Панарет Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Христос је безобална слобода, света стрепња... Иступљење у пуноћу сусрета са Непознатим Богом...Експлозија среће коју око не виде и ухо не чу... Kaludjerovic Sreten, Дијана., Zero and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Savrseni spasitelj. Ненад Р. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Христос је пастир мој који зна све о мени и све моје слабости. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 За мене циљ коме човек треба да тежи, идеал човека, онакав какав човек треба да буде, истински човек. Сви ми остали нисмо истински човеци већ смо мање или више близу томе, човеци смо на папиру, у теорији, а у реалу смо свашта нешто: звери, демони, празне љуштуре... Христов живот је живот какав сваки човек треба живети колико год је у могућности. Панарет, Zero and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 To je Gospod i Bog koj nas je stvorio i koji i poznaje nasa srca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 30, 2014 Пријави Подели Написано Јул 30, 2014 Hristos - najveci prijatelj i neprijatelj. "Koji te nece goniti, ali ce te cekati"... podsjeti me na to... 8086.gif Панарет, w.a.mozart and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 i idem ka nečem što ni meni nije jasno Да ли ипак понекад пожелиш да Христос буде и простор извесности, јасноће, постојаног осећања? Николa, Драшко and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 раније сам то чешће прижељкивао, у последње време сматрам да је то што кажеш тј. пуноћа тога остављена за есхатон мада наиђу тренуци кад постоји извесност и кад те Бог преплави ал су ретки хехе Панарет, Драшко and Николa је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Život ima prekide,samo ako nisi sa Životom.Tj.odabrao si smrt. Život beskonačan je odabir,a odabrani Život, se sam stara o nama. Mi smo sinovi Života. Hristos nije došao da nas trenira, On je došao da pobedi naš greh. Hristos. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Šta biste rekli Hristu da ga danas sretnete na ulici? Motivisao me post sa stranice postera na FB https://www.facebook.com/208704085830287/photos/a.208705522496810.57165.208704085830287/890732010960821/?type=1&comment_id=890734064293949&reply_comment_id=890740884293267&offset=0&total_comments=4 Znam, srećemo ga na svakoj liturgiji i to ali recimo da ga sretnete ovako pa onda pomislite - šta ako je demonska zamka? LOL Onda shvatite da nije zamka i ono - Pomaže Bog!Ja evo krenuo do prodavnice da kupim 2 u 1... Nina 777, pahulja, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Ja zauvek biću tu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Ja zauvek biću tu? To valjda on kaže tebi? Teško da ti možeš njemu to da nabaciš i ne samo ti Иван Ивковић and Nina 777 је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 To valjda on kaže tebi? Teško da ti možeš njemu to da nabaciš i ne samo ti A? Pitao sam da li ostajem zauvek pored Njegovog Lica. šta da nabacim? Nina 777 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Да кажем?! Не би ме нигде било, а камоли да кажем нешто. Не знам да ли бих могла са земље да се подигнем. Можда... када бих се сетила Његове милости...можда бих провирила, према лицу Његовом поглед подигла... Драгана Милошевић, pipin, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 A? Pitao sam da li ostajem zauvek pored Njegovog Lica. šta da nabacim? a ti si pitao, izvini nisam video znak pitanja jer rečenica ima potvrdan oblik, izvinjavam se još jednom. Znači, ako sam dobro shvatio, ti bi ga pitao o svom večnom postojanju? Nina 777 and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука