Aristotel Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 On 12. 8. 2013. at 14:54, Aristotel рече Žena koja čita Žena je otplovila muževim brodićem u jednu mirnu uvalu i tamo čitala knjigu. Došao je policajac, vidio opremu za ribolov i rekao joj: - Gospođo, ovdje je zabranjeno loviti ribu! - Pa zar ne vidite da ja čitam knjigu? - Prijavit ću vas za ribolov na zabranjenom mjestu. - Ali ja ne lovim ribu! - Ne lovite, ali imate svu potrebnu opremu i možete svakog trenutka započeti. - Dobro, onda ču ja Vas prijaviti za silovanje. - Ali gospođo, pa ja Vas nisam ni taknuo! - Niste, ali imate svu potrebnu opremu i možete svakog trenutka započeti. - Do viđenja, gospođo. I policajac ode. Pouka: ne ulazi u raspravu sa ženom koja čita knjigu - ona vjerojatno zna i razmišljati! On 12. 8. 2013. at 15:07, Aristotel рече Kod doktora - Doktore, ne mogu više ništa sa ženom! - A koliko imate godina, gospodine? - Sedamdeset i šest. - E moj gospodine, to su već godine... - Nemojte mi, doktore, govoriti: "To su već godine...", pa moji svi vršnjaci pričaju da oni mogu! - A tko Vama brani da i Vi pričate? Zašto ovo nitko ne lajkuje? CecaV, Драшко, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Уђе баба у апотеку и тражи десет антибеби пилула. - Шта ће Вама то? - Против главобоље. - Знате ли за шта су ове таблете? - Знам, кад их дам унукама не боли ме глава. Пг је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Договоре се слон и миш да иду у биоскоп. Слон купи карту, миш не. Тек ће миш: - Дај мени карту, а ти се провуци. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 JESSY and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Došao Mujo kod hodže i kaže:-Fata me vara.Kaže hodža:-Razvedi se.Mujo:-Ne mogu,volim je.Hodža:-Onda se ne razvodi.Mujo:-Ali,stalno mi je to na umu.Hodža:-Pa ti se razvedi.Mujo:-Ne mogu zbog djece.Hodža:-Onda se nemoj razvesti.Mujo:-Ali,ne mogu da joj oprostim.Hodža:-A ti onda promijeni vjeru.Mujo:-Kako će mi to pomoći?Hodža:-Neće tebi,nego meni.Idi onda pa zajebavaj popa! Драшко and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Tristatri, Silence and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Плутон, Silence and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Tristatri and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Silence and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Баба, Crveni Baron, Silence and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 JESSY, Плутон, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 On 18. 8. 2013. at 14:42, Joана рече консолативна кафа sHa_sarcasticlol JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 On 18. 8. 2013. at 20:46, w.a.mozart рече иначе пре неки дан чух (апропо Трпета Прдеског) да у Македонији има и женско име Трпана (женина фамилија је одонуд па је потврдила ташта) Баба је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Kirurg, arhitekt i političar Razgovaraju kirurg, arhitekt i političar o tome koji je najstariji zanat na svijetu. Kaže kirurg: - Bog je od Adamovog rebra napravio Evu. Eto, bio je prvi kirurg i to vrlo dobar. Prekine ga arhitekt: - Čekaj, Bog je Evu napravio tek šestog dana. Sjeti se samog početka, pravi kaos, pa je nastao red. Tko bi mogao napraviti red osim arhitekta? Na to će političar: - Dobro, ljudi, a šta mislite, ko je napravio kaos? Grizzly Adams and Partibrejkers је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 20, 2013 Пријави Подели Написано Август 20, 2013 Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука