Дика Израиљева Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Докле год заборављамо наше Мученике, злотвори ће нас подсјећати на њих новим мучењима. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miroslav Đorđević Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Magnum Crimen In communio sanctorum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Никада да се не заборави и увек да се приповеда о ужасима усташких злочинаца. Бог да им душе прости и нека је вечан и нестарив спомен свим жртвама Јасеновца. +++ feeble је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 15, 2012 Пријави Подели Написано Мај 15, 2012 Bogu hvala te ima ovakvih ljudi није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Nešto sam pogrešno kliknuo pa je cela poruka od Davidove nestala,izvinjavam se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 28, 2012 Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Председник СД Партизан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 28, 2012 Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Види мачку овде,исти Броз Krv nije voda Дејан је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 28, 2012 Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Само што Тито не фура "келтске мотиве" на униформи Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 28, 2012 Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Само што Тито не фура "келтске мотиве" на униформи Tito je verovao u onu internacionalnu " Prošlost svu zbrišimo za svagda.... " , a drug Tudji je bio vise staromodan, nekako sve je gledao kroz crveno-bele rupicaste naocare koje mnooooogo propustaju U zrake.... siroma. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Ево ово ме баш подсјети на прошлогодишњу изајву Роберта Алена Цимермана , у народу познатијег као Боб Дилен да "Јевреј може да намирише нацисту , црнац расистичког бјелца , Србин Хрвата ..." на шта су Хрвати дигли велику халабуку , чак су га и скинули са топ-листе на сплитском радију (и то њеног самог врха , морам истаћи) . Новине , и то оне "културне" биле су пуне текстова како је он матори , сенилни старац , који је заборавио како су му они били добри док је код њих гостовао у два наврата и бла-бла-бла ... Хоћу рећи , драго ми је да неко и то види , да неко зна , па бар Јевреји и Роми , ако већ други окрећу глупе главе у оном смјеру одакле их манипулатори дозивају . ego је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Надам се да ће нешто прочитати на овој теми, они који се братиме са Хрватима... Raymond Red Reddington, Ђуро Станивук, kordun and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gago.m Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Надам се да ће нешто прочитати на овој теми, они који се братиме са Хрватима... И не само са Хрватима,јер они сами никада то не би могли направити! Istochnik and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Надам се да ће нешто прочитати на овој теми, они који се братиме са Хрватима... Ђуро Станивук, horatio, Vaske and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Мени се плаче од муке Немо' им квариш весеље, не сећају се ничега шта има везе са даном прошлим. Баба, Ђуро Станивук, Raymond Red Reddington and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука