DYNABLASTER Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Zar je uopste potrebno da se jedna vavilonska aspida, kao sto je taj Bzezinski, izjasnjava po tom pitanju? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 А зашто, јел то гашење слободе ? Jok... odliv mozgova пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Нисам никог срео на западу ко сматра православље својим непријатељем. Углавном људи и немају појма шта је то православље. cloudking and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Da, al ovde nije rec o obicnom narodu, nego o onima koji kroje mapu planete, i ti to dobro znas, pravljenje tose ne prolazi. Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Da, al ovde nije rec o obicnom narodu, nego o onima koji kroje mapu planete, i ti to dobro znas, pravljenje tose ne prolazi. мешање крушки и јабука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Da, al ovde nije rec o obicnom narodu, nego o onima koji kroje mapu planete, i ti to dobro znas, pravljenje tose ne prolazi. A ti sto kroje sudbu planete, bas pravoslavlje vide kao svoju najvecu pretnju... arhi neprijatelja... mocnog i nepobedivog unistitelja svega zapadnog? Ma nema... cuti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Pre ce biti kruski i otrovnih jabuka. Морава је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Zar je uoipste potrebno da se jedna vavilonska aspida, kao sto je taj Bzezinski, izjasnjava po tom pitanu? Brzezinski je najmanje bitan. Dobro bi bilo samo da kad neko navodi da je neko nesto rekao, i pokaze da je to stvarno tako. Jer se pokusava ukazati da postoji neka zavjera zapada protiv pravoslavlja, i da zapad u svom geostrateskom manevrisanju ratuje protiv pravoslavlja, a ne protiv vlada odredjenih zemalja. Naravo ovo je sve besmisleno i netacno, i zato kad se vidi da ni Brzezinski nista nije rekao po tom pitanju, a ni Bilt ni bilo ko drugi, onda mozemo zakljuciti da ove price o ratu zapada protiv pravoslavlja zapravo fabrikuju oni koji jedini o njima i pricaju, a to su dveri, i njima slicne organizacija, raznorazni ANALiticari iz Rusije i Srbije i drugi propagatori i fabrikatori neistina i podvala. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 мешање крушки и јабука. Cti be Morava, nije tebi reko... (na tvojoj je strani zapravo) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Brzezinski je najmanje bitan. Dobro bi bilo samo da kad neko navodi da je neko nesto rekao, i pokaze da je to stvarno tako. Jer se pokusava ukazati da postoji neka zavjera zapada protiv pravoslavlja, i da zapad u svom geostrateskom manevrisanju ratuje protiv pravoslavlja, a ne protiv vlada odredjenih zemalja. Naravo ovo je sve besmisleno i netacno, i zato kad se vidi da ni Brzezinski nista nije rekao po tom pitanju, a ni Bilt ni bilo ko drugi, onda mozemo zakljuciti da ove price o ratu zapada protiv pravoslavlja zapravo fabrikuju oni koji jedini o njima i pricaju, a to su dveri, i njima slicne organizacija, raznorazni ANALiticari iz Rusije i Srbije i drugi propagatori i fabrikatori neistina i podvala. Ne treba trositi energiju previse... te ljude jedino slusaju njihovi pacijenti i niko drugi... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 @Justin Waters Pa ti ako to ne vidis i ne mozes da shvatis sta se tu moze. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Cti be Morava, nije tebi reko... (na tvojoj je strani zapravo) Који си ти цар ... ја само потврђујем шта је он био рекао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 па да..ал ја ето као брат брата, питам те да ми кажеш из којих си редова, ... чему скривање...нема ништа тајно што неће постати јавно...дакле јеванђелски брате мој... Мислим да ће се цео хришћански свет од католика до пентокостолаца, мормона, православаца, унијата сложити да нема шта једни од других да кријемо ... Pa sačekaj da ti se to otkrije samo, Bog svakom obznani ono što je potrebno da zna o bilo kome i o bilo čemu, vidiš kako skoro svi koji su tu na temi znaju tačno ko sam ja i šta sam a i njima je to bilo obznanjeno zato što je Bog odlučiio da im to sve o meni obznani. Ni ja ne znam ko si ti, osim što imaš nick zemlje u kojoj momentalno živim (Morava). Pa ni ja ne nasrćem na Boga da mi obznani sve to o tebi, ko si, šta si, odakle si, šta radiš, imaš li ženu, djecu, auto, plaćaš li redovno kredite ili si na spisku dužnika, black listi kod svih banki u Srbiji itd. Kad Bog bude htio obznaniće mi sve to o tebi, ako ne bude htio nikom ništa, to je onda tako bolje za mene. Mene kao bivšeg bankara (carinika) kod ljudi zanima najviše njihova solventnost tako bi me taj spisak dužnika zaista dosta zanimao. Docijela zabavno i korisno čitanje. Tamo nađeš koliko je komšija ili komšinica dužan tj. dužna, kojoj banci i za šta, potrošački lredit ili hipoteku, prijeti li im egzekucija itd. Nikad ne znaš ko će te sve pitat da mu pozajmiš pa je takve stvari onda bolje znat unapred koliko je ko valjan i redovan platiša kredita. Ne budi nestrpljiv! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Е па сад, ви се прво договорите шта мислите... Брат је написао овако: западна цивилизација сматра Православну Веру својим великим непријатељем Значи "западну цивилизацију" не чини тај Жужужински него људи који тамо живе. А међу њима не да се православље не сматра непријатељем него немају ни појма шта је то. Шта тај Жмужински мисли о православљу не знам нит` ме интересује. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Pa sačekaj da ti se to otkrije samo, Bog svakom obznani ono što je potrebno da zna o bilo kome i o bilo čemu, vidiš kako skoro svi koji su tu na temi znaju tačno ko sam ja i šta sam a i njima je to bilo obznanjeno zato što je Bog odlučio0 da im to sve o meni onznani. Ni ja ne znam ko si ti, osim što imaš nicj zemlje u kojoj momentalno živim pa ni ja ne nasrćem na Boga da mi obznani sve to o tebi, ko si šta si odakle, šta radiš, imaš li ženu, djecu, auto, plaćaš li redovno kredite ili si na spiski dužnika kod svih banki u Srbiji itd. Kad Bog bude htio onznanićeme mi sve to o tebi, ako ne bude htio nikom ništa, to je onda tako bolje za mene. Mene kao bivšeg bankara kod ljuri zanima najviše njihova solventnost tako bi me taj spisak dužnika zaista zanimao, nikad ne znaš ko će te sve pitat da mu pozajmiš pa je takve stvari ionda bolje znat unapred koliko je ko valjan i redovan platiša kredita. Ne budi nestrpljiv! Ма добро Зајроне... али ми је жао што имам католичког брата кукавицу. Нећу те више питати јер не желиш да сарађујеш...а за дијалог је потребна сарадња а и да испоштујем модераторе који су ми се љубазно обратили. Ипак остаће упамћено да имамо човека на форуму две године који крије свој идентитет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука