Гости Guest - . . .- Написано Децембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 И даље пројекција Твоје вере на друге...докле ћеш то да радиш? Мислим да би требао да одмориш на једно недељу дана и да сабереш мисли и прочиташ неко лепо светоотачко дело. на пример Светог Софронија Сахарова. Ово непоштовање ничијег мишљења и прозивање свакога на овом форуму, јер се не бавиш ничим другим заиста заслужује одмор бановањем од недељу дана. Важили-жажили? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Колко су мене пута форумаши отворено нападали јер волим "ратне злочинце" Караџића и Младића? И пуна ми је капа ове селективности према људима...имамо добре и лоше, лоши су млади националисти, добри су стари либерали. Пуна ми је капа. Опет се бавиш лажима и обманама људи који читају овај форум? Ево, већ видим Бананамена како долеће да спасе Ђурђевку... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ма банамен и незна ништа паметније него да банује...ни један конструктивни пост од тог билмеза "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Због таквих као што су ови форумаши су Љуљаци препуни сваке недеље...ВИ СТЕ КРИВИ ШТО НАРОД БЈЕЖИ ИЗ ЦРКВЕ И ИДЕ У ПАРАСИНАГОГЕ, ЈЕР ТЈЕРАТЕ ЉУДЕ ИЗ ЦРКВЕ.Јел братићу, а шта су то Љуљаци? Озбиљно питам БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Умро је у 69. години живота. Доста му је БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 ЈОШ ЈЕДНОМ ЈАВНО МОЛИМ ЗА БАН. Треба да одморим мозак мало од ових провокатора на форуму који мога брата Младена називају нацистом и сатаном, а са друге стране глуме неку љубав према Холбруку... Јашта, још само да се наг.зите непријатељима, још само то фали Ово све пишем како би добио бан.... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Умро је у 69. години живота. Доста му је Доста наравно. Он је убио дјецу од 3 године. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 ЈОШ ЈЕДНОМ ЈАВНО МОЛИМ ЗА БАН. Треба да одморим мозак мало од ових провокатора на форуму који мога брата Младена називају нацистом и сатаном, а са друге стране глуме неку љубав према Холбруку... Јашта, још само да се наг.зите непријатељима, још само то фали Ово све пишем како би добио бан.... Наравно да ћеш добити с обзиром да си навео и разлог. Дакле, ти желиш бан зато што си умислио да неко овде брани Холбрука. Нико га не брани али нисмо ми Бог па да+ му судино. Можда се исти тај Холбрук покајао, можда није... уосталом свако ће примити своју плату. Ајде видимо се за месец дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Умро је у 69. години живота. Доста му је Доста наравно. Он је убио дјецу од 3 године. И (не)мајке убијају нерођену децу абортусом... дакле на све стране убице. не требају нама холбруци- сами смо себи најгоре убице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вуксан Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ево ја се распаде од туге :cheesy2: :cmizdrenje: Семберче.Да не грцам од туге за Холбруком, био бих ти скренуо пажњу да се не каже "я се распаде" него "Я се распадох". Али, пошто сам опхрван болом за драгим нам приятељем, не могу то учинити. В алтаpях святые плачyт, гyдит набат. Битвы час yже назначен, но это бyдет ад, тpижды ад, но ни шагy назад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Свака част уредниче теме на брзини цензуре мисли да би и комунисти позавидјели,али нема везе нема љутње.Али кад истина боли знам да је тешко издржати јер реже изнутра,тако да је боље сакрити је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вуксан Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Због таквих као што су ови форумаши су Љуљаци препуни сваке недеље...ВИ СТЕ КРИВИ ШТО НАРОД БЈЕЖИ ИЗ ЦРКВЕ И ИДЕ У ПАРАСИНАГОГЕ, ЈЕР ТЈЕРАТЕ ЉУДЕ ИЗ ЦРКВЕ.Јел братићу, а шта су то Љуљаци? Озбиљно питам :cheesy2:Љуљаци су село у општини Кнић, покрай рѣке Груже, поред пута Горњи Милановац - Крагуйевац, нешто ближе првому. Ту се сместише неколицина Артемийевих калуђера, па тамо у последње врѣме често свраћайу људи из других мѣста наше земље. Беях много пута у селу, мада не овим поводом. В алтаpях святые плачyт, гyдит набат. Битвы час yже назначен, но это бyдет ад, тpижды ад, но ни шагy назад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Poslao sam ti pp,i rekoa sam ti da je jedan od razloga što sam ti obrisao poruku i ta što se javno blamiraš zbog svog poimanja pravoslavlja. Sam pojam da si sebi dao nik čuvar pravoslavlja u stvari ne govori o tvojoj religioznosti već o egu . Kao Bogom si dan ili tako nešto ? Ako hoćeš da pišeš o talmudu otvori temu ili nađi već postojeću. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 На спрам њега је и Јуда из Кариота био људска величина и морална громада! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ja sam potpuno zaboravio da je danas godišnjica potpisivanja Dejtonskog sporazuma... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука