Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Priznajem da ne umem da volim. ( onako kako bih hteo ) Nina 777 and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Не признајем ништа без адвоката! Mилена КШ, Лапис Лазули, Караконџула and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Не признајем ништа без адвоката! Рилаху се то свиђа. Драшко and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Priznajem da mi se jede baš masna i teška hrana, ali se plašim za svoju "liniju". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andjelka Milenkovic Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Признајем да сам неодлучна. Бојан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andjelka Milenkovic Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Признајем да ме понекад обузима маловерје кроз страхове и стрепње за моје најближе. Верујем, Господе, помози моме неверју ! crosseo Такође. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Бојан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andjelka Milenkovic Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Признајем да сам була летос у манастиру Ждребаоник http://www.eparhijakrusevacka.com/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%9F%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D1%83-%D0%A6%D1%80%D0%BD%D1%83-%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%83.html Признајем да сам била у манастир Ждребаоник.:-) Kaludjerovic Sreten, Данче*, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Бојан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andjelka Milenkovic Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 da se mnogo plasim da letim i ne verujem nista avionu... nista! Glup avion! Признајем да сам била као онај зец у цртаном филму ( душко дугоушко) кад сам летела авионом.Променила све боје :-) Рада. and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Бојан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Признајем да сам неодлучна. Један мали савет:Неке жене су у штиклама стигле до свог циља,неке у патикама ,поједине босе.Најгоре су прошле оне неодлучне шта да обују.. nana and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 17, 2014 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Ништа не признајем док се не докаже! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Ништа не признајем без пара. Mилена КШ and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Ништа не признајем без пара.Шта, нестала ти друга чарапа у машини nana, Данче* and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Признајем да ми се душа баш обрадовала вечерас и да се смешкам све време док куцам поруке које никакве везе са тим немају. Иван Ивковић, Данче*, Arsenija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 priznajem da mi neko MNOGO nedostaje...da nema dana da mi ne zafali...da odbrojavam dane... Nina 777, Данче*, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Priznajem da sam pocela da postim sredom i petkom. Ovaj petak nisam,ustvari jesam do pola,a posle me je mrzelo da kuvam,a i krvna slika mi nije neka,o pritisku i da ne govorim...bila sam malo i gladna....tako da... ...Cokolada sa lesnicima. :1736_action: Da nisam postila,nikad ne bih pojela celu. Bolje je onda da ne postim. Od sledece nedelje. Znaci od sledece nedelje pocinjem da postim sredom i petkom. Nema druge,a ni trece. Od sledece ... Neka bude borba neprestana ! P.s. I onda razmislajma,a zasto uopste.... Zasto ? Ja mogu da pocnem bilo kad,a zasto bas sad ? I onda shvatim svu svoju tragediju. Od danas do sutra. Od nekad do nikad. Priznajem. Nista ne valjam. :msn_cake: Плутон, nana, Рада. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука