Милан Ракић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 BAHATO (opet izgovori) Ko sam ja da sumnjam u Miću Mađiju? 13. A brate izašao na odbranu i diskretno stavio hemijsku SNS-a na sto, NISU NI PITALI GDE JE RAD 14. Velja me u bifeu prozivao da sam pič**** i ja PREPISO ko je sad pič***? 15. Tražim po tastaturi dva dana kako se stavljaju navodnici kažu CONTROL+2 GDE JE KONTROL MAJKU VAM J****? Odustao, j**** navodnike. 16. Ćuti, dobro nisam listu kladionice prepiso Marko Rojs dvostruki strelac kvota 8,5 hehe 17. A kako Dr Dre i Dr Igi? 18. Na B92 bila vest da je rad autentičan, u čemu je više problem? 19. Na vašem mestu ja ne bih zalazio u verodostojnost moje disertacije. Reći ću samo ovo: preksinoć sam digo 120 iz benča. Pametnome dosta. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 UVREĐENO (i dalje izgovori) Ne zezaj se sa Leonidom 20. U bre ko čoveka da sam ubio. 21. Ajde da sam ministar lokalne samouprave, ovako ne vidim u čemu je problem. 22. Nemoš ni rad platiti ko čovek, PODVALILI MI SA PLAGIJATOM 23. Vi meni možete doktorat da oborite, al mi vama platane nećemo, toliko o nekoj časti. 24. Nema, kakav smo narod, ne praštamo uspeh. 25. E Srbijo, kao da nema većih problema, ko poslednji izađe neka ugasi svetlo. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 PARAFRAZA, gospodo, naučite reč DISTRAKCIJA (opet opravdanja i izgovori) 26. Džambo je obmanuo narod da je spasilac, a vi se svi uvatili za jedan pišljivi doktorat. 27. Da, da najveći problem države je moj doktorat, a što Zvezda nije imala novca za bolju opciju od Šilba, i što Vujošević davi Bogdanoviča to ništa. 28. Nadao sam se da niko u ovoj državi nije toliko zaludan da čita moj doktorat, ali ETO NIKO NIŠTA NE RADI PA IMAJU VREMENA PUNI KAFIĆI BILI DOK SE BRANIO ŠABAC 29. Doktorat? Plagijat? Vidi tamo Palma jede staklo! 30. A šta kao patrijarh Pavle je imao doktorat? Ni kopiran nije imao! 31. Rekao bih da pokrećemo pogrešne teme. Pravi problem je u tome što današnje generacije diplomiraju na osnovnim studijama bez pisanja diplomskog rada. To je stanje koje smo zatekli po dolasku na vlast, a za to je kriva prethodna vlada. 32. Još se nisam oporavio od traumatične dislokacije grane sa lokalnog puta, a vi me sad tu pitate za to. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 to nije grana nego DEBLO bez mene ova četvorica ne bi ništa mogli ISKRENO 33. Oprostite mi moju ružnu prošlost. 34. Dajte ljudi, je** me ovaj bejbi fejs, izgledam kao rektalna izraslina i sad mi još i doktorat uzmite. 35. Pogledajte duboko u svoja srca i potražite odgovor na pitanje: da li stvarno kvalitet mog doktorata o lokalnoj samoupravi imalo utiče na odsjaj u mojoj prosedoj kosi dok se vozim amfibijom i mašem poplavljenim babama? 36. Nema sad premišljanja, glasali ste i molim lepo, I U DOBRU I ZLU DOK NAS SMRT NE RASTAVI 37. U šefovoj čma*** je toliko mračno da sam prevideo da nemam navodnike, samo udarao kopi/pejst. 38. Oćete iskreno? Zato što pišam po vama, zato što ste tolika govna da ne biste izašli na ulice ni da dignemo porez duplo, ni da vam kenjamo po glavama bukvalno, ni da pustimo vodu da vas podav… dobro, to smo već uradili pa ništa. Eto, to vam kažem. 39. Znate li koliki je intezitet šištenja mojih testisa za vašim prozivkama dok dogovaram nabavku tastatura za moj kabinet u iznosu od 20.000 evra. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 a i realno, boli me ku*** RELIGIOZNO 40. Ko je bezgrešan neka prvi baci kamen. Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/40-mogucih-izgovora-nese-sline/ Плутон and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/470592/Vucic-o-Stefanovicevom-doktoratu-Najgluplje-obrazlozenje-o-plagijatu-koje-sam-cuo Каже премијер да тачно зна ко је оборио сајт Пешчаника и да су у питању приватни разлози, и да држава нема ништа са тиме. Иначе кажу да је адреса са које је инициран напад била 217.24.24.185 што му дође fa-srv.megatrend.edu.rs. Ламех, Ђуро Станивук, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/470592/Vucic-o-Stefanovicevom-doktoratu-Najgluplje-obrazlozenje-o-plagijatu-koje-sam-cuo - Gluplje obrazloženje nisam u životu pročitao. Bilo bi me sramota da sam se potpisao ispod tako glupog obrazloženja - izjavio je Vučić povodom tvrdnji o plagijatu. Što je lepo kad se u javnoj raspravi o važnim pitanjima koriste ozbiljni argumenti i obrazloženja a ne komunikacija na nivou osnovaca... Плутон, DankaM, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 А ал` као да слушаш прваке како се правдају што нису написали домаћи... Као балавци обични. Која је то инфантилна екипа. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ђуро Станивук, Плутон, Justin Waters and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 http://www.tarzanija.com/kupovine-akademskih-radova/ . . . RYLAH, LISA, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 5, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Даница Поповић Плагијат министра Стефановића Ето шта је министру донела та модернизација: у својој тези он скоро на свакој другој-трећој страни хвали информатичко друштво, електронску управу, модернизацију, а баш му се она осветила Толико је уверљиво деловао текст на „Пешчанику” „Како до доктората? Лако! Случај министра Стефановића”, да реших сама да утврдим је ли стварно у питању плагијат, како тврде аутори текста (а реч је о три наша научника са универзитета у Великој Британији) – или је у праву Мића Јовановић, ректор Мегатренда, који је одмах одбацио све што тамо пише. Тврдећи да је рад „стопостотно аутентичан” (може ли више од тога, упитах се, али да не скрећем са теме), ректор Мегатренда нас је обавестио да је ствар у томе што тврдње о плагијату долазе од људи који су „или били инструирани, или једноставно немају друга посла, па се баве стварима којима не би требало да се баве“. Тешке речи са обе стране, а једино решење – да се докторат прочита. Дакле, прочитах, па ево, извештавам. Све тврдње о плагијату су тачне. Окрените страну 14 у докторату (од јуче га можете наћи и на интернету), препознаћете лако текст са стране 94 приручника „Децентрализација као полазиште даљег развоја Србије“, из 2006. године. Окрените страну 59 и уверићете се да се последњи пасус у докторату може наћи на страни 468 публикације „Менаџмент у функцији одрживог развоја” из 2012. године. И тако редом, да не одуговлачим – проверила сам све делове доктората и све текстове из којих је речено да је Стефановић преписивао – академци су у праву, плагијат је у питању. Негде је плагијат дослован, а негде – мозаички, како га називају на Харварду, у свом упутству о цитирању. На „Пешчанику” је и то објашњено, али да поновим: дословни плагијат настаје буквалним копирањем туђих реченица, а мозаички – преузимањем делова туђег рада уз преправке, како плагијат не би био идентичан оригиналу. Овај мучни посао преправљања туђег текста постао је популаран у доба првих компјутерских програма за откривање плагијата, који то нису могли да открију. Само, сада ни то не помаже, новије генерације ових програма откривају – све! И ето шта је Стефановићу донела та модернизација: у својој тези он скоро на свакој другој-трећој страни хвали информатичко друштво, електронску управу, модернизацију, а баш му се она осветила! Ректор Јовановић, међутим, каже како има 200 сведока да овај рад није плагијат. Немојте мислити да се шалим, ево изјаве: „Истраживање је спроведено на 200 испитаника, тако да постоји и 200 сведока да није реч о плагијату.” Ректор даље каже и то како је Стефановић у докторату спровео емпиријска истраживања – па самим тим рад не може бити плагијат! Што је, наравно, бесмислица, али потакне човека да погледа та, емпиријска истраживања. И, шта видимо у докторату? Видимо да тамо емпиријских истраживања, једноставно, нема! Ниједне табеле у том раду нема! У садржају пише да се после закључних разматрања налази анекс, па помислих, тамо их је ставио. Кад оно – ни анекса нема! На страни 182 завршавају се закључна разматрања, а на страни 183, где би морао да почне тај анекс – опет ништа. Ту почиње списак литературе – чиме се рад завршава! Ништа од истраживања, података, ништа од коришћења (у уводу доктората, на страни 11) најављених метода „мултипле мултиваријантне (!!!) регресионе анализе или Спирманове формуле” – ничег нема. И ту смо, дакле. Док колеге Грушић, Томић и Радељић прозивају министра Стефановића за плагијат, дотле ја, доле потписана, позивам министра Стефановића на ТВ дуел на тему – мултипла мултиваријациона регресиона анализа, коју је најавио, а после тога прескочио у свом докторату! Па да попричамо... И да кажем унапред, у ТВ дуелу ћу посебно инсистирати на анализи варијансе и на хетероскедастичности, нека се господин министар спреми – ја чекам. А чекам и то да ми неко из његове докторске комисије објасни – како то да неки докторат може да се зове „Нова улога стратегијског менаџмента у управљању локалном самоуправом (пример града Београда)“, а да у раду не буде скоро ни речи о том Београду! Тачније, поглавље 13, под називом: „Истраживање – студија случаја на примеру града Београда“ постоји само у садржају рада – у тексту тог поглавља уопште нема! Што нас само доводи до закључка да је комисија рад прегледала тако да ни они (као ни њихов кандидат) не могу да добију прелазну оцену. Што ме све наводи на помисао да би српски премијер за текст који управо читате (баш као и за онај текст на „Пешчанику”) вероватно рекао да глупље образложење од ове анализе није чуо. Што, наравно, уважавам. Ништа глупље – али ни тачније од овога. Тачно и паметно у Србији изгледа и не можете наћи. Болне реформе нас чекају на том путу, сами сте рекли. Почните, предлажем, од свог министра полиције и његовог плагираног доктората. Професорка Економског факултета Универзитета у Београду Juanito, DankaM, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 evo ovaj je lik legenda http://www.youtube.com/watch?v=c678151zg6c Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 evo ovaj je lik legenda http://www.youtube.com/watch?v=c678151zg6c Први коментар и дискусија на том коментару су победили! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Зана и Драгана Мирковић - Е мој докторе Juanito је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука