je neljudski odma te proglase za izdajnika i srbomrsca... (1) osim srba naracno. Srbi su jedinstvennarod na planeti koji nikad mrava nije zgazio al ga bas zato ceo svet mrzi. Ideal postenja, casti, ljudskisti... Prolazi potpuno neopaxeno od strane velikih sila kojima je jedna i samo jedna stvar na pameti 24h dnevno- unistiti srbina. Zato su i poslali i ove Rome sad... Jos jedan napad na postenog srbina.. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Па ти буквално идеш и пецаш те мане а то је већ патологија. Наравно да имају ману, сви људи имају мане. А да си искључив јасно је и по томе што си потпуно превидео да сам у свом посту правдао и једне и друге. Најлакше је запљунути људе као што ти радиш, тешко је разумети. На крају ти ову тему ниси ни поставио да би се расправљало о депортацији Цигана него да би запљунуо Србе. Данче*, DYNABLASTER, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Балван у оку.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Па ти буквално идеш и пецаш те мане а то је већ патологија. Наравно да имају ману , сви људи имају мане. А да си искључив јасно је и по томе што си потпуно превидео да сам у свом посту правдао и једне и друге. Најлакше је запљунути људе као што ти радиш, тешко је разумети. На крају ти ову тему ниси ни поставио да би се расправљало о депортацији Цигана него да би запљунуо Србе. Kolko ja pecam mane tolko vi uzaludno trazite opravdanja, pa odjednom nije rasizam nego "strah jadnih ljudi"... Srbi nikad nisu bili "naklonjeni" romima ni siptarskim ni srpskim... Ni sad ni pre 100 godina... Al sad su odjednom "uplaseni".. Od cega se plase? Prace im romi sajbnu do smrti? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ništa novo. Sećate se sigurno protesta protiv azilanata, zahteva da se izmeste, blokiranja puteva da ne mogu da prođu itd. Balvana od ljudi uvek ima dovoljno... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Balvana od ljudi uvek ima dovoljno... Bilo u oku bilo van njega... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Kolko ja pecam mane tolko vi uzaludno trazite opravdanja, pa odjednom nije rasizam nego "strah jadnih ljudi"... Srbi nikad nisu bili "naklonjeni" romima ni siptarskim ni srpskim... Ni sad ni pre 100 godina... Al sad su odjednom "uplaseni".. Od cega se plase? Prace im romi sajbnu do smrti? Ни један народ и ни једно племе и ни један раса никад у историји није била наклоњена неком другом народу, племену или раси. Па ни Срби нису изузетак. Међутим за разлику од многих других, Срби нису држали тамнопуте људе за робове. Срби нису организовано свенародно спаљивали, вешали, прогонили тамнопуте због њихове боје коже. Срби нису покретали КККлан да би истребили тамнопуте. итд. И не само Срби него уопште источни балкански народи нису имали расистички третман према Циганима попут онога који је владао на западу Јевропе. Предрасуде јесу имали али репресалије нису вршили. Стога је број Цигана на простору Источне Јевропе далеко већи него на западу. А на Балкану постоји и природна инклузија, Цигани имају своја села, и регионе. А рецимо Румунија је по том питању типичан пример. Овога нема на западу нити је икада било. Дакле, иако нисмо другачији што се тиче односа према другим нацијама и племенима ипак нисмо ни исти и наш менталитет је толерантнији за друге и другачије. Барем такав био до скора. Сад за убудуће не знам, а то ће у многоме имати да захвали управо таквим душебрижницима попут тебе, који имају емпатију за свакога сем за Србе. Ви ћете нас ућерати на запад па ћемо и ми на крају постати као сав кујтурни западни свет, тако смо већ са запада добили комуниста и фашисте, скинсе и анархисте, атеисте и сатанисте, зар ће расисти бити неки изузетак? Ђуро Станивук, Manolis, Ignjatije and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 (измењено) Овакве изјаве које клаудкинг расипа могу да дођу само од две врсте људи: 1 - ************** који су научени тако да причају и размишљају 2 - они који су плаћени да тако раде а у суштини се не разликују од оних првих... Измењено Јул 18, 2014 од Милан Ракић Нећ`мо тако Дино! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ево решења. Клаудкинг може да прими те људе у свој дом. И вук сит и овце на броју. Он је иначе, како је и сам више пута нагласио, осведочени човекољубац, тако да му то сигурно неће бити тешко. zuti car, Crveni Baron, NemanjaVa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ни један народ и ни једно племе и ни један раса никад у историји није била наклоњена неком другом народу, племену или раси. Па ни Срби нису изузетак. Међутим за разлику од многих других, Срби нису држали тамнопуте људе за робове. Срби нису организовано свенародно спаљивали, вешали, прогонили тамнопуте због њихове боје коже. Срби нису покретали КККлан да би истребили тамнопуте. итд. И не само Срби него уопште источни балкански народи нису имали расистички третман према Циганима попут онога који је владао на западу Јевропе. Предрасуде јесу имали али репресалије нису вршили. Стога је број Цигана на простору Источне Јевропе далеко већи него на западу. А на Балкану постоји и природна инклузија, Цигани имају своја села, и регионе. А рецимо Румунија је по том питању типичан пример. Овога нема на западу нити је икада било. Дакле, иако нисмо другачији што се тиче односа према другим нацијама и племенима ипак нисмо ни исти и наш менталитет је толерантнији за друге и другачије. Барем такав био до скора. Сад за убудуће не знам, а то ће у многоме имати да захвали управо таквим душебрижницима попут тебе, који имају емпатију за свакога сем за Србе. Ви ћете нас ућерати на запад па ћемо и ми на крају постати као сав кујтурни западни свет, тако смо већ са запада добили комуниста и фашисте, скинсе и анархисте, атеисте и сатанисте, зар ће расисти бити неки изузетак? Ma sve je doslo sa smrdljivog zapada i pokvarilo nasu savrsenu DNK... Ja tezim tome da svuda ima pokvarenih ljudi kao so svuda ima i dobrih ljudi. Ta ideja na ovom forumu ne moze da prodje pre svega zbog administracije koja ima potpuno suprtona shvatanja. Tu se nalazis ti, milojkov, obi i Solomon. Tako da... please (da se izdajnicki izrazim) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ево решења . Клаудкинг може да прими те људе у свој дом. И вук сит и овце на броју . Он је иначе , како је и сам више пута нагласио, осведочени човекољубац , тако да му то сигурно неће бити тешко . A ne.. ja sam sad rehabilitovan. Poceo je moj put ka pravom Srbinu. Za pocetak cu da napravi neki sajt npr. "marscigani.rs" ili "hitlerovaneradnasubota.com" samo da proverim dal su domeni slobodni... a onda krecem da skupljam toljage za paradu sraMA... zlu ne trebalo videcete vi... ima da budem srbin za primer. Kosovo cu da volim svim srcem ali cu kosovare da mrzim iz dna duse, jer ja sam Srbinmen- uvek spreman da stupi u reakciju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Постоји расизам међу савременим Србима, али он није део српске традиције. Сетите се оног случаја у Бг кад су скински убили оно дете што је ишло у школу, мислим Јовановић да му је презиме. Рурални Срби нису расисти али имају предрасуде то стоји. Но нису расисти по матрици западнијех расиста нити капирају шта би то уопште било. Нема случајева у српској историји да побуђени неком српском традицијом Срби чине зулум над другом расом. Али има предрасуда. Сећам се пре 20-ак година у Бг неки студент црнац шета кнез Михаиловом и наиђе нека бакута и стане да га пипка да провери јел то жив чоек или нека лутка. Ал није га бакута издеветала штапом, него му пришла и пипка му косу. Питају неки пролазници баку што црнцу дира косу а она каже да никад није видела такву косу и таквог човека. И наравно сви се смешкају безазлено и црнац и баба и пролазници. Овакав случај је незамислив у неким западним пуританским друштвима не само пре два века него чак ни данас. Не верујем да су овом селу људи расисти али сигурно имају предрасуде. Па ми до недавно нисмо имали ни антисемитизам у нашем друштву и онда смо и то лепо увезли ко и све остале западњачке будалаштине. zuti car, obi-wan, Ignjatije and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ma sve je doslo sa smrdljivog zapada i pokvarilo nasu savrsenu DNK... Ja tezim tome da svuda ima pokvarenih ljudi kao so svuda ima i dobrih ljudi. Ta ideja na ovom forumu ne moze da prodje pre svega zbog administracije koja ima potpuno suprtona shvatanja. Tu se nalazis ti, milojkov, obi i Solomon. Tako da... please (da se izdajnicki izrazim) Проблем је мало дубљи него твој очигледно уски ум може да добаци. Овде се не ради о некој нашој ( администрације ) умишљеној националној величини или презиру према западу. Просто ради се о цивилизацијској различитости. Администрација коју си навео је воспитана на другачијим цивилизацијским вредностима и философији него што је твоја. А ти си типичан представник не западне цивилизације, него позападњачене домаће комунистичке културе. Већ то навођење ДНК је на пример доказ томе. Ми који припадамо културно аутохтоној српско-ромејској цивилизацији не осврћемо се пуно на ДНК то је једна шизофренија и дуализам западног човека. Ми не правимо ту шизофренију, не падамо на њу, не прихватамо тај дулазима. За нас не постоји дилема дарвинизам или креационизам, комунизам или нацизам, глобализам или провинцијализам. Јер наша цивилизација је другачија у њој нема шизофреније нема подвојености. Али ви који сте припадници те шизофрене цивилизације управо из своје подвојености нисте у стању другачије да нас сагледате сем ако нас не дефинишете лево или десно. То је ваша перцепција и стално нам је ауторитативно намећете као једину могућу. А ми вам лепо кажемо мислите шта хоћете али ми нисмо ни лево ни десно. Ми смо истовремено и глобалисти и традиционалисти , истовремено смо и космополити и Срби, истовремено смо и социјалисти и капиталисти јер код нас нема шизофреније душе. zuti car, verum est in beer, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 A ne.. ja sam sad rehabilitovan. Poceo je moj put ka pravom Srbinu. Za pocetak cu da napravi neki sajt npr. "marscigani.rs" ili "hitlerovaneradnasubota.com" samo da proverim dal su domeni slobodni... a onda krecem da skupljam toljage za paradu sraMA... zlu ne trebalo videcete vi... ima da budem srbin za primer. Kosovo cu da volim svim srcem ali cu kosovare da mrzim iz dna duse, jer ja sam Srbinmen- uvek spreman da stupi u reakciju... Нисам ни очекивао другачије. Чим треба сам да даш пример, одмах се "рехабилитујеш". zuti car and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука