R.Žiskar Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Видим да се на овом форуму, а не само на овом, има тога и на другим форумима како нашим, тако и страним, с времена на време појаве и тешким увредама оспу по сопственом народу, по својим очевима, мајкама, браћи и сестрама, и онима које никада упознали нису, појединци који се углавном скривају иза неке универзалности, иза неког космополитизма, неки хипи фазони, шта ли је? Наравно, они никада нису део те "непросвећене, јадне, руско-америчке-комунистичко-капиталистичке" масе, не, они су изнад тога, сматрају своју интелигенцију нечим непревазиђеним, своје знање потпуним а своје увреде нормалним начином комуникације према свима осталима. А подршка стиже и из окружења, свакако, примера има онолико јер је још за време "оног сатрапа" било таквих који су давали шансу миру са сигурне удаљености од крви и опасности. Шта мислите о овој појави, да ли цео народ треба да се поспе пепелом и да каже; "јесте, ми смо нижа бића од вас, ви сте на трону памети, лепоте, интелигенције, знања, ..." или би народ требао да уради нешто друго? Текстови на тему: Književnik Nedim Sejdinović izjavio je večeras da su nacionalisti poput Dobrice Ćosića ispisali najružnije uvrede o sopstvenoj naciji. “Nacionalisti projektuju u naciju savršeni ideal, zbog čega se uvek iznova razočaraju u svoju naciju. Najružnije uvrede o sopstvenoj naciji ispisali su upravo nacionalisti, za šta je dobar primer Dobrica Ćosić”, rekao je Sejdinović na tribini u Pančevu. и овај: ЛИНК (нисам хтео да копирам због израза који се користе а нису примерени форуму) Пг, Gerhard, Благовесник and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Не могу да кажем да ми се свиђа стил Пере Луковића само зато што стојим на сличним или истим позицијама као Маћићка или зато што је она лепа, млада и женско а Пера мушко, матор и ружан ко лопов. Али стил је стил а ја такве текстове избегавам у широком луку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Вријеђање било кога никако не могу сматрати врлином. Додуше, вријеђање сопствене нације би се можда, поред тога што је покретач ове теме навео ( сматрају своју интелигенцију нечим непревазиђеним, своје знање потпуним а своје увреде нормалним начином комуникације према свима осталима. ) могло огледати и у мазохизму (јер вријеђајући сопствену нацију, вријеђају и себе саме хтјели не хтјели, јер они су ионако припадници те нације па колико год им то сметало). Живјеле "Жене у шареном" ! Пг је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Али стил је стил а ја такве текстове избегавам у широком луку. Хајде да причамо о суштини уместо о форми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 на овом форуму, а не само на овом, има тога и на другим форумима како нашим, тако и страним, с времена на време појаве и тешким увредама оспу по сопственом народу, по својим очевима, мајкама, браћи и сестрама, и онима које никада упознали нису Може неки пример са "овог форума"? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Dodao bih i trecu opciju: korist. Ђуро Станивук and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Може неки пример са "овог форума"? Da upozorim forumsku javnost na ovog izdajnika i vređaoca sopstvene nacije i naroda: https://www.pouke.org/forum/topic/33458-величање-страдања-у-војни-болест-или-врлина/?p=1085022 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Може неки пример са "овог форума"? Може онај који си аминовао? Koeficijent jadnosti jednog naroda direktno je proporcionalan paranoji i samosazaljenju. Ilija Cvorovic vise nije fiktivni lik, on je integralni cinilac mentalnog sklopa vecine Srba.... Evo vidi se i na forumu. Дакле, коефицијент јадности једног народа...о ком се то народу ради? Даље у тексту се види да су то Срби. Али да ли су то поједини Срби? Не, никако, то је већина Срба. Где се види да већина Срба има проблем јадности? И то пише, "ево (дакле овде, не неки тамо леви форум)..види се и на форуму" Значи, на овом форуму учествују Срби од којих већина има менталитет Илије Чворовића (ма како симпатичан лик, нека дигну руку они који ово не сматрају вређањем) и који су, због параноје и сажаљења, је л` те, јадни. Хајде, убеди ме да сам погрешно схватио, молим те. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 А, ево стижу и браниоци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Борци за права геј популације, људи дугиних боја, утопљеници духа времена. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Хајде да причамо о суштини уместо о форми. Не могу. Сморила ме форма која је ипак одраз неке суштине. Ћириличар and И.стојковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 То су симптоми који траже умеће неког искусног и мудрог дијагностичара...ја, нисам толико паметан.. Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Може неки пример са "овог форума"? Evo moj primer. Ja sam hrvat i uvek govorim da smo mi hrvasti neprosvecena stoka koja voli slagati, ukrasti a bogami i zaklasti ... I da smo odgovorni za rat u Jugi ... -Владимир-, Ђуро Станивук and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 То су симптоми који траже умеће неког искусног и мудрог дијагностичара...ја, нисам толико паметан.. Таштина празнине... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Mi hrvati smo primitivan i prizeman narod za razliku od vas Srba koji se imate sa cime i kime podiciti ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука