Jump to content

Ко је и шта за вас значи Христос? Шта бисте му рекли да можете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Христос је безобална слобода, света стрепња... Иступљење у пуноћу сусрета са Непознатим Богом...Експлозија среће коју око не виде и ухо не чу...

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Savrseni spasitelj.

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Христос је пастир мој који зна све о мени и све моје слабости.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

За мене циљ коме човек треба да тежи, идеал човека, онакав какав човек треба да буде, истински човек. Сви ми остали нисмо истински човеци већ смо мање или више близу томе, човеци смо на папиру, у теорији, а у реалу смо свашта нешто: звери, демони, празне љуштуре...

Христов живот је живот какав сваки човек треба живети колико год је у могућности. 

Подели на овим сајтовима

Hristos - najveci prijatelj i neprijatelj.

"Koji te nece goniti, ali ce te cekati"... podsjeti me na to... 8086.gif

Подели на овим сајтовима

i idem ka nečem što ni meni nije jasno

Да ли ипак понекад пожелиш да Христос буде и простор извесности, јасноће, постојаног осећања?

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

раније сам то чешће прижељкивао, у последње време сматрам да је то што кажеш тј. пуноћа тога остављена за есхатон мада наиђу тренуци кад постоји извесност и кад те Бог преплави ал су ретки хехе

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Život ima prekide,samo ako nisi sa Životom.Tj.odabrao si smrt.

Život beskonačan je odabir,a odabrani Život, se sam stara o nama.

Mi smo sinovi Života.

Hristos nije došao da nas trenira, On je došao da pobedi naš greh.

Hristos.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Šta biste rekli Hristu da ga danas sretnete na ulici?

Motivisao me post sa stranice postera na FB

https://www.facebook.com/208704085830287/photos/a.208705522496810.57165.208704085830287/890732010960821/?type=1&comment_id=890734064293949&reply_comment_id=890740884293267&offset=0&total_comments=4

Znam, srećemo ga na svakoj liturgiji i to ali recimo da ga sretnete ovako pa onda pomislite - šta ako je demonska zamka? LOL Onda shvatite da nije zamka i ono - Pomaže Bog!Ja evo krenuo do prodavnice da kupim 2 u 1...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja zauvek biću tu?

To valjda on kaže tebi? Teško da ti možeš njemu to da nabaciš i ne samo ti

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

To valjda on kaže tebi? Teško da ti možeš njemu to da nabaciš i ne samo ti

A? 

Pitao sam da li ostajem zauvek pored Njegovog Lica. 

šta da nabacim? :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Да кажем?! Не би ме нигде било, а камоли да кажем нешто. Не знам да ли бих могла са земље да се подигнем. Можда... када бих се сетила Његове милости...можда бих провирила, према лицу Његовом поглед подигла...

Подели на овим сајтовима

A? 

Pitao sam da li ostajem zauvek pored Njegovog Lica. 

šta da nabacim? :)

a ti si pitao, izvini nisam video znak pitanja jer rečenica ima potvrdan oblik, izvinjavam se još jednom. Znači, ako sam dobro shvatio, ti bi ga pitao o svom večnom postojanju?

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...