Jump to content

Kako do doktorata? Lako! Slučaj ministra Stefanovića

Препоручена порука

Зар доводите у питање Мићу Магију!? 

Поред дворске певаљке, тзв. Екстра Нене, само још фале Шћепа и Лајо и да запевају "Волимо те отаџбино наша"

O tempora! O mores!

Иначе, колике добијам од те песме :)))

Подели на овим сајтовима

Не усваја се... Она је АЛУМНИ Пожаревачког Универзитета...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Одлично!

Само да им заменимо ликове. Уместо Драгане и Наташе да се ставе ликови Јоргованке и екстра Нене, а иза да буду Небојша, Мића и браћа Богданов.

Без Миће Магије не мож` :))) И ако ти `оћеш! Не мож :))) Па ти "види"...

Подели на овим сајтовима

Па како онда мислиш да студираш свемирске науке?

Како би се ти сусрео са ванземаљцима, а плашиш се својих ментора?

Зато су и свемирске студије само за храбре и одважне.

Ја признајем само овак`е ванземаљце:

leeloo.jpg

Ви "нисте" нормални  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Ово када видиш, просто пожелиш да студираш на Мегатренду.

Него, јел имају неки спот за докторат? Мислим са нашим, тј њиховим докторантима у главној улози. Нешто сам се загрејао када сам видео овај спот, па би волео да идем да докторирам на најбољем Универзитету, Универзитету Мегатренд.

ПС: Волео би да докторирам свемирске науке, под менторством црне рупе Миће и браће фејс спејс шатл Богданов.

Било је у плану снимање спота за докторат, али плато испред зграде Мегатренд универзитета није био довољно велик да прими толике докторанде па је тај пројекат одложен док се не изгради Мегатренд стадион.

Подели на овим сајтовима

На страну зајебанција, `ел  зна неко! Да ли је онај Мићин, што му речи "чуче" на стаклима универзитетске зграде... `ел тај неки Мирољубов? Мсм, `ел неки "Њу ејџ"?

Подели на овим сајтовима

Megatrend organizovao menjažu doktorata na Terazijama

megatrend1-300x199.jpg

Univerzitet Megatrend je odlučio da malo izađe iz suvoparnih akademskih tokova

BEOGRAD, 8. jun 2014, (Njuz) – Popularni univerzitet Megatrend organizovao je ovog vikenda menjažu doktorata na dobro poznatom mestu na Terazijama.

Kako saznaje Njuz, na sednici rektorata ovog univerziteta ocenjeno je da je potrebno malo izaći van suvoparnih akademskih tokova te brojnim doktorantima pružiti malo razonode koja uz to može biti i korisna.

- Ovo je sjajno. Ceo projekat će se pokazati kao odličan marketinški potez, verujem bolji čak i od onog kada je Nataša Bekvalac dovedena za predavača na našem prestižnom univerzitetu – rekao je za Njuz jedan momak koji je došao na Terazije da doktorat iz oblasti ekonomije zameni za doktorat iz kulturologije.

- Dosadilo mi je da budem doktor ekonomskih nauka. Znate li da to uopšte nije ona vrsta doktora što operiše pacijente. Sada ga menjam za doktorat iz kulturologije, ćale mi je rekao da sam nekulturan jer srčem supu dok ručam, pa želim da mu nov doktorat natrljam pravo u lice – zaključio je ovaj mladić.

Na licu mesta našlo se preko 100 doktoranata ovog univerziteta, a najtraženiji su bili doktorati iz oblasti medicine, pa ste tako neretko morali da date dva ekonomska za jedan medicinski doktorat.

U jednom trenutku ljudi koji su menjali doktorate ušli su u sukob sa onima koji su na tom mestu danima menjali sličice za Svetsko prvenstvo u fudbalu.

- Ovi što menjaju sličice su nas napali da im zauzimamo mesto kod česme. Ne znam u čemu je problem, i mi smo pošteno kupili doktorate kao što su oni sličice, zašto ne bismo imali pravo da ih menjamo ako to želimo – rekao je vidno razočarani doktor PES-ologije sa Megatrenda.

- Ma idi bre, došao sam da zamenim neke sličice za unuka, i jedan tip mi uze Drogbu a uvali mi doktorat iz biohemije. Šta da kažem unuku? – izjavio je za Njuz vidno razočarani deka, koji je od juče i sam postao doktor astrofizike u zamenu za sličicu Kristijana Ronalda i dve srebrne sličice.

Ekipa Njuza

Read more:http://www.njuz.net/megatrend-organizovao-menjazu-doktorata-na-terazijama/#ixzz349vU5pzp

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...