Џуманџи Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Uuuu Jel' sve ide preko PP-a? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Uuuu Jel' sve ide preko PP-a? Мислиш дал се тако шаљу питања и враћају одговори? Па да, најлакше тако... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Дивно!! Брате Драшко стварно сјајна тема!! Ко је следећи? :29dz8zk: :29dz8zk: Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 ✎ Следећи је наш драги, тачни, хладни ЖРУ херој - R2D2! ✎ Kaludjerovic Sreten, Драшко and Снежана је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 8, 2015 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ту сам... Сад ћете да видите чије је куче жуто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Једва ћекам хаха.. Мојее куче жуто Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ту сам... Сад ћете да видите чије је куче жуто. Звучи познато Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 R2D2! Хелоу! Одакле та љубав према роботима и да ли Вам смета кад Вас тако и ословљавају? Имате ли још неки хоби (видимо да прецизност никако не укида креативност )? Одувек ме је занимала техника, компјутери, игрице, роботи. И данас се, поред своје примарне службе бавим овим стварима. Ми смо људи мали богови-богићи. Волимо да креирамо, да стварамо, да се играмо Бога. Створити робота је као створити својег човека. Само по себи је то добро. Лоше би било када бисмо умислили да смо богови са великим Б.Као дечкић био сам импресиониран техником тог времена (нисам баш толико млад). Висио сам у флиперанама, ретко која игрица је била која није пређена до краја. Тако и данас идем до краја. некад и на своју штету. Опет, никад нисам имао робота. Моји нису били у могућности да ми приуште често ни основне ствари. Можда је овај мој ник потиснута жеља.Не смета ми кад ме неко на форуму ословљава са роботе Заправо, врло ми је симпатично. Ако се то сме назвати хобијем - читање књига. Много волим да читам. У последње време доста читам богословску литературу. Бавим се и архетектуром, на један специфичан начин- као неко коме је дато да задаје послове људима. О томе неки други пут Члан сте који је до сада отворио чак 400 тема, али ни расправе Вам нису стране. Можете ли нам дати коментар на све то, како успевате да пратите толико вести, учествујете на доста различитих тема и зашто сте лењи кад је цитирање у питању? Идеја ми је да буде користан заједници. Отварам теме и качим са "благословом" администрације вести на насловну страницу, сматрајући да тако расте и углед сајта, те да постаје интересантан. Волим ово место, има много драгих људи, неке познајем лично и веома сам радостан што сам део ове интернет заједнице и што јој помажем да буде боља.Волим дискусије, уђем често у окршаје но, знам да повучем ручну. Није увек све за коментарисање.Нарочито не волим да разговарам са онима који не цене саговорника. Поменули сте стварање свог човека. Можете ли саставити једног Франкенштајна од форумаша? Које бисте форумаше за то употребили и зашто баш њих? Мој форумски "Франкенштајн" би био мешавина Ракића, Данијеле, Моцарта, Марка Радаковића и Жељка.Можете да замислите високог (Данијела), елегантно препуњеног (Ракић), луцидног (Моцарт), бистрог (Марко) и националисту (Жељко)?Ја га замишљам и смејем се Како одржавате ту гвожђурију, контролне плоче и остало од чега сте састављени, осим богословском литературом? Одржавам је великом љубављу госпође R2D2, која брине да замени дотрајале делове, уље, а брине он добром стању процесора и интегралних кола. Понекад чачне где не треба, па се мало меморија побрка, али онда урадимо рестарт и све буде ок. Како функционишете у каменом добу и како се сналазите са пећинским људима? Које су радости које Вам олакшавају сву ту тескобу? Веома интересантно питање, видим да сте прочитали и мој статус "робот из каменог доба" Не знам како бих одговорио а да не увредим пећинске људе. Можда да има пећинских људи који ме не би скували и појели, већ ме само добро ишљепали тојагама. Није ми лако.Радости су ми свакако моја госпођа R2D2 и остали пријатељи роботи Хаха! Шта радите кад се прегрејете? Вода, претпостављам, не долази у обзир? Како су компоненте застареле, често се прегрејевам. Често ми пријатељи препоручују да се искучујем бар ноћу.Водено хлађење је добро, мада користимо и ново шприцерско хлађење Нова технологија. Поделите са нама шаљиву песму/слику/видео клип која/и Вас увек насмеје! Ех, има их много како сам велики фан The Books of Knjige препоручујем њихове емисије или делове из радијских емисија.На пример овај када говоре о некаквој песми Нађија: А прича им почиње о овом што сада влада Северном Корејом и што је убио тетка... наравно наставак нема везе са тим.Они ме увек насмеју јер је специфичан хумор, непредвидљив. Или ово, мада је ово поптуно лудило на свој начин... Довољно је рећи Универзонка. Хвала Вам што сте поделили све ово са нама! 8086.gif Хвала и теби на овом занимљивом разговору. Олимп, Баба, Goku and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 елегантно препуњеног (Ракић) Џуманџи, Paradoksologija, Олимп and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Очекује вас још много тога!! Stay tuned! Ненад Р., Иван Ивковић, Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Очекује вас још много тога!! Stay tuned! Очекује вас још много тога!! Stay tuned! :aplauz: :good2: Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Мој форумски "Франкенштајн" би био мешавина Ракића, Данијеле, Моцарта, Марка Радаковића и Жељка. Можете да замислите високог (Данијела), елегантно препуњеног (Ракић), луцидног (Моцарт), бистрог (Марко) и националисту (Жељко)? Ја га замишљам и смејем се Znaš kako robote, bitno je da je na kraju nacionalista a kako izgleda to je sporedno. facenew22222222 Иван Ивковић, Paradoksologija, Џуманџи and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 :aplauz: ) Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Следећи гост биће човек кога не можете да заобиђете (cos he's all ova thе place!) Неки га воле, неки га мрзе, равнодушан нико не мож' да бидне........... Juan! Manolis, Драшко, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Uh, uplasi se... pomislih da cete mene da uhvatite. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука