Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Европа (Аустрија) некад....

mocart_zanimljivosti.jpg

Cipkica, loknica, ovo-ono...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Za vreme renesance su muskarci nosili odecu, tu bi se i Koncita postidela. 

Muskarci su se vise sminkali od zene i nosili dugu kosu, zato i na famoznoj slici Da Vincija apostol Jovan i izgleda ko zena.

To je sve stvar mode. 

Inace kako znam on se nije operisao, jos ima ................ . 

Подели на овим сајтовима

Al tad su se žene ložile na Mocija, a sad, ko se sad loži na ovog stvora?

Muzeloznici i nakazoljupci, to je makar jasno.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Hormonalni karambol, jadan mladenec, mogu mislit kakvio mu/joj je bilo odrastanje i na šta mu je to ličio taj njegov pubetret i škola. Mnogi takvi/takve to ne savladaju i ne izdrže pa se ubiju vrlo mladi radi takvih stvari i trpe teškim depresijama. To u medicini doktori nazivaju treći pol. Ja sam znao jednog koji je izgledao normalno kao dječak s vana, igrali smo se zajedno kao djeca dok smo išli u osnovnu školu. On je imao oba spolna organa i muški i ženski, nešto je tamo bilo viška ali šta sad tačno? A moralo se zato čekat s tom operacijom sve dok doktori jasno ustanove koji od njih dva mu je viška. Mjerili mu redpvno svakih par mjeseci razinu muških i ženskih hormona u krvi. Potom ustanovili da mu čim dalje tim više raste nivo muških a smanjuje se nivo ženskih hormona pa su odlučili da mu odstrane te ženske a ostave muške kad mu je bilo tako oko 10 godina. Tek poslije sam to o njemu saznao kad se ro rastračalo. Kod nas je nemoguće bilo šta sakrit, pogotovu takve pikanterije jer smo tračerska nacija ko i Italijani ili Španci, Turci, Grci itd. Ovi južni narodi strašno tračaju do iznemoglosti a kako ideš na sjever toga je sve manje. Čehe baš briga, oni se ne bi okrenuli na ulici ni za čovjekom sa dvije glave ili s repom ko u djavla i kopitama ili rogovima a kamo li šta drugo. Boli njih briga za to, oni samo svoja posla gledaju. Kažu: šta je kome do toga što drugi radi il ne radi i kako izgleda i ne izgleda ili kako živi a u pravu su sasvim.

Подели на овим сајтовима

A mi kad smo poslali trandžu onda nije bio problem?

A, da. Naša trandža je pobedila. Da nije pobedila isto biste se ovako božečuvali i dobijali nagone za povraćanjem.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Al tad su se žene ložile na Mocija, a sad, ko se sad loži na ovog stvora?

Pa sta mislis lol

http://www.kurir-info.rs/srpski-gejevi-odlepili-za-bradatom-pevacicom-clanak-1361157

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Lele, lele....lele  :D   Propast Evrope, kraj civilizacije, zadnja vremena...zato što neki lik izigrava trandžu sa bradom da bi bio 'šokantan' i napravio sebi karijeru da zarađuje lovu  :D

Подели на овим сајтовима

Kada su pobedili oni "demoni" iz Finske, naredna pobeda je pripala pesmi Molitva :)

sad me zanima šta će se desiti naredne godine :)

Јесте, али мислим да је Марија Шерифовић победила не због песме, него због себе јер и она припада овом кругу. Наравно, овим је не осуђујем, већ хоћу да кажем да је и она тад победила због геј лобија. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...