Jump to content

Вести о упокојењу...

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

6. октобра 2013.
6. новембра....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Veliki duhovnik,samo jednom sam imao priliku da budem u njegovoj blizini i cuo sam mnogo lepih stvari za njega.  Da ga Gospod pomiluje i da se pomoli za nas gresne koji ostadosmo ovde.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

mnogo, mnogo mi je zao......ali , dugo je bio bolestan,,,,,dobro u tome je da se vise ne muci......Gospode, pomiluj i spasi naseg divnog o,Avakuma.......sigurna sam da je u raju,,,,

tuzno...Gospod nek ga useli u rajska naselja...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Вечан спомен оцу Авакуму

6. Новембар 2013 - 16:53

img_9432.jpg

У манастиру Светог архиђакона Стефана у Сланцима сахрањен је архимандрит Авакум (1938-2013). Владика ремезијански Андреј служио је заупокојену свету Литургију у цркви овог манастира са многобројним свештенослужитељима и свештеномонасима из неколико еархија и уз учешће неколико стотина верника. Након монашког опела, протојереј-ставрофор Драгомир Убипариповић је подсетио да је отац Авакум током читавог свог живота окупљао друге топлином свог срца, врлинама богољубља, родољубља и човекољубља.

Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...