Дејан Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Jasenovački mučenici i svi mučenici u NDH se mole pred prestolom Božijim za spasenje svojih ubica ali mislim da se mole i za spasenje svojih srodnika i sunarodnika koji su ih brzo prepustili zaboravu...a možda i za vas ,koji na njihovom stradanju stvarate podlogu za neka nove mržnje i krvoprolića... Ћириличар, Manolis and Филозоф је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Jasenovački mučenici i svi mučenici u NDH se mole pred prestolom Božijim za spasenje svojih ubica ali mislim da se mole i za spasenje svojih srodnika i sunarodnika koji su ih brzo prepustili zaboravu...a možda i za vas ,koji na njihovom stradanju stvarate podlogu za neka nove mržnje i krvoprolića... Ово стварно нема смисла... Надам се да ће администрација да регује на ове клевете. Ти си једноставно безобразан. feeble је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Bio ja bezobrazan ili ne, malo povedi računa na koji način pričaš o ovim osetljivim temama i kakvu poruku šalješ. Poruka bi trebalo da je eshatološka, kod tebe je strogo zemaljska odnosno ovosvetska... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Bio ja bezobrazan ili ne, malo povedi računa na koji način pričaš o ovim osetljivim temama i kakvu poruku šalješ. Poruka bi trebalo da je eshatološka, kod tebe je strogo zemaljska odnosno ovosvetska... Ово је истина коју заборављате.. Истина о злочинима који су хрвати починили над српском децом.. А порука је јасна...да се жртва никада не заборави.. Нема есхатолошке поруке у злочину... п.с и да, гајим неизмерну мржњу према народу који је ово дозволио да раде у његово име..али не и освету.. освету остављам Богу.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ово је истина коју заборављате.. Истина о злочинима који су хрвати починили над српском децом.. А порука је јасна...да се жртва никада не заборави.. Нема есхатолошке поруке у злочину... toliko o tome ko je bezobrazan... treba da te je sramota , al ti se u sramotu razumeš kao i u eshatološku poruku svetih Jasenovačkih Mučenika, no dobro nek ti je na čast...ops kakva čast kod tebe..o čemu ja to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 toliko o tome ko je bezobrazan... treba da te je sramota , al ti se u sramotu razumeš kao i u eshatološku poruku svetih Jasenovačkih Mučenika, no dobro nek ti je na čast...ops kakva čast kod tebe..o čemu ja to? То причајте неком другом..о Божијој вољи да се овај злочин и геноцид деси.. То није била Божија воља ни допуштење... то је злочин над Србима...и мржња према Србима од стране хрвата. какав Бог може допустити убијање деце? Онај Коме се ја молим..НЕ „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ti si izgleda malo pogubio kordinate u ovom haotičnom svetu, al neka te, nisi jedini nažalost... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Не видим да је овде ико изражавао икакву мржњу док није на крају био изазван. А и то је вероватно речено у афекту. Не слажем се са оваквим уређивањем ове теме. Ово су историјске чињенице, на жалост. Наравно да мржњи нема места у хришћанској души, јер пре свега мржња разара мрзиоца, а затим чини зла другима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Bio ja bezobrazan ili ne, malo povedi računa na koji način pričaš o ovim osetljivim temama i kakvu poruku šalješ. Poruka bi trebalo da je eshatološka, kod tebe je strogo zemaljska odnosno ovosvetska... Шта би у овом случају била есхатолошка порука? feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Онда Јевреји греше кад се сећају холокауста или кад јуре по белом свету преживеле злочинце ? horatio, feeble, Istochnik and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Gde sam ja to rekao? Nešto ste pobrkali, samo mislim da nevini nard koji je stradao u NDH ne sme biti povod da pojedini infantilni ljudi leče svoje frustacije pravdajući se njihovom žrtvom. Sveti Vukašin je sa smirenjem i ljubavlju doveo svog koljača do ludila, ja ovde ne videh nigde smirenja samo neku negativnu emociju... Филозоф and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Не видим да је овде ико изражавао икакву мржњу док није на крају био изазван. А и то је вероватно речено у афекту. tvoje viđenje ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 tvoje viđenje ! Ајде да чујем већ једанпут то твоје мишљење. Наведи ко је и где је изразио мржњу пре него је Бићко улетео? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 http://genocid.info/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ајде да чујем већ једанпут то твоје мишљење. Наведи ко је и где је изразио мржњу пре него је Бићко улетео? Pokazivati srpske zrtve je mrznja, zar nije? To ce dovesti samo do tenzije u odnosima naroda. Ako ocemo napredovati moramo zaboraviti na NDH vec jednom i ici dalje putem evropskih integracija, putem novog bratstva i jedinstva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука