Justin Waters Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ne baš anti-srpski!Preciznije će biti da je Tačerka bila anti-komunistički nastrojena. Tacno, zato joj ovdasnje komunjare i prave posrpdne postere na Vukajliji i sprdaju se na racun smrti zene, sto drugacije ne mogu nazvati nego bolesnim. Аурор and Sudija је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Маргарет Тачер јесте била на страни против Срба у догађајима из 90-их. http://inavukic.com/2012/03/04/the-legacy-of-baroness-margaret-thatcher-croatia-and-bosnia-and-herzegovina/ Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Stop the Serbs. Now. For Good. By Margaret ThatcherPublished: May 04, 1994. We have been here so many times before in the Bosnian saga: acts of barbarism by the Serbs, the mobilization of a shocked international conscience, threats of air strikes (or actual air strikes, of the most limited kind), a tactical Serbian withdrawal, more talks aimed at persuading the warring parties to accept a carving up of territory that rewards aggression. Then the Serbs move on to yet another Bosnian community, applying the same mixture of violence and intimidation to secure their aim of an ethnically pure Greater Serbia. The tragedy of Gorazde may for now at least be over. But there are other towns of equal strategic interest on which the Serbs are now free to concentrate their forces. Yesterday the U.N. intervened to head off a Serbian attempt to expand the Brcko corridor in northern Bosnia, but such interventions merely divert Serbian aggression. It is time to halt it -- late, but not too late. We have the justification, the interest and the means. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леонтјев Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Istih degenerika koji podržavaju Asada i Kim Džong-Una? Замисли, мени су океј и Асад и Тачер. Штета што је била против нас, иначе је била једна од последњих озбиљних политичара на Западу (иако сам генерално против жена политичара 301 ). Него, необично да један космополитски и пацифистички либерал као што је Аурор цени Маргарет Тачер знајући њене бескомпромисне националне ставове? Шешељ је на почетку политичке каријере 1989-1991. био тешки тачериста. ,,Постоји само једна урођена заблуда, а то је заблуда да ми постојимо зато да бисмо били срећни.'' - А. Шопенхауер Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Meni nije OK. Pitajte Irce i Skotlandjane zasto. Inace, zanimljivo je da je bila protiv ujedinjenja Nemacke. Sto se, pak, Foklanda tice, razborito pitanje je sta ce Englezi uopste usred Juzne Amerike. Svakako, Bog da je prosti... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Штета што је била против нас Маргарет Тачер јесте била на страни против Срба у догађајима из 90-их. Nije ona bila "protiv nas", bila je protiv srbovske nacionske ekipe, Milošeskua i hunte, njihovih projekata i aktivnosti ("branjenje srpskih zemalja" itd.), a i ja sam protiv ostataka tog sistema, koji je uništio ovu zemlju. Da sam devedesetih bio koliko-toliko u zrelom dobu (kao sad), bez sumnje bih mislio kao i ona. Zaključak: to su nacistoidi, i ne ide da joj zamerate... Sto se, pak, Foklanda tice, razborito pitanje je sta ce Englezi uopste usred Juzne Amerike. Nije ni bitno, ostalo im od pre. Ali rat je bila neisprovocirana agresija Argentine, u kojoj je bila jedna mešavina tiranije i represije iznutra (masovna ubistva, politički progoni, ućutkivanje novinara i kritičara...) i nacionalizma, kojim se prikrivala agresija na komšije. Pitam se samo na koju li je zemlju Argentina podsećala... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ali rat je bila neisprovocirana agresija Argentine Naravno, ali pitanje sta ce oni tamo i dalje stoji, i vrlo je bitno. Jer tako mozemo da ih vratimo i u Indiju i ostale kolonije koje su nesebicno eksploatisali vrlo dugo vremena na razne nacine... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Meni nije OK. Pitajte Irce i Skotlandjane zasto. Evo šta jedan reče... dok je još bila živa... obi-wan, Аурор, Juan Valdez and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Evo šta jedan reče... dok je još bila živa... Немилосрдно! Anyway, Тачерка је била конзервативац у англо-америчком значењу те речи, јако слична америчким конзервативцима типа Регана. Ја се свакако не слажем са империјалистичко-патриотским делом њихове доктрине (коју већина њих поседује), али су ми јако блиски по многим другим ставовима. А и невезано за ставове, ова жена је била феномен своје врсте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Немилосрдно! Anyway, Тачерка је била конзервативац у англо-америчком значењу те речи, јако слична америчким конзервативцима типа Регана. Ја се свакако не слажем са империјалистичко-патриотским делом њихове доктрине (коју већина њих поседује), али су ми јако блиски по многим другим ставовима. А и невезано за ставове, ова жена је била феномен своје врсте. Napali nedužne Argentince, a zamalo i nedužne Srbe - Miloševića, Mladića, Miru Marković... Zamalo i nedužni režim u Severnoj Koreji da strada. Gađali su osovinu Havana - Mokra Gora - Pjongjang, i to iz sve snage, mamu im zapadnjačku agresorsku imperijalističku... bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 You can be a king or a street sweeper but sooner or later you'll dance with a reaper! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Da sam devedesetih bio koliko-toliko u zrelom dobu (kao sad) Могу ли ово у потпис, молим те? Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Da nije bilo Tacerke ne bi bilo dobrog panka, zato rest in peace. Драшко, Crveni Baron, Anti Palma Crew and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Napali nedužne Argentince, a zamalo i nedužne Srbe - Miloševića, Mladića, Miru Marković... Zamalo i nedužni režim u Severnoj Koreji da strada. Zaslepljenost je nezgodna stvar, nema sta... marko_13 and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Јадно је видети људе који се декларишу као слободоумни и либерални, а пишу овакве тривијалности и не поседују минимално разумевање. Њихова заслепљеност и ироничност чини да делују врло, врло смешно и неозбиљно. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука