Иван Ивковић Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Перфекционизам "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Неко ми рече да је једино исправно такмичење, заправо са самим собом. Иван Ивковић, Снежана and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 ПерфекционизамАко мислиш да спојиш, само напред Kaludjerovic Sreten and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 важно је бити срећан Kaludjerovic Sreten and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Ако мислиш да спојиш, само напред Испитивао сам ту могућност али није то то. Оно је тема о личности а ова о друштву. Мислим да је довољно повезати их линковима. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Jedini uspeh koji možemo postići.. a da ga u ovom životu ne budemo svesni... sledi iz stava da bi bilo najbolje da mislimo za sebe da smo najgori... Mislim.... Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 "Kad stigneš na vrh, reče jedan slavni sportista, uvidiš da tamo nema ničega. Ovo je ostavilo poseban utisak na mene. Od boljih učiš, uzimaš znanje, slijediš ih...motivišu te. Kad postaneš najbolji, ispred tebe ništa....ili samo veća odgovornost. (ili se samo tješimo time jer nismo najbolji ) Isto, lijepo je doći do tog vrha i ponijet sa sobom tu odgovornost. Kaludjerovic Sreten and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Sav odgovor dobiješ sopstvenim ponašanjem na vrhu. Nekome se čini da je iznad drugih a neko vidi sve ljude na tom mestu. Svako svojih 5 min ima. Apelujem da ne budete sami tamo ni sekunde. Kaludjerovic Sreten, Sanja Т., Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 "И овца зна да се попне на врх, а тамо блеји" Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Malo drugaciji pristup temi i naravno ted talk, ako je bilo prastajte https://www.youtube.com/watch?v=iKHTawgyKWQ Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука