Jump to content

OVO ĆE VAS ODUŠEVITI: Proverite da li ste među 2 odsto ljudi koji imaju drugačiji mozak od ostalih!

Guest

Препоручена порука

Pa kad udaras ko cekic, a protivnik bude plav :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

plavo i cekic

Kako glup test kao i sto je glupa i novina koja ga je prenijela. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Чек, рачунамо ли се у паметне ако нам је одговор дјелимично тачан, тј. у коју категорију спадамо?

На примјер, ако смо одабрали чекић а другу боју.

Или црвену боју а неки друг алат.

Углавном, према прелиминарним резултатима овдје спроведене анкете, на основу пребројаних 91,63% изабраних алата, дошли смо до закључка да сви они са другачијим мозгом пишу на овом форуму. Постоји могућност мањег помјерања горе-доље, али то је све на нивоу статистичке грешке и не може битније утицати на коначне резултате.

Мада, каже Курир ако и једино ако је у питању ЦРВЕНИ ЧЕКИЋ тај одговор "не ваља", онда и ја, преко везе, упадох у те изабране.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Аха,, дакле мислиш да је фора за проглашавањем правила за посебност ако је у нормалним околностима статистички непроверљиво учесницима....то вероватно има неку манипулативну вредност...

Подели на овим сајтовима

Сад само треба да нам неко каже како смо посебни, да спадамо међу 1% популације која је спремна да убије човека за сто динара.

психо енд прауд оф ит

Подели на овим сајтовима

дошли смо до закључка да сви они са другачијим мозгом пишу на овом форуму

Evo teme i novog testa da proverimo i to da li  oni koji su ovde napisali isti odgovor imaju i ovde isti rezultat :.mislise. :D

https://www.pouke.org/forum/topic/30289-koju-stranu-mozga-vi%C5%A1e-koristite-test/

Подели на овим сајтовима

Evo teme i novog testa da proverimo i to da li  oni koji su ovde napisali isti odgovor imaju i ovde isti rezultat :.mislise. :D

https://www.pouke.org/forum/topic/30289-koju-stranu-mozga-vi%C5%A1e-koristite-test/

Što napravi, Rado? 7896634 

Sad će se dati u analize, tumačenja...a, ovo je viša matematika, pa i za posebne  ne_shvata 

Ne rekoh...na osnovu testa, ja sam Zoro  :1319_womens:

(crna i mač...ništa posebno)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Zelena i francuski kljuc :D

A tako se to čudo zove! Ja sam baš njega zamislila i crvenu boju, ali nisam znala kako se zove taj alat (znam da nije "papagajka"...) , a onda kad sam videla ovu reč "ključ", setim se da bi se moglo biti to i nađem ovu sliku,baš sam ovaj zamislila...  :D

38500097.jpg

"...Nad svom ovom grdnom mješavinom opet umna Sila toržestvuje."

Подели на овим сајтовима

Најјаче је што свако, али апсолутно свако има другачији мозак.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Најјаче је што свако, али апсолутно свако има другачији мозак.... 

Tačno tako. Da citiramo i Nikolu Teslu: "Čovekovo telo i mozak sačinjeni su od mnogih energija; u meni je najviše elektriciteta. Energija koja je različita kod svakoga je ono što čini čovekovo "ja" ili "dušu".

"...Nad svom ovom grdnom mješavinom opet umna Sila toržestvuje."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...