Jump to content

Ширите добре вибрације

Оцени ову тему

Препоручена порука

...pozvala su me djecica kojoj sam bila ucitelj godinu dana da mi ispricaju kako je u visim razredima... i sta kod njih ima novo... da trpe moje pouke jos malo... i nisam stigla sve da ih pitam... smjela sam da im uzvratim zagrljaj (nemam vise obavezu distance autoriteta)... interesovalo ih kako sam.. rekli da je steta sto ne radim i dalje.. (na vise nacina)...

...kao sto je rekao jedan djecak iz doma... kad volimo, volimo i kad nismo vise zajedno... djeca su cudo... ljubav brise vrijeme i prostor. ljubav je vjecnost, smisao i punoca...

...'zaboravljen sam, kao mrtav'... zato molimo 'da se sjeti Gospod Bog...' a ja imam paznju prijatelja.. mnogo sta nemam, ali prijatelje imam.. to nekako uvijek uspijem da zaboravim.. 

Подели на овим сајтовима

On mi se desava...

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Лепо сам провео нову годину , а надам се да за јулианску нову годину , биће још лепше ,јер је она за мене главна.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Tema o sreci,radosti,dragosti, dobroj volji i svim pozitivnim vibracijama i frekvencijama kroz sliku,rijec,pjesmu,pricu i video.

Pa izvol´te:

9gt2EfX.jpg

izvor:tumblr.com

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...