Jump to content

Полемика епископа Атанасија Јевтића и др Зорана Ђуровића

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Прешао сам у ислам :bleh:

I sunijatio si se? E moj Abu... sve sam mogao da poverujem ali da ce takva momcina da se sunijati nisam. :cheesy3:  :bleh:  :bleh:  :bleh:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ма јок, ово неки новотарци муслимани, само тражили да променим име ... наравно, продаја вере за вечеру се подразумева :D

Pa jel bila janjetina ili jaretina ili .....

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ма било је све ко што треба болан ...

Eh steta da me nisi pozvao. :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Zakljucajte ovu temu... stvara razdor

Ma ne, nije to pravi razlog! Otvara apetit! :(

• Волим 1

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

a ti si bas gladna ?  :)

Citajuci o jagnjetini, jaretini i sl. u riziku sam da postanem! :)

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Госпођо Светлана,Лаки,коначно има псеудоним,будући да смо,некада,сви онако били попљувани по разним сајтовима,по именице и презименице  :)

Паметан човек.Не исплати се бити јавна личност,као што се да и видети из угла оца Зорана/мада,сам је крив за то...опрости,оче,али тако је/.

Са мном су,друголигаши,онако људски потрли њихове катакомбне подове,тако да сам се вољно и са задовољством,дохватила  шерпе и варјаче  :good2:

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче теме,и даље сматрам,старији мало и млађе да пусте а млађи мало више да поштују старије.Ауторитет се не стиче,ако пређемо на ти...то је промашена језичка"инвестиција"  :)

Праштајте.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...