Ayla Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Lara ( bila je pre neka Lara čini mi se) Koliko me sjećanje služi, Arsenija je bila Lara. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Koliko me sjećanje služi, Arsenija je bila Lara. Moguće. Ne znam. Nisam ovde redovan da bih pohvatao takve promene. Ti su oduvek Ayla ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Da, mada jedno vrijeme sam bila i Ayla Oglova...i osta samo - Ayla. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Koliko me sjećanje služi, Arsenija je bila Lara. Jeste .... Ne znam zasto mi je kvrcnulo da promenim nik ... Te davne 2013 . te , na Arandjelovdan , ako se dobro secam ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Da, mada jedno vrijeme sam bila i Ayla Oglova...i osta samo - Ayla. A gde je Oglo ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Opet , bolje Arsenija nego Serafima , ovako me bar neki zovu Arsa ... Salim se malo ... Imam milion nadimaka , tako da mi je potpuno svejedno ... ... Zapravo , ne volim samo jedan na nacionalnoj osnovi ... I jos jedan na osnovu mog skromnog zanimanja i onaj treci na osnovu mog veselog karaktera koji su mi dali komsinica Mica i njen pokojni muz Glisa ... Bog da mu dusu prosti ... P.s. Bilo je tesko odabrati nik . Данче*, Караконџула and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Jeste .... Ne znam zasto mi je kvrcnulo da promenim nik ... Te davne 2013 . te , na Arandjelovdan , ako se dobro secam ... Arsenija mi je predivan nik, i djelovalo je moćno nakon onog mekog - Lara. A gde je Oglo ? Tamo gdje treba. Dobro, zdravo i veselo. Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Рапсоди. Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Volim_Sina_Bozjeg,Рапсоди,Калеидоскоп,Иван ♪♫,Arsenija,Аљонка,Ivona... i narano moj nik od ranije Лапис Лазули a i sadasnji Караконџула, Рапсоди and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 33 minutes ago, *Jелена* рече i narano moj nik od ranije Лапис Лазули Добро је да се зна. Лапис Лазули је стварно посебан ник, био. Много има никова који су ми занимљиви, углавном мислим на оне необичне, дуже, инвентивне... Сада када бих набрајао, сигурно бих заборавио некога да поменем, па онда нека стоји овако. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Lapis Lazuli, Jessy, Rapsodi..., nisam siguran da li je do nikova ili do osoba koje stoje iza njih... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Не смијемо се ухватити у "замку", ко иза чега стоји. Барем ова тема не говори о томе. Има сјајних форумаша и форумашица који се зову сасвим обично, као Јагодинка Симоновић, и који су ми драги, иако волим, како рекох, необичне никове. Но, ово није тема о омиљеним форумашима, него о занимљивим и допадљивим никовима. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 auuu bre ovde se svi nešto sviđđđaju a ja volim samo sebe svog jedinog sebe... šalim se naravno ali imam bre najlepši nik a nik' da me pohvali p.s. ja o saržajima nikića neznam dovoljno da lajkujem ali lepo zvuči mironosica, rapsodi... setio bi se još da nisu ukinuli onu listu korisnika.. Рапсоди and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Јашта море, Логос Агапе много леп ник. Рапсоди and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 25, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2017 st.anger totoalno cool -Владимир- and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука