horatio Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Слобода и љубав....прво је услов другог а друго је прво Снежана, "Tamo daleko", Чунга Лунга and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 2, 2017 Пријави Подели Написано Март 2, 2017 мир у рано јутро, кад је дан пред нама а одствари, мислим кабаница, за кад ходаш по киши, а ветар те протресе АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 2, 2017 Пријави Подели Написано Март 2, 2017 Миран сан мирне душе. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 2, 2017 Пријави Подели Написано Март 2, 2017 Важна ствар у животу је бити срећан са оним што имаш.То не значи да да не треба да тежимо ка бољем, али никако да будемо похлепни. emilija and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 2, 2017 Пријави Подели Написано Март 2, 2017 лично - смирење ка себи и другима - љубав Светислав Павловић, -Владимир- and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 2, 2017 Пријави Подели Написано Март 2, 2017 Mir vam...... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 3, 2017 Пријави Подели Написано Март 3, 2017 Sve vise mi se cini da je humor najvaznija stvar u zivotu. A ceo zivot sam mislila da je hrabrost... ccc... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 3, 2017 Пријави Подели Написано Март 3, 2017 Здравље на 1.месту. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука