Снежана Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Највише ме страх кад не проследим оне ланчане поруке...и онда сутра умрем. Баба, RYLAH, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Синоћ чујем у Облаку у бермудама (признајем да волим глупе вицеве): Разговарају наставник и наркоман: Наставник - Жао ми је, ниси положио поправни. Наркоман - Шта то значи? Наставник - Мораћеш да понављаш разред. Наркоман - Разред, разред, разред, разред... Рапсоди, Juanito, Несташна and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 - И, деда Ацо, јел боље чујете са овим новим слушним апаратом? - Наравно! - И, шта каже породица? - Још им нисам рекао да имам нов апарат, ал зато сам већ 3 пута мењао тестамент! Рапсоди, RYLAH, Јелена011 and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 Sede lav i bik za šankom i piju. Zazvoni lavu mobilni telefon. Javlja se lav kad ono njegova žena:- Ajde kući iz te birtije, čekam te!- Evo, draga, stižem odmah.Plati lav račun, popije što mu ostalo u čaši i taman da krene kad ga bik upita:- E, da mene tako žena zove kad sam u birtiji s prijateljima, ne bi to tako prošlo. Ja bih ostao u birtiji s društvom, a ne bih se pokupio kući!A, na to će njemu lav:- Razumem ja tebe, prijatelju, ali moja žena je lavica, a tvoja je krava! Kaludjerovic Sreten, Пг, ivanaika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 JOKE FOR TODAYWife: "How would you describe me?" Husband: "ABCDEFGHIJK." Wife: "What does that mean?" Husband: "Adorable, beautiful, cute, delightful, elegant, fashionable, gorgeous, and hot." Wife: "Aw, thank you, but what about IJK?" Husband: "I'm just kidding!" Juanito, Пг, Ромејац and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Пошто су вам ове најк патике? - 24.500 - Ништа, могу ја и бос. Драшко, Juanito, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Шетају вага и бунда и бунда пита вагу: - Могу ли да те пољубим ? А вага јој каже: - Ја сам само вага, бундо, мене љубит то је лудо. RYLAH, Juanito, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Otišao Albert Ajnštajn pred Boga na onaj svet, te pita ga:- "Bože, ja sam na zemlji izmislio najveću formulu za sva vremena, ali ne znam formulu sa kojom si ti stvorio čoveka?!Bog mu da jedan papirić i kaže:- "Evo ti je!"Ajnštajn čita formulu te zamišljeno kaže:- "Ali ovde ima greška?!"- "Naravno da ima!", kaže Bog. Драшко, RYLAH, javor and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 Čula devojka da postoji nadrilekar koji zna metodu za povećanje malih grudi i pošto je imala takav problem, ode do njega.One je pogleda i kaže: ”Nema problema, možemo to rešiti. Pridržavaj se sledećeg: tri nedelje, svaki dan tačno u podne, skini se do pojasa,15 minuta kažiprstima obe ruke kruži oko grudi i pevaj: "ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe".Ali pazi, ako propustiš jednu jedinu seansu - terapija propada.”Devojka se pridržavala pravila, svaki dan tacno u podne.Nakon dve nedelje počeli da se pokazuju prvi rezultati.Treće nedelje djevojka je nekuda putovala vozom.Sedela je u kupeu sa nekim čovekom.Seti se da treba da obavi seansu u podne.Pogleda na sat, deset minuta do dvanaest.Požuri u WC – zakljucano. Pogleda u hodnike – gužva.Vrati se u kupe i ne zna šta će. Podne samo što nije, nema kud, tu je taj muškarac, a ako propusti seansu gotovo je.Šta će, savlada stid, bolje i to nego da sve propadne, raskopča bluzu i pocne: ”Ida maca oko tebe,pazi da te ne ogrebe”.Čovek je iznenadjen pogleda, i kaže: ”Šta, zar je vec podne?!”..., zatim gurne ruke u džepove i zapeva:”Pusti pužu rogove''... Juanito, feeble, Плутон and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Četuju dve devojke i komentarišu frajera sa kojom jedna od njih treba da se smuva:- I kako ti se dopada moj potencijalni frajer. Je l' da da je macan?- Pa, ne znam. Cini mi se da ima sarma.- E, ima. Ajde svrati, sad cu da je podgrejem, pa da rucamo. ИгорМ, obi-wan, Ромејац and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Jel ljut ovaj kečap? -Nije brate, samo je razočaran Sanja Т., 3006, javor and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Срели се бивши дечко и девојка на улици. - Назвао сам ћерку по теби... - То је лепо, ни ја тебе нисам заборавила.- Да, да, супер! Морам да журим, идем Дрољи да купим пелене. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 http://www.blic.rs/blicstrip/blic-strip-crta-i-pise-marko-somborac/dd54lny RYLAH, Баба, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Дошло зеки да ради "оне ствари", и шта ће несрећник оде код лије - е, ћао лијо, могли би ми мало а? а? - јаоооо, па не могу ја зеко, ја сам невина, чувам се за мог лисца, за прву брачну ноћ - е лијо, нема фрке, ја ћу тебе после да одведем код паука па ће он теби да исплете ново све, бићеш цакум-пакум за твог лисца... лија пристане... зека оде у кафану, напије се и као свака мушка свиња исприча то свима у кафани...чуо то вук и оде и он код лије - где си лијо? могли би ми мало ...? - не, не и не, ја сам невина и поштена и чувам се за мог лисца којег неизмееерно волим - ма важи бре лијо, одвешћу те ја код паука, све ће он да среди све... ....оде и вук у кафану, напије се и исприча све...чуо то меда и оде и он код лије, иста прича се понови. Када је меда одвео и трћи пут код паука... Гледа паук лију испод ока, и рече - па добро бре лијо, што одмах ниси рекла да си к...., па да ти ставим рајфишлус. Пг, ВИЛМА, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Компарације у Врањe:1) Ружна – поружна – најружна – греота2) Пијан – попијан – најпијан – целива бетон3) Јефтин – појефтин – најефтин – Кинези4) Мерак – померак – најмерак – комшијина жена5) Глуп – поглуп – најглуп – булча – дудук6) Голем – поголем – пасент – гарнишла - мотка потпираљка7) Слаб – послаб – осушија се – приткаБогат – побогат – најбогат – још га несу уватили9) Сиромашан – посиромашан – најсиромашан – работија у Јумко. ИгорМ, Grizzly Adams, 3006 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука