Juanito Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Почео ми распуст! Који си разред? Grizzly Adams, Данче*, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 ) Радим у школи 12:smeha: Драшко, Zero and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 1, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2015 Video sestru u crkvi ivanaika је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 1, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2015 ...pozvala su me djecica kojoj sam bila ucitelj godinu dana da mi ispricaju kako je u visim razredima... i sta kod njih ima novo... da trpe moje pouke jos malo... i nisam stigla sve da ih pitam... smjela sam da im uzvratim zagrljaj (nemam vise obavezu distance autoriteta)... interesovalo ih kako sam.. rekli da je steta sto ne radim i dalje.. (na vise nacina)... ...kao sto je rekao jedan djecak iz doma... kad volimo, volimo i kad nismo vise zajedno... djeca su cudo... ljubav brise vrijeme i prostor. ljubav je vjecnost, smisao i punoca... ...'zaboravljen sam, kao mrtav'... zato molimo 'da se sjeti Gospod Bog...' a ja imam paznju prijatelja.. mnogo sta nemam, ali prijatelje imam.. to nekako uvijek uspijem da zaboravim.. Zero, Јелина, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 1, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2015 On mi se desava... Zero, Kaludjerovic Sreten, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јануар 1, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2015 On mi se desava... Konačno nešto interesantno... ВИЛМА, Kaludjerovic Sreten and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 2, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2015 Стигла кући и села на пећ! nana, Zero, Николa and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 2, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2015 Долазак родитеља за празнике. ines, Никола Поповић, Ljubičasta and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 2, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2015 ...jedno novo prijateljstvo ivanaika, Снежана, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 2, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2015 Лепо сам провео нову годину , а надам се да за јулианску нову годину , биће још лепше ,јер је она за мене главна. Kaludjerovic Sreten, Никола Поповић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Tema o sreci,radosti,dragosti, dobroj volji i svim pozitivnim vibracijama i frekvencijama kroz sliku,rijec,pjesmu,pricu i video. Pa izvol´te: izvor:tumblr.com Данче*, Kaludjerovic Sreten, ines and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Auuu, pa zar niko?!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 ja bih al ne smem prvi... aj ti prvi.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Dogovorite se. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Tema o sreci,radosti,dragosti, dobroj volji i svim pozitivnim vibracijama i frekvencijama kroz sliku https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10300528_526776940783157_2950832243401549435_n.jpg?oh=0bb9d6ff29101d18015abe1c956bbf2b&oe=55336F33&__gda__=1428388697_3362008c59f8c3f0b3cc4157d9beed2d Sanja Т., Viikica, Ljubičasta and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука