Deja Vu Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Бог да му душу прости и да га спомене у Царству Своме. МилошБГ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Један од ретких интелектуалаца - наших савременика, за које нисмо чули да се покондорио, те да је остао веран својој професури, на првом месту. Професоре, Господ нека те усели у рајско насеље... CecaV је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 21, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Данас, баш на Дан Светог Јована Крститеља, уснуо је у Господу наш драги ђакон Ђорђе Вишекруна, уредник и срце нашег радија. Изгубили смо премного, остали са ненадокнадивом празнином у овим нашим коначним земаљским оквирима, али како он никада није ни на трен изгубио веру у Јединог Господа и Његову вољу, ни ми се не смемо, вођени људском слабошћу, предати ничему другом осим молитви за његову добру душу, за рајска насеља у којима ће обитавати. Верујемо да смо добили молитвеника пред Престолом Господњим, за све наше немоћи и слабости, за сва добра и поуздања која треба да испуне наша срца у животу који смо сви од Господа добили на дар. Молимо се сви, браћо и сестре у Христу, за Ђорђа, вечна му слава и хвала што је био и биће део свих нас. “И приступивши Исус рече им: – Даде ми се свака власт на небу и на земљи. Идите, дакле, и научите све народе крстећи их у име Оца и Сина и Светога Духа, учећи их да држе све што сам вам заповедио; и, ево, ја сам с вама у све дане до свршетка века. Амин.”Свето Јеванђеље по Матеју, 28, 18-20 Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 21, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 https://www.pouke.org/forum/topic/37745-%D1%83%D1%81%D0%BD%D1%83%D0%BE-%D1%98%D0%B5-%D1%83-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%88-%D1%92%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D1%92%D0%BE%D1%80%D1%92%D0%B5-%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B5%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%BD%D0%B0/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Bog da mu dušu prosti. I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Monteno Video Blic | Čuveni pevač Kemal Monteno preminuo je danas u 11 sati. LEGENDA Monteno je prošlog ponedeljka pušten na kućno lečenje Vest je za "Dnevni avaz" potvrdio Halid Bešlić nakon razgovora sa Montenovim sinom Đanijem. Monteno je imao 66 godina. Legendarnom pevaču, tekstopiscu i kompozitoru 16. novembra izvršena je transplantacija bubrega, na koju je čekao tri godine. Kratko vreme se osećao dobro, ali je 21. decembra ponovo primljen u bolnicu, najpre zbog povišene temperature, a potom i zbog postoperativnih komplikacija. Kako nam je potvrdio njegov menadžer Gane Pezikoza uzrok smrti je sepsa. - Veoma sam utučen. Kemal mi je bio jedan od najboljih priojatelja. Jutros su mi odmah javili za tužnu vest - rekao je Pecikoza za "Blic". Ćerka Adrijana kratko je za "Blic" rekla da je toliko utučena i da joj je teško da ne može ni sa kim ni da razgovara trenutno. Monteno je prošlog ponedeljka pušten na kućno lečenje, a kada su neki portali tada premeli vest da je preminuo pevač se samo na to nasmejao: - Smejao sam se kao lud jer kažu da onaj koga živog proglase mrtvim živi 100 godina, a meni je ovo treći put - rekao je tada Monteno. Kemal Moneteno rođen je 1948. godine. Najpoznatiji je po hitovima "Nije htjela", "Jedne noći u decembru", "Šta je život", "Hiljade pahulja bjelih", "Sarajevo ljubavi moja"... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 ivapop, ivanaika, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Бог нека му души опрости. Имао сам задовољстви да га упознам у Сарај`ву пре четврт века. Био је фин човек и одличан кантаутор. Данче*, Kaludjerovic Sreten, Снежана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Bog da ga prosti, i useli u Carstvo Nebesko... Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић, Samo Ana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Nisam često slušala muziku koju je stvarao al smatram da je imao divan glas. Neka mu je laka zemlja, Bog da mu dušu prosti. Олимп, Kaludjerovic Sreten, Deja Vu and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Бог да га прими у Царство Небеско. Човек Жоја, Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 A jooj...tek vidim. Pocivaj u miru legendo nasa! JESSY, Kaludjerovic Sreten, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Bog da mu dusu prosti i da ga spomene u Carstvu Svome. Kaludjerovic Sreten, Пг and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Бог нека му души опрости! Kaludjerovic Sreten and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 iz koje Eparhije je bio preminuli? Cenim da se radi o sremskoj, pošto vidim + Vasilija Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука