Гости Guest Написано Мај 4, 2014 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Ovaj test nije težak i za njega vam zapravo ništa ne treba. Ne zapisujte ništa i ne koristite digitron. Sledite uputstva što brže, naravno koliko možete Foto: Shutterstock Ovo je jednostavan test, ali ono što će se dogoditi na kraju šokiraće vas! To je jedna od onih stvari koje se teško mogu objasniti. Ovaj test nije težak i za njega vam zapravo ništa ne treba. Ne zapisujte ništa i ne koristite digitron. Sledite uputstva što brže, naravno koliko možete. Ne prebacujte se na sledeći zadatak dok ne završite prethodni. Ne morate da zapisujete odgovore niti da ih pamtiti. Start: 15 + 63 +5689 + 212 + 5375 + 2625 + 5263 + 32Ostalo je još malo...123 + 5SADA BRZO! ZAMISLITE NEKU BOJU I ALAT! Spustite se još malo dole... Još malo.... Mislili ste na crvenu boju i čekić?Čak 98 odsto ljudi zamisli crveni čekić (to jest crvenu boju i čekić) dok radi ovu vežbu! Ako to nije vaš odgovor, onda ste među dva odsto ljudi koji imaju različit i poseban mozak. Извор слика и текст: Курир инфо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Zuto i kljuc :.mislise. Саша од Москве and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 pre mi je bio čekić i crveno a sad sam mislio da je neki drugi test i ispalo mi žuta šjekira Саша од Москве, keka and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 црвено и кесер... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 pre mi je bio čekić i crveno a sad sam mislio da je neki drugi test i ispalo mi žuta šjekira i ja zamislih žutu sekiru Баба је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 plavo i makaze keka је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Плаво и шпакла Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 crveno i testera Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 црвено и кесер... 12:smeha: Gde se kesera seti? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Ја црвени чекић, жена љубичасти ашов, а свастика зелени чекић Баба, Manolis and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Демони! Мрш у Шишатовац! Мрш у Шишатовац! Ђуро Станивук, Trifke, Срђан Шијакињић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Какав извор теста,такви и резултати. Deki992, Gordana ., Баба and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Бу сотоно, ајд` у воду Trifke, Arsenija, DYNABLASTER and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Zuta i brusilica, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 12:smeha: Gde se kesera seti? Кесер бре бато, вишенаменски чекић... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука