Драшко Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Један форумаш, један ник. Једна мала прича. А сад идемо полако 1401 Плутон, Олимп, Manolis and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Добродошли Наш први гост је Драгана. Форумашица коју сви добро знамо. Отв орена у дискусијама, директна. Једна од оних, који чине форум живим. Драгана хвала ти на учешћу, како си тренутно? Хвала Вама. Тренутно сам срећна Како си набасала на ЖРУ? На ЖРУ сам '' набасала '' захваљујући мом банованом мужу. Ххаха Да ли мислиш да су „напетости“ на форуму продуктивне? Да ли су продуктивне? С обзиром да скоро свака тема у којој се провлаче нити напетости, буде закључана... хм, не. Занимљиво јесте, али продуктивно не. Како се осећаш као један од провокативнијих чланова форума? Како бих се осјећала? Нормално, то сам само ја. Будући да ниси близу, кога од форумаша би радо упознала и због чега? Вољела бих да упознам Дијану, Милену Ристић, хм.. њих за почетак. И Гризлија. Занимљиви, интелигенти, љубазни. Размишљаш ли о форуму ван форума? Понекад. Које теме избегаваш, а које обавезно пратиш и читаш? Хм, нисам размишљала о томе.. али избјегавам теме као што су нпр. '' Сукоби у Украјини '' , али радо уживам у '' провокаторским '' темицама. Да ли преферираш дизел аутомобиле или бензинце? Дизелаши јесу економиичнији, али ипак преферирам бензинце, боље вуку :Д хаха Идеално летовање (паре нису проблем)? Вољела бих да одем негдје гдје је нетакнута природа, или негдје у неку колибицу, поред које је ријека или поток.Милина. Када би морала да запеваш на свадби, коју нумеру би извела? Хаха, запјевала бих '' Лијте кише '' Којом песмом би се обратила форуму? Хм... Хвала ти Нема на чему. позззић Лапис Лазули, Жика, Anette and 25 осталих је реаговао/ла на ово 28 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Хвала Драгани на учешћу за неколико дана угостићемо форумаша RYLAH-a Пратите нас Vesna Milovic, Никола Поповић, Биљана and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Драшко интересантан, као и увијек! Плутон, Лидија Миленковић, Лапис Лазули and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Super ideja! Данче*, Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Данас је са нама наш добри, оштроумни, духовити RYLAH 1) Драги наш RYLAH, ово ти је други ник од кад сам ја на форуму, шта је био мотив промене профила и шта значи тај ник? Мотив промене није био ништа посебно, једноставно промена прија. Можда променим и овај ник. Екскулзивно откривам да је значење ника, а то је скуп првих слова имена песме коју сам тад слушао:Rock You Like A Hurricane од Шкорпиона. 2) Колико се сећам, само једном смо те видели на фотографији, и на њој си у друштву гитаре. Колико си посвећен том инструменту и шта и коме најрађе свираш На жалост, то је једна од ствари у животу која је трпела због других ствари. Свирам искључиво ритам, и то на неком нивоу акордирања. Била ми је вазда животна жеља и чим сам зарадио неке веће паре, одмах сам купио гитару и научио да свирам (у 24. ил 25. години купио и кренуо сам да учим, колко ми се чини). Ал свеједно, супер је, посебно за ослобађање од стреса. Раније свиро пред скуповима, студенцке седељке, приватна славља мањег обима и те форе, сад углавном за своју душу. Најчешће Азра, Дилан, Флојд, ал и све остало. Немам више ни толико времена за свирање, ал кад дохватим имам обичај дуже време да проведем уз инструмент. 3) Твоја професија је озбиљна, да ли си имао и друге опције у том погледу , и шта те је све привлачило? Ма радио сам све и свашта. Једном сам провео и пар месеци као монтажер за неке емисије, сад кад се сетим тога, не могу да верујем Иначе мислим да онај ко је у прилици треба док је млад да прође, да види шта га стварно интересује, није поента завршити школу, него оспособити се за живот, а то значи и изаћи из оквира које често намеће образовање (не само наше). Али ме је право одувек привлачило, и после мало лутања сам се вратио и брзо завршио све то што ми је остало, кад сам пробао доста других ствари и видео да ми није ни изблиза толико интересантно, да не могу да га радим са толиком љубављу као ово. Још кад неко има среће као што сам ја имао, да споји науку коју воли и друге ствари које се ретко када десе у овом послу, испадне много добро. 4) Да ли је ЖРУ место на коме можеш себи да улепшаш расположење? Вазда 5) Да ли мислиш да су сукоби, па чак и повремени мало жешћи дијалози, занимљиви и добри за један овакав форум? Била је скоро расправа о томе на једној теми. По мени,све док се не кренеш да говориш о личности саговорника, већ о његовим ставовима, тотално је ОК, чак је и корисно, јер су људи тада искрени. 6) Које теме су „најтоплије“ а које су запостављене? Слаб сам ти ја са тим топлим темама које разгаљују душу, нисам у том фазону. Раније сам и троловао такве теме јер их нисам разумео, сад контам да смо различити па их једноставно ни не отварам. 7) Обрати се форуму у три реченице. Боље песмом... 8) Хвала ти на учешћу, знаш ли на гитари ону „Криво је мооореееЕЕее“ ? Толко сам је раније свирао да сам мислио да знам и уназад да је одсвирам, ал нисам је свиро једно 3 године сигурно, тако да сад могу да се придружим једино у пијаном вриштању кад крене рефрен. Саша од Москве, Плутон, Deki992 and 24 осталих је реаговао/ла на ово 27 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Lepa tema. Милан Ракић, Срђан Шијакињић, Лидија Миленковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Fantastico! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 'Оћемо још!!! Никола Поповић, Manolis, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Cekamo i kuckamo prstima po stolu Џуманџи, Драшко, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Драшко саре :good2: тема ти је Олимп, Никола Поповић, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Драшко, а кад ће неко од нас интервјуисати Вас? И остале модераторе, админе...? Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 super tema... facenew22222222 8086.gif Олимп, Kaludjerovic Sreten, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Поштовани ЖРУ-овци У следећим епизодама представиће вам се ИванПТ и W.A.Mozart Stay with us! Жедни, Олимп, Срђан Шијакињић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Велико освежење Драшко.Одлична тема! :good2: JESSY, Драшко, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука