Млађони Написано Септембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2017 On 24. 9. 2017. at 16:00, Tavita рече Као, нпр? Expand ocigledno si mu ukrala seseri... :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2017 On 24. 9. 2017. at 16:59, Млађони рече ocigledno si mu ukrala seseri... :P Expand То онда није заједничко, већ је шешир код мене Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2017 On 24. 9. 2017. at 17:03, Tavita рече То онда није заједничко, већ је шешир код мене Expand Pravno gledan on je formalni vlasnik a ti fakticki Tavita је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2017 On 24. 9. 2017. at 17:04, Млађони рече Рravno gledan on je formalni vlasnik a ti fakticki Expand Под условом да је твоја претпоставка да сам му украла шешир истинита. У случају да није, правно гледано је клевета Phoebe and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2017 On 24. 9. 2017. at 17:06, Tavita рече Под условом да је твоја претпоставка да сам му украла шешир истинита. У случају да није, правно гледано је клевета Expand ooO0Pps Tavita је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2017 On 24. 9. 2017. at 17:04, Млађони рече Pravno gledan on je formalni vlasnik a ti fakticki Expand а пропо формалног и фактичког Tavita and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 On 24. 9. 2017. at 12:32, Phoebe рече slični po mnogo čemu Expand Мислиш? Ја сам посебан као и мој аватар Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2017 Драгана Милошевић ronin ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2018 @Bokisha @Маријана91 Лубеница and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 On 12. 8. 2018. at 19:07, JESSY рече [mention=11190]Bokisha[/mention] [mention=28497]Маријана91[/mention] Pazi stvarno, ja se cudim otkud Bokisha na razbibrizi, kad ono Majce! :-)Послато са HUAWEI SCL-L01 користећи Pouke.org мобилну апликацију JESSY је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука