Grizzly Adams Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Апсолутно исти случај је и са Аустроугарским царевима...изазвали су први светски рат,где је страдало 17 милиона људи,а ми Срби смо изгубили трећину становништва, Чекај, није ми јасна логика... Значи, принцип је убио Фердинанда пре него што је постао цар и пре Првог светског рата... Шта је био онда, пророк? Па "кажњавао унапред"? Лазар Нешић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 ovo su rjeci patrijarha srpskog od prije dva dana bas na pitanje sta on licno misli za gavrila principa : Гаврило Принцип је био присталица слободарских идеја, и не само он него и цела „Млада Босна” и младобосанци. То су били младићи који су били одушевљени слободом. Начин на који је Аустроугарска била присутна тада у Босни био је против интереса не само српског народа него и свих житеља тадашње Босне. И отуд су ти млади људи желели да тај оклоп скину са себе. То показује храброст, јуначко дело које изражава жељу за слободом. a mi ovdje imamo malo zesce strucnjake za pitanja pravoslavlja, ja im predlazem da odu malo da sole patrijarhu pamet, posto mu izgleda nedosoljena Не, не, само ако се речи Патријарха и било кога другог уклапају у њихове заблуде, онда их прихватају, а у супротном не важе, јер они ''знају'' боље. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 To o cemu ti pricas je isto nagadjanje i sbbkbb. Ајде, добро, да не нагађам, скончао си мученичком смрћу и радосно прими мученички венац. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 не знам да ли би он био исти као његов отац Стриц ваљда? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 dosao princ na vidovdan da nadgleda vojne manevre i pripreme da se raspali po srpskom narodu, koji je do tad vec uveliko mucen na razne nacine Значи, заслужио човек да буде убијен што се ругао? Иначе, ком Српском народу? Ти људи су по својој изјви сви Југословени - не Срби... он није убио за Српски народ већ да би се створила велика заједниц Југословена. У којој би покушло... ко у комунизму да се "истреби" Српска национлна идеја. Стриц ваљда? Да, стриц. Пардон. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Pitajte Amfilohija Radovića, jer on Boga zna lično. Не, питаћемо Ричарда Докинса, он Дарвина зна лично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Ево да поновим један део Бајине песме за лаку ноћ свима ...Скида рђу са кубуре старе,заклиње се соко са динаре.Неће моћи слободно да шета,онај који мом народу смета.Морамо се борити до крајатако рече соко са Обљаја,који међу иљаду жандарааустријског уби поглавара... П.С. Неки би могли да науче ову песму, па да мало певуше пред спавање, можда им дође из "дупета у главу" што би се рекло. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Чинили су злочине после у рату, али нису пре рата. siguran budi da su cinili zlocine i od 1878-1914, bili su vrlo brutalni, stanovnistvo su i u miru terorisali svim i svacim, ipak u pravu si da su najveci zlocini bili za vreme 1 svjetskog rata, bili su tu i koncentracioni logori takodjer Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 tako ne treba ni da sudimo o nekome u ovom slucaju o gavrilu principu kao sto to pojedinci cine Kad bi se toga drzali,verovatno bi svi cutali. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Чекај, није ми јасна логика... Значи, принцип је убио Фердинанда пре него што је постао цар и пре Првог светског рата... Шта је био онда, пророк? Па "кажњавао унапред"? Ма не,тада у Европи је било такво благостање да нико није ни помишљао да може бити рата. Него Гаврило и другари играли масне фоте,и он извукао да убије неког бају,и тако то испало... Deki992 and kordun је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Masne fote?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 ОК, Кордун, разумемо се. Било је појединачног насиља и пре рата, али није било геноцида и сл. Крајњи циљ АУ био је да у Босни успостави власт и заведе мир. Значи, могло је да се живи у миру и без неких већих проблема као што су живели и остали народи који су били у АУ. Само не би била српска/хрватска/бошњачка власт него аустријска. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Ево да поновим један део Бајине песме за лаку ноћ свима ...Скида рђу са кубуре старе, заклиње се соко са динаре. Неће моћи слободно да шета, онај који мом народу смета. Морамо се борити до краја тако рече соко са Обљаја, који међу иљаду жандара аустријског уби поглавара... П.С. Неки би могли да науче ову песму, па да мало певуше пред спавање, можда им дође из "дупета у главу" што би се рекло. Које дно дна... :fmqmtx: Наспрам тих прекодринских фолкера, грандовци му дођу као музика са двора, ево рецимо баш бечког... Милан Ракић, Млађони and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Него Гаврило и другари играли масне фоте,и он извукао да убије неког бају,и тако то испало... Него шта него јесте... занесен идеологијом, иако му је срце било на првом месту. Он д је промишљено делово, не би им дао таквог повода да нас смрве у следећем рату у ком су нас згазили као бубу.... Чак и да јесте било сасвим оправдно убиство, то је био најглупљи могући потез за Србију и Србе који смо могли д учинимо....ставио нас је у позицију д може да траже од нас шта год оће.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Значи, заслужио човек да буде убијен што се ругао? Иначе, ком Српском народу? Ти људи су по својој изјви сви Југословени - не Срби... он није убио за Српски народ већ да би се створила велика заједниц Југословена. У којој би покушло... ко у комунизму да се "истреби" Српска национлна идеја. ja bi ga ubio bez premislajnja nek crknem i na ovom i na onom svijetu, cisto sumnjam da bi izdrzao da to ne uradim, sam sam godinu dana zivio u uslovima teske neslobode i gledao ustasku policiju sa kalasnjikovima kako ispijaju pivo pred skolama punim male djece i ostale grozote koje ne volim da se podsjecam, slava svakoem ko dize ruku na bilo ciju tiraniju posebno kad i svoj zivot ulaze u to, nije red da mu misevi sude, jadno je... ovo za jugoslovenstvo, ne djelim sa tobom to misljenje, nadam se da dozvoljavas da imam misljenje drugacije od tvog, vrlo sam kritican prema tudjim politickim konstrukcijama, posebno za dogadjaje iz istorije Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука