Драшко Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Занима ме који је био циљ тог атентата? Шта је добро требало да изађе из тога? Sasa Kolbas and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 nije red da mu misevi sude, jadno je... To suditi nekome je najzloupotrebljivaniji pojam, u ovom slucaju nije daleko od tog nacina upotrebe, to kao prvo, a kao drugo jel te neko ovde vredjao? Ti izgleda ne znas da postoje razne vrste miseva, a da postoje i slonovi? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Него Гаврило и другари играли масне фоте,и он извукао да убије неког бају,и тако то испало Иначе каже прота Голијан да је Гаврило био никакав стрелац, али је ипак ишао да убије Фердинанда па се касније кајао што је убио жену Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 ja bi ga ubio bez premislajnja nek crknem i na ovom i na onom svijetu, cisto sumnjam da bi izdrzao da to ne uradim, sam sam godinu dana zivio u uslovima teske neslobode i gledao ustasku policiju sa kalasnjikovima kako ispijaju pivo pred skolama punim male djece i ostale grozote koje ne volim da se podsjecam, slava svakoem ko dize ruku na bilo ciju tiraniju posebno kad i svoj zivot ulaze u to, nije red da mu misevi sude, jadno je... Ето да поставим ситуацију... то би ти било као да си у твоје време убио децу од Павелића... ето... то је та штета коју би нанео усташам. Можда душевног бола Павелићу... и то је све ... Гврило Принцип, Србија, Југослвија, Српски народ - нико ништа није добио од тог атентата. nije red da mu misevi sude, jadno je... А ко му суди? Да си читао моје постове ја см рекао да му је срце било на првом месту али метод погрешан и промашен.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Које дно дна... :fmqmtx: Наспрам тих прекодринских фолкера, грандовци му дођу као музика са двора, ево рецимо баш бечког... Ти шта год да слушаш, буди сигуран да лоше утиче на тебе. Мого би мало главом од под, као овај чикица са сличице можда ти буде боље. Него, не доби ја одговор на питање око камена са гроба Лазаревог, кад си се већ јавио? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Занима ме који је био циљ тог атентата? Шта је добро требало да изађе из тога? sloboda kao sto i patrijarh srpski rece prije dva dana, sva poenta je sloboda, borba protiv okupacije , ovaj atentat je samo ejdan dogadjaj u sistemu mnogo dogadjaja u tom pravcu, bune nisu nikada ni stale , austroiugarska je imala grdne probleme sa srbima bas kao i turci, mi nismo narod pogodan za robovanje pa to ti je... Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 sloboda kao sto i patrijarh srpski rece prije dva dana, sva poenta je sloboda, borba protiv okupacije , Па где је та слобода после тог атентата? Јел смо се ослободили од окуптора атентатором? Или смо добили још више штете, и да није било остатка европе били би тотално поробљени? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Занима ме који је био циљ тог атентата? Шта је добро требало да изађе из тога? Циљ свега тога је био да ти и ја сад можемо писати на свом језику у својој слободној земљи,без да неко са стране утиче на то. Мада је верујем да сигурно има оних који би волели да у ствари сад причамо немачки ... ПиП је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Ето да поставим ситуацију... то би ти било као да си у твоје време убио децу од Павелића... ето... то је та штета коју би нанео усташам. Можда душевног бола Павелићу... и то је све ... Гврило Принцип, Србија, Југослвија, Српски народ - нико ништа није добио од тог атентата. А ко му суди? Да си читао моје постове ја см рекао да му је срце било на првом месту али метод погрешан и промашен.. nije brate bas tako, niej isto ubiti necije djete samo da bi mu nanio psihicku bol, sasvim drugo je ubiti nadvojvodu koji je dosao da se sepuri kao okupaciona sila i paradira na veliki srpski praznik, te jos dosao da nadgleda vojne manevre, kako mozes to da poredis sa ubijanjem recimo pavelicevog djeteta ako ga je imao, koje nije nista ni krivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Па где је та слобода после тог атентата? Јел смо се ослободили од окуптора атентатором? Или смо добили још више штете, и да није било остатка европе били би тотално поробљени? sloboda nije instant stvar brate, krvavo mi srbi smo svaki komadic slobode sticali, nekad kroz jako dug vremenski period, a vrlo glupo i jeftino prodavali...ž nego da pitam tebe, mozda si rekao ali mi promaklo, sta ti mislis sta je bio motiv gavrila za atentat? Зосима, feeble and ПиП је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Циљ свега тога је био да ти и ја сад можемо писати на свом језику у својој слободној земљи,без да неко са стране утиче на то. Могли би смо и без тога, можда не би морали да кукамо на наталитет данас... нпр.. Moжда ни комунисти никад не би дошли на власт.. ко зна шта би било кад би било.. У свком случју Србија је тад била слободна ГП се није борио за слободу Србије. nije brate bas tako, niej isto ubiti necije djete samo da bi mu nanio psihicku bol, sasvim drugo je ubiti nadvojvodu koji je dosao da se sepuri kao okupaciona sila i paradira na veliki srpski praznik, te jos dosao da nadgleda vojne manevre, kako mozes to da poredis sa ubijanjem recimo pavelicevog djeteta ako ga je imao, koje nije nista ni krivo Добро, да разумем твоју логику. Шепурење = смрт... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Циљ свега тога је био да ти и ја сад можемо писати на свом језику у својој слободној земљи,без да неко са стране утиче на то. Мада је верујем да сигурно има оних који би волели да у ствари сад причамо немачки ... Ja bih voleo da pricam Nemacki i da imam Nemacku platu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 sloboda nije instant stvar brate, krvavo mi srbi smo svaki komadic slobode sticali, nekad kroz jako dug vremenski period, a vrlo glupo i jeftino prodavali ...а данас је на жалост и покалањамо. kordun је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Добро, да разумем твоју логику. Шепурење = смрт... ne razumijes ti nista sto sam ja rekao, ja ti objasniti ne mogu, nemam tu moc... nego jel mozes reci sta ti mislis koji je motiv gavrilov bio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 sloboda nije instant stvar brate, krvavo mi srbi smo svaki komadic slobode sticali, Ми смо слободу наквише крваво губили. А стицли смо је углвном захваљујућу другим силама (Русија и Европа) nego jel mozes reci sta ti mislis koji je motiv gavrilov bio? Стварање Југослвије, уједињење Југословена и стварање Југословенске нације. Слобода за југословенску нацију од аустроугарске. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука