Лидија Миленковић Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Немојте да заборавите да Господ воли сваког човека, па и Холбрука. Мислите ли да се сад Господ радује?! Не радује се, него тугује због пропасти једног човека, који се није покајао за своја злодела.А зар ми сад треба да се радујемо ономе због чега Господ плаче, да се радујемо пропасти човека за којег је, такође, Господ пролио своју крв?! Боље се, браћо и сестре, помолите господу за Холбрука, него што осуђујете и радујете се несрећи!!! Господе Исусе Христе, Боже наш једини, који волиш сваког човека, и који и у злом човеку налазиш трунчицу добра, пронађи ту трунчицу и у слуги твом Ричарду, молитвама твоје пречисте мајке, свете новомученице Милице Српске и свих твојих светих. Теби, многомилостиви Господе, нека је слава кроз све векове и кроз сву вечност! Амин. stadaradim Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Citam komentare i ne verujem... Zar se hriscani raduju da neko `gori u paklu`? Zar je to hriscansko pravilo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Немојте да заборавите да Господ воли сваког човека, па и Холбрука. Мислите ли да се сад Господ радује?! Не радује се, него тугује због пропасти једног човека, који се није покајао за своја злодела.А зар ми сад треба да се радујемо ономе због чега Господ плаче, да се радујемо пропасти човека за којег је, такође, Господ пролио своју крв?! Боље се, браћо и сестре, помолите господу за Холбрука, него што осуђујете и радујете се несрећи!!! Господе Исусе Христе, Боже наш једини, који волиш сваког човека, и који и у злом човеку налазиш трунчицу добра, пронађи ту трунчицу и у слуги твом Ричарду, молитвама твоје пречисте мајке, свете новомученице Милице Српске и свих твојих светих. Теби, многомилостиви Господе, нека је слава кроз све векове и кроз сву вечност! Амин. stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Setih se da smo jednom vec pricali na slicnu temu.... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5457.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Још увек смо православни зар не? Као такви, користимо пост како би се подсетили много тога, како би се молитвом и смирењем још јаче приближили Господу.А како се приближити, ако не кроз Свето Јеванђеље: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/NoviZavet/NoviZavet01.htm СВЕТО ЈЕВАНЂЕЉЕ ОД МАТЕЈА (Зач. 15). 44. А ја вам кажем: Љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који вас мрзе и молите се за оне који вас вријеђају и гоне, 45. Да будете синови Оца својега који је на небесима; јер Он својим сунцем обасјава и зле и добре; и даје дажд праведнима и неправеднима. 46. Јер ако љубите оне који вас љубе, какву плату имате? Не чине ли тако и цариници? 47. И ако поздрављате само браћу своју, шта одвише чините? Не чине ли тако и незнабошци? 48. Будите ви, дакле, савршени, као што је савршен Отац ваш небески. stadaradim 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Brate crvenilo girls036 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 crvenilo Брате Драги, не видех да си већ поставио.... Опрости, али и радујем се кад сазнам да Исто мислимо.... girls036 0203_cool crvenilo "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Пошто за живота није одговарао код судије у Хагу, сада је отишао код Праведног Судије чије суђење неће(мо) избећи! girls036 Да, слава Богу. Мислио је да ће избећи правду...е па неће моћи. Јесте да не ваља о мртвима лоше причати, али ово је монструм био а не човјек. Тешко њему на суду, када га мала светитељка Милица Ракић погледа crvenilo Мала светитељска Милица ће му свакако опростити јер она има живот и то вечни. А како видим Ти си му већ пресудио. Заиста се питам да ли теби треба дати право да постављаш теме и да коментаришеш... неко ће помислити да је то став Цркве. Није наше да судимо,његова дела или недела ће свакако изаћи пред Господа, као што ће изаћи наша. Шта мислиш Семберац да се појави оваква ситуација, макар и хипотетичка: Да Ричард буде у Рају. Да ли би Ти могао то да поднесеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Budimo ratnici i vojska Hristova i ne hajduci kao onaj Semberac. girls036 Ко се овдје радује смрти?Ја се радујемо смрти јер Срб је Христов. Али не ликујем његовој смрти, али искрено и не жалим га. Џаба шта требам или не, ја сам бар искрен. Не могу се правити да сам тужан када нисам. Не могу се правити да ликујем када не ликујем. Једноставно Холбрук ме не занима, ускоро ће остати од њега само трулеж и ништа више. Али џаба се ја за њега молим кад знам да иде у пакао. Без везе губим вријеме, боље да се помолим за моје претке који су бар нешто корисно урадили за овај род, али и за цјело човечанство. А брате Драги, нисам хадјук, али готивим их. Моји су преци били хајдуци, бранили су отаџбину и покушаћу да их бар мало следим, јер ја нисам достојан да их уопште узмем у уста. Док су они крварили за ову нашу Србију, ја не крварим (бар не за сада и ако Бог да никада, али нека буде Божија воља шта било). Незнам само како сте закључили да ја било кога мрзим...јесте, имам гњев према Холбруку, не могу му опростити бомбе итд, али он је сада прошлост и више хвала Богу никога неће моћи убити. Слава Богу. А ако неко од вас мисли да ће Холбрук у Царство Небеско, слободно следуј те га..биће вам лијепо у том "Царству" гдје ће бити и Ричард...веома је топло тамо, никада нема зиме crvenilo "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Шта мислиш Семберац да се појави оваква ситуација, макар и хипотетичка: Да Ричард буде у Рају. Да ли би Ти могао то да поднесеш? Могу, живео би као и он да задобијем то црно Цасртво гдје је он girls036 Ја само кажем, нема њему раја и узалудно је се молити за њега. То ти је као да поп држи опело самоубици...узалудно је. Он је сам себи изабро пакао, по сопственој вољи. Нисам видео да овако жалите друга Тита...озбиљно. Зато и сматрам да је ово све глума са ваше стране...не можете да признате да га не волите. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 А ако неко од вас мисли да ће Холбрук у Царство Небеско, слободно следуј те га..биће вам лијепо у том "Царству" гдје ће бити и Ричард...веома је топло тамо, никада нема зиме girls036 A tebi bi u raju bilo bas lepo, jos posebno kad bi mogao da vidis sve one koji nisu uspeli da se spasu, pa da se radujes sto si uspeo nekako da uskocis u onaj pravi autobus... E bas to, ti bi se u raju sit nauzivao gledajuci tudje muke..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Svakako da mi kao grešni ljudi možemo i da likujemo zbog smrti jednog zločinca,ali mi neznamo kakva će na samom kraju njegova končina biti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Боли ме уво за Холбруком. Он је сам себи изабро пакао, што би ја био против његове воље?Сам је молио сатану да иде у пакао...ето му, слободно. Никога Бог неће натјерати да иде у Царство Небеско. Питање за оца Ивана: Што ти не држиш опело самоубици???Па и он треба у Царство Небеско girls036 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
e2rdavid Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 crvenilo Ma ostavite ljudi Holbruka on sad ima neizostavan sastanak na najvi$em nivou...ajmo mi da se spustimo na zemlju... i vratimo se onome (i Onima) $to je u na$em dometu ODGOVORNOSTI https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9832.msg322811/topicseen.html#msg322811 girls036 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ričard je obeležio na jedna krvav način istoriju Srbije ,Srbi ga ne pamte po dobru vec po onom drugom .U ime nas iz 45-og zaštitnog Prištinskog korpusa u ime mojih drugova Ratka,Dragana,Milomira ,Zorana ,Dejana,Marka ,Nikole,Vladimira,Nenada,Stojana ,Živojina ,Đorđa ,Barnka ,Ranka,Aleksandra . Mi smo mu oprostili neka mu Gospod bude jedini sudija i Spasitelj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука