Драшко Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Na početku veze niko ne može da pretpostavi kako će ona da se završi ili koliko će dugo da traje.Ako se par zaista voli,on će da se venča,a ako samo jedno od dvoje okleva,to znači da nije sve onako kao što je očekivao.Neki ljudi,na žalost,zamišljaju neke neverovatne i nemoguće stvari,oni očekuju film,a ne život,kao što je moja sestrica Mici ,kad je imala 11 godina, rekla-"Princ na belom konju je najčešće konj koji gleda belo.Jeste,rekla sam ti k o nj .Zar moram ja da ti otvaram oči " Ja: " :0102_laugh: " Deca,to je čudo Božje. A što se prevare tiče. To je nedopustivo . Čovek je rodjen da umre kad mu istekne vreme . Šta će posle da radi,ja ne znam,neće mu biti lako. :shocking: Dakle,ko vara,teško njemu,neće mu biti lako ni u ovom ni u onom svetu :170fs799081: . Povrediće mnoge ,ženu,decu,roditelje,prve prijatelje i kako će posle da se pojavi pred svima njima glumeći pravedinka,ne mogu ni da zamislim. :magarac: To je jadno. Morao bi da prizna ili da ćuti do kraja života. Zamislite tek to. Taj je osudjen na sebe. Jednog dana će savest da ga pojede i ostaće samo dugmići :hihihihi: . Ali,ako se neko pokaje i ako ne želi da kaže partneru da ga ne bi povredio,mućeći sebe krivicom,to je ok. To mogu da shvatim. P-s- Šalim se. Ljudi nemaju savest,zato varaju.Ne razmišljaju o bližnjima,nisu spremni na žrtvu. Ne bore se,nego padaju kao slamke bez korena. Ali,nikad se ne zna. Čovek ne zna šta može da mu se desi.Zamislite sad mi neki koji zamišljamo kako drugi žive,osmelimo se da im sudimo,a i sami nismo mnogo bolji.... Уххх не желим да размишљам како ће коме бити на оном свету, шта год да је урадио, молимо се једни за друге и за наше покојне међу којима можда има и њих који су подлегли томе, а Бог ће верујем чути молитве, нису оне за џаба. Није лако питање, има разних врло незгодних примера. Мислим да је посреди психичка незрелост, можда и одсуство неких добрих односа са родитељима. Једна не-свест о томе шта хоћемо, какав живот се подразумева ако хоћеш породицу..... Плус, што је најжешће. живимо у култури која промовише такав стил живота. Ако ниси лупао рецкице (па макар и паралелно) ниси баш неки фрајер.......... да не идемо даље. Ко нас је учио верности, оданости, романтици,......... где има то? Опет знам доста примера где су се људи кајали и добили утеху, покајали су се пред сестрама својих жена и оне су их тешиле..... Милост ће се тражити од нас Данче*, Пг, Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Ljudi varaju zato što nisu sazreli niti to žele. Brkaju termine, zaljubljenost i Ljubav. Sve to im je isto. Nisu spremni na žrtvu, samo žele da uživaju. Parola je jednostavna, život je kratak, prepun stradanja i bola i treba ga iskoristiti što bolje. Akcenat je na fizičkoj privlačnosti. Dakle, na prolaznom. Šta će im žena i devojka. Pa treba im da imaju sigurnu luku. Dom, porodicu, decu. To su obično kukavice koje se opijaju i beže od stvarnosti. Ne smeju da budu sami, jer ih to plaši. Sa druge strane su dobri psiholozi i imaju jako dobre žene. Koje i pored toga što znaju da ih muževi varaju ostaju u brakovima. Neke zbog ekonomske situacije, a neke i zbog lude ljubavi. Ja sam se bavila ovom temom. Pošto sticajem okolnosti znam dosta muškaraca koji varaju svoje žene i na sva usta se hvale. Tako da smo došli u situaciju da je to "normalna" pojava. Normalno je da imaš ženu, decu i devojke. A nije normalno da ceo život budeš sa jednim partnerom. Tužna ali istinita priča. Ali, najbolji je odgovor moje bake koju je deda varao i išao dotle da je dovodio švalerku kod nje na ručak. Kaže, meni ga je bilo dovoljno. Volela sam ga kao svoje oči. Tu sam stala. Dakle, neko može bezuslovno da voli. Ništa mu ne smeta. Sasa Kolbas, Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Зашто људи варају? Може ли се то препознати или не? Ако једном преваре- увијек ће, истина или лаж? varaju samo neiskreni i nesigurni ljudi..... Vrlo brzo se otkrije svacije lice...ne moze se sakriti nista. Crnokosa and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Овде многи полазе од претпоставке да само мушкарци варају, а жене јок. Жика and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 varaju samo neiskreni i nesigurni ljudi..... Vrlo brzo se otkrije svacije lice...ne moze se sakriti nista. Неискрени свакако, али нажалост познајем неке људе који су варали а спадају у најсигурније и најсамоувереније људе које познајем... Тако да ми се понекад чини да нема правила... :/ И за ово друго, исто нажалост, чини ми се да има случајева где се превара никад не откије... Наравно, не ради се о сталном варању као начину живота, већ о некој авантури која остане неоткривена... Када дуже размишљам о овоме, тотално се сморим. LISA, Драшко and Панарет је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Varaju i žene, ali ređe. Ako sagledaš stvari realno videćeš da je to tačno. Retko koja žena će se hvaliti sa tim. Ja ih ne poznajem. O suprotnoj situaciji sam već pisala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Варају људи који су несрећни. Бар мени тако изгледа . Чему све то ако волиш, заиста волиш . Лажеш друге и сам себе и тражиш нешто чега нема . Жалосно је све то ... ines and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Varaju i žene, ali ređe. Ako sagledaš stvari realno videćeš da je to tačno. Retko koja žena će se hvaliti sa tim. Ja ih ne poznajem. O suprotnoj situaciji sam već pisala. Пошто званична статистика не постоји, можемо да претпостављамо. Можда се само боље крију, а јесте и да се мање хвале. Жика and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Nezadovoljni su. A nezadovoljni su jer su površni i ne znaju. Срђан Ранђеловић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Varaju i žene, ali ređe. Ako sagledaš stvari realno videćeš da je to tačno. Retko koja žena će se hvaliti sa tim. Ja ih ne poznajem. O suprotnoj situaciji sam već pisala. Не мора да значи да ређе варају, већ вероватно мање причају о томе. Deki992, Караконџула, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Па жене варају исто колико и мушкарци, то је по дефиницији самог чина преваре... Juanito, Караконџула, Жика and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Овде многи полазе од претпоставке да само мушкарци варају, а жене јок. Иако се разлози мушког варања разликују од особе до особе, исто као и код жена, код мушкарци превара је углавном искључиво физичка. Они су склони да у тренутку поклекну или траже необавезне афере. Са друге стране, када жене варају оне то чешће чине из љубави према другој особи или дубоког емоционалног незадовољства тренутном везом или браком. Саша од Москве and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Иако се разлози мушког варања разликују од особе до особе, исто као и код жена, код мушкарци превара је углавном искључиво физичка. Они су склони да у тренутку поклекну или траже необавезне афере. Са друге стране, када жене варају оне то чешће чине из љубави према другој особи или дубоког емоционалног незадовољства тренутном везом или браком. Мислим да је горе заљубљивање у другу особу од преваре из физичких побуда. Натан and Драгана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Мислим да је горе заљубљивање у другу особу од преваре из физичких побуда. Не ради се о заљубљивању већ љубав...и тачно да је горе,само што те преваре су вероватно ређе од ових физичких који су нажалост све више и више и разарају бракове-везе...Јер свака лаж превара оставља велике последице пре свега духовне(грех) а затим однос са партнером,однос са децом ближњима итд... Жика је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Иако се разлози мушког варања разликују од особе до особе, исто као и код жена, код мушкарци превара је углавном искључиво физичка. Они су склони да у тренутку поклекну или траже необавезне афере. Са друге стране, када жене варају оне то чешће чине из љубави према другој особи или дубоког емоционалног незадовољства тренутном везом или браком. Данче, свашта људи (у овом случају жене) измисле да оправдају или умање свој грех. Превара је превара. Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука