syd Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 A sto mi spocitavas glupost i homoseksualizam kada me toliko volis? Нигде нисам написао то што пишеш, нити се из једне моје речи то може закључити. Izvini, ucinilo mi se da si mi ovim мало ме поражава што се тиче оцене о завидном нивоу интелигенције, stavio do znanja da nisam pametan.A jos pre toga, Шта год мислио под називом "dick" ... сву љубав препуштам Теби, јер видим да си за истим баш заинтересован. ucinilo mi se da zelis da kazes da sam opsednut muskim polnim organom.Kazes da nisam u pravu. Verujem ti, jer sigurno nema licemerja u coveku koji ima toliko ljubavi u sebi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Јел то нека провокација? Ако је то истина селим се на Марс. Ево у Русији исто. Вест. А у позадини слика Рикија. Смрт јесте трагедија, али то не значи да треба да називамо улицу његовим именом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 http://www.vidovdan.org/2010-04-26-12-27-13/48-vesti/5311-2010-12-14-20-14-11 Ако је ово истина Тадић је несумњиво промашена личност и за функцију неког "млађег референта" а камоли за председника државе. Он или је просто велика улизица или човек на задатку који, како време одмиче, свој посао на разградњи (наше) Србије све боље и боље обавља. Катастрофа + кретенизам на квадрат. dada "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Јел то нека провокација? Ако је то истина селим се на Марс. Ево у Русији исто. Вест. А у позадини слика Рикија. Смрт јесте трагедија, али то не значи да треба да називамо улицу његовим именом. Zezaju se, brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Izvini, ucinilo mi se da si mi ovim мало ме поражава што се тиче оцене о завидном нивоу интелигенције, stavio do znanja da nisam pametan...................... ......... Твоја исхитрена реакција (некако ми говори да си ипак мислио на други део цитата), мало ме поражава што се тиче оцене о завидном нивоу интелигенције, али сам сигуран да је то последица умора, јер знам да ти то умеш боље :bla: ............. .......... A jos pre toga, Шта год мислио под називом "dick" ... сву љубав препуштам Теби, јер видим да си за истим баш заинтересован. ucinilo mi se da zelis da kazes da sam opsednut muskim polnim organom........... 89898989898989 89898989898989 89898989898989 .......................... (Izbegavam rec dick, kao sto vidis, jer si ti u tome video neki poseban smisao. Gore u diskusiji sam objasnio zasto je on dick, a ne richard.) https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/neshvata.gif 4869 ....................... Kazes da nisam u pravu. Verujem ti, jer sigurno nema licemerja u coveku koji ima toliko ljubavi u sebi. dada dada dada dada 1317_womens algabacaju eheeeej 1405_love 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 http://www.synonyms.net/synonym/cock beam of light dada 1317_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 :cheesy: smej.gif smej.gif smej.gif :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hana Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Prepustite to sve Gospodu, On najbolje zna koga treba da primi u svoje Carstvo. "Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 smej.gif smej.gif :cheesy: smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
e2rdavid Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Рекох вам да се оканете појаве толико небитне за Цркву (само немојте сад да подучавате о битности сваке личности у очима Божјим.. и да траћите време и губите драгоцене мождане ћелије у лику Холбрука Дика , Рика и осталих му ''нејма-ника'' јер ево само доведе на праг свађе и не баш финих речи... Вратимо се , опет позивам, кад већ толико ЉУБАВИ има у нама, једном страдалнику пред нашим очима... ..јел то ок? ево и ја засијах љубавњу наднаравном... crvenilo ..хех.. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9832.msg322811/topicseen.html#msg322811 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Ričard je obeležio na jedna krvav način istoriju Srbije ,Srbi ga ne pamte po dobru vec po onom drugom .U ime nas iz 45-og zaštitnog Prištinskog korpusa u ime mojih drugova Ratka,Dragana,Milomira ,Zorana ,Dejana,Marka ,Nikole,Vladimira,Nenada,Stojana ,Živojina ,Đorđa ,Barnka ,Ranka,Aleksandra . Mi smo mu oprostili neka mu Gospod bude jedini sudija i Spasitelj 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 0110_hahaha У Пресу испод ове слике пише "Pomogao otcepljenju Kosova... Ričard Holbruk u društvu boraca OVK" У друштву бораца браћо, не терориста. 0110_hahaha "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Са болом у срцу... Заупокојена Литургија са опелом управо се служила (14 децембра - прим.) у цркви Светог Александра Невског. У знак сећања и поштовања према о. Љуби, преносимо чланак из Православља, објављен поводом уручења Оредена Светог Саве овом изузетном свештенику и човеку. Одлуком Светог архијерејског Синода Српске Православне Цркве од 22. јула 2010. године, а на предлог Секретара Верског добротворног старатељства, високопречасни протојереј-ставрофор Љубодраг Петровић, парох београдски у пензији, одликован је Орденом Светог Саве СПЦ „за исказану љубав Светој Мајци Цркви, изражену вишедеценијском плодотворном свештеничком службом и мисионарско-пастирским радом на Њиви Господњој”. Његова Светост Патријарх српски Иринеј лично је ово високо одликовање уручио оцу Љубодрагу, посетивши га у његовом родном селу Каонику покрај Крушевца, где се прота тренутно налази на кућном лечењу. Сам моменат одликовања, који је зрачио скромношћу, неизмерном љубављу и достојанством, био је духовно узвишен чин благодарности Цркве свом, целога живота, пожртвованом сину, проти Љубодрагу. Призор одликовања, који се готово одвијао на родном прагу о. Љубодрага, био је најбољи сведок смислености оваквих високих црквених признања. Тога дана, у лицу Његове Светости патријарха, орден су на груди о. Љубе ставили сви они знани и незнани сведоци вере Христове који су се трудом и љубављу нашег проте рађали и сабирали током његовог педесетогодишњег узвишеног посланства. То су сви они, који данас од Вашингтона до Токија, прослављају име Божје, задојени питком вером свете Цркве Православне у оквиру мисионарске делатности о. Љубе, која je са блаженопочившим еп. Данилом, оставила трага и у сталној поставци музеја Нобелове награде за мир у Ослу. На срцу о. Љубе налази се не било који орден, него орден Светога Саве, светосавског правоживља, кога је о. Љуба одувек у молитвама и свом раду призивао, радосно сведочећи име Христово у Србији, Немачкој, Русији, Јапану, Малти и осталим бројним местима његовог мисонарскога делокруга рада. То је орден чистоте вере Православне и честитости народа српског. п2 Не зна се када је прота Љуба био потребнији у сажртвовању крстоносне судбине нашег народа: да ли у периоду када је атеизам био проглашен за религију, а о. Љуба застрашиван, хапшен и киднапован због своје свете службе, или у време перфидне постмодерне реалности, када је, опет због своје службе, наилазио на још теже препреке. Али, бивајући са Христом и у Христу, који је говорио „не бој се, мало стадо, јер ја победих свет”, неустрашивост о. Љубе постала је Господњи дар, који су многи препознали. Где год да је вршио службу Божју, као парох по многим местима широм Србије, о. Љуба је оснивао школе веронауке. С таквим, за то време храбрим и ретким приступом, прота Љуба је још снажније наставио од момента постављења за старешину храма Светог Саве на Врачару 1969. године. По преласку за старешину при храму Светог Александра Невског о. Љуба 1985. године оснива прву мисонарску школу, коју је до дана данашњег похађало преко десет хиљада полазника, из чијих су редова многи касније постали монаси и монахиње, мисионари, публицисти, правници, професори, научници. У тим годинама одржан је велики број трибина широм Србије, за чије време се везује и почетак духовне обнове српског народа. п3 О. Љуба је био и један од оснивача познатог листа „Београдски дијалог”. Због његових исказаних дарова, Његова Светост блаженопочивши патријарх Павле га поставља за секретара Верског добротворног старатељства АБК, које је о. Љуба у потпуности реорганизовао, отворивши многа саветовалишта за духовну, медицинску, правну помоћ, помоћ избеглицама и расељеним лицима, оспособивши Учионицу за Православље и правоживље, школу српског, математике и страних језика, домаће радиности, покренувши Православни народни универзитет и угледни црквени часопис „Црквени живот”. Све поменуте активности, које су окупљале велики број стручњака, обављане су на добровољној бази, потпуно бесплатно. Министарство просвете Владе Републике Србије одликовало је 2006. године проту Љубодрага Светосавском наградом за животно дело у области просвете и културе. Значајна признања за мисиноарски рад о. Љуба је добио у виду грамате Његове Светости блаженопочившег патријарха руског Алексија, као и напрсног крста од садашњег патријарха московског и све Русије Кирила. Поред тога, вредно је напоменути и активности о. Љубе у одборима Министарства здравља и Црвеног крста, као и духовно-мисионарског рада на Онколошком институту у Београду, где је исповедао, саветовао и причешћивао најтеже болеснике. Много више од свих ових делатности и рада, највеће признање проти Љуби јесу његова духовна деца као и његова породица. Није Орден Светога Саве ради о. Љубе, него ради свих нас, да имамо на кога да се угледамо у свештеничкој, мисионарској, просветној, очинској служби. Таквих је мало, јер одушевити за Христа, по речима о. Љубе, увек је питање спремности предаје и пожрвованости, у љубави, духовном оптимизму и васкрслој радости. Петар Петковић Извор:http://www.dverisrpske.com/tekst/1875249 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Што се мене тиче,кад бих неким чудом сазнао да је у најдубљем кругу пакла,вероватно би та информација иницирала оно што је савим природно,нормално и подразумевајуће у вези са његовим случајем...безизражајно лице. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Ова вест ме је много растужила. Заиста, као и многи од нас, и сам сам потекао из Мисионарске школе проте Љубе из Цркве Светог Александра Невског. Заиста, отац Љуба јесте остао блажене успомене за многе од нас, и сигуран сам да је са светима. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука