Jump to content

Putinov Vaterlo

Оцени ову тему

Препоручена порука

Руски гас јесте веома важан за ЕУ, али није незаменљив. Они су без њега живели деценијама сасвим добро.

Нису. Никада. Гасовод преко Украјине је још из периода СССР, и у најжешћим периодима Хладног рата гас није престајао да тече.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Руски гас јесте веома важан за ЕУ, али није незаменљив. Они су без њега живели деценијама сасвим добро.

А вековима уназад су живели добро и без нафте и струје , али какве то има везе са садашњом ситуацијом ?

Подели на овим сајтовима

Објашњено је у почетном тексту:

То значи да ће санкције погодити скоро 50% руске економије, а само око 10% европске. Руски гас јесте веома важан за ЕУ, али није незаменљив. Они су без њега живели деценијама сасвим добро.

Тачно је да је руски народ спреман да трпи све и свашта, то нам је изгледа заједничко...

Суштина је да санкције гађају милионере, и у тих 45% су углавном милионери. Дакле, више ће погодити просечног становника ЕУ са тих 10%, него просечног становника РФ. То јесте мало чудно, али су друштва тако уређена, и многе ЕУ владе ће да падну и за много мање од тих 10%, док РФ чак ни тих 50% много не може да пољуља. И Хитлер је имао чисту рачуницу када је кренуо на Русију, па су га бројеви преварили.

Подели на овим сајтовима

Нису. Никада. Гасовод преко Украјине је још из периода СССР, и у најжешћим периодима Хладног рата гас није престајао да тече.

Нисам експерт за историју руских гасовода...

Само кажем да је трговина гасом важнија за Русију него за ЕУ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Суштина је да санкције гађају милионере, и у тих 45% су углавном милионери. Дакле, више ће погодити просечног становника ЕУ са тих 10%, него просечног становника РФ. То јесте мало чудно, али су друштва тако уређена, и многе ЕУ владе ће да падну и за много мање од тих 10%, док РФ чак ни тих 50% много не може да пољуља. И Хитлер је имао чисту рачуницу када је кренуо на Русију, па су га бројеви преварили.

Па `ајде сети се санцкија према СРЈ па види да ли су више погодиле милионере или обичан народ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Занимљиво како си моје "право лице" тако брзо уочио, а "право лице" људи који већ деценијама трују народ не видиш.

Прво сам мислио да је код тебе у питању само излет у занимљиво али после довољног броја понављања, закључак се сам намеће.

Осим тога, ниси ни разумео да мени не значи твоје "разоткривање" свих истина које , ето, нико други не види. Ја коментаришем твој начин који је продукт недовољног поштовања према другој особи чак и ако не мисли као ти. Лазански ме не занима, понекад је неки његов текст занимљив и то је све.

Мада, кад се све сабере, у праву си. Ја, који још понекад помислим да име форума има неку тежину, очигледно грешим.

друштва у коме огромна већина може да живи без оскудице ствари потребних за основне људске потребе (стан, храна, образовање итд.)

Најбољи пример за то су скандинавске земље, које, за разлику од других западних перјаница деморатије имају најмањи проценат расизма, насиља, умирања од глади.

Подели на овим сајтовима

Па `ајде сети се санцкија према СРЈ па види да ли су више погодиле милионере или обичан народ.

Интересантна ствар. Кад сад покушам да се сетим неког југословенског милионера из периода пре санкција не могу да се сетим ни једног . Зна ли неко неког милионера по имену ?

Подели на овим сајтовима

Најбољи пример за то су скандинавске земље, које, за разлику од других западних перјаница деморатије имају најмањи проценат расизма, насиља, умирања од глади.

Са изузетком Норвешке, скандинавске земље имају изразито капиталистичку привреду.

Подели на овим сајтовима

Смешно је поредити СРЈ и РФ. СФРЈ је имала јаку средњу класу, која је била најбројнија, и готово да није имала олигархе, милионере, док у РФ сав капитал је код милионера, а средња класа једва саставља крај са крајем. Тек у задњих пар година почиње она да расте, и да се повећава њен стандард, али јако споро, за разлику од милионера.

Подели на овим сајтовима

Интересантна ствар. Кад сад покушам да се сетим неког југословенског милионера из периода пре санкција не могу да се сетим ни једног . Зна ли неко неког милионера по имену ?

Јосип Броз Тито.

Подели на овим сајтовима

Ја коментаришем твој начин који је продукт недовољног поштовања према другој особи чак и ако не мисли као ти.

Има особа које не заслужују поштовање. На пример они који свесно и на огромну штету лажу свој народ у служби разних политичких и других интереса. Рећи таквоме да је "сератор" је у ствари веома благо...

Па ми смо у то лудило улетели директно из комунизма... Одакле у комунизму милионери?

Ако не рачунамо високе партијске функционере који су живели као милионери.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Са изузетком Норвешке, скандинавске земље имају изразито капиталистичку привреду.

А благостање у Норвешкој се заснива на природним ресурсима па и није добар пример.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...