Jump to content

Поставите питање дрвцету

Препоручена порука

On 4. 4. 2014. at 21:26, drvce рече

Posto nikad nisam vodio dnevnik, a sa sobom se razogovaram najcesce usmeno, ovde svi moji mnogobrojni fanovi, kojima se ovom prilikom zahvaljujem, mogu da me otvoreno pitaju o svemu!

Ovo vam nikada necu zaboraviti i vas sam veciti duznik!

P.S. Na ovaj nacin cu malo da rasteretim i guglove servere koji su me vise puta molili da zamolim fanove da ne navaljuju sa mejlovima.

Срећно ти отварање теме дрвце и јако је лепо од тебе што си вољан да одговараш на наша питања . 

Ја имам једно конкретно питање , а то је : Који је разлог што не верујеш у Бога ?

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2014. at 0:02, DYNABLASTER рече

Zelen jesi to je tacno, a hrana moguce... samo je pitanje sposobnosti varenja konzumenta.

Nisam za svaciji stomak.

On 5. 4. 2014. at 1:22, Juan рече

Da li je tvoje stablo binarno?

Takvo je bilo s pocetka, ali sam ga razgranao kasnije.

On 5. 4. 2014. at 1:29, Милосављевић рече

Je l si se rascvetao u prolece?

Ja sam uvek rascvetan, uvek venem, uvek pupim.

On 5. 4. 2014. at 7:00, Жељко рече

Da nisi ti slučajno pravoslavni ateista?

Na pravoslavnom sam forumu i zaheftali mi da sam ateista, a zapravo sam zlorigajuci.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2014. at 8:11, Margareta рече

Čekaj, ti hoćeš da kažeš da šta god da te pitam ovde, bilo šta što mi padne na pamet, ti ćeš da mi odgovoriš?

Jeste.

On 5. 4. 2014. at 9:08, Megidon рече

Да ли познајеш, и можеш нешто више да нам кажеш о дрвету познања добра и зла и о дрвету живота? Ви дрва би требало боље да се разумете.

Malo je reci da se poznajemo, ali ne mogu nista vise od onoga sto je vec dospelo u javnost.

On 5. 4. 2014. at 9:16, Megidon рече

Већ и секира код корена дрвету стоји; свако дакле дрво које не рађа добар род, сече се и у огањ баца” (Мт. 3: 8,9) :D

Totalni utilitarizam, bljak!

On 5. 4. 2014. at 9:38, Nebojš.a рече

Kakav je osećaj insistirati na humoru za koji si ubeđen da je dobar a zapravo je totalno promašen i nimalo interesantan i smešan? Pošto pretpostavljam da ćeš probati da mi odgovoriš: pa, ne znam ti nam kaži, i tako prebaciš težište na mene, molim te da ne odgovoriš tako jer je pitanje zaista usmereno na tvoj loš humor, i zaista bih voleo da znam kako se osećaš povodom svega toga.

Unapred sam zahvalan na, nadam se, iskrenom odgovoru.

Voleo bih da imam tvoju ubedjenost koja je pogodjena i vrlo interesantna! U stvari, ne bih, insistiracu i dalje kao i do sad, a ti imas obavezu da me trpis ako hoces u raj. Za srce si me ujeo ovom opaskom. U stvari nisi.

On 5. 4. 2014. at 10:14, Ненад. рече

Срећно ти отварање теме дрвце и јако је лепо од тебе што си вољан да одговараш на наша питања . 

Ја имам једно конкретно питање , а то је : Који је разлог што не верујеш у Бога ?

Takav svetonazor mi ne pije vodu, iako ne mogu da pokazem da je neispravan. Recimo to saljivo ovako (i obezbedimo bolju poziciju u raju Nebojs.i): Ja samo ne verujem u jednog boga vise od tebe.

On 5. 4. 2014. at 10:37, DankaM рече

Nije pitanje, nego molba: okači neki svoj portret većeg formata, može i selfi.

Pozdrav za tebe.

drvcesabrkovima144x14402.gif(haha, 2X veci format, a Neobjs.a, sta kazes na ovo?)

Pozdrav!

On 5. 4. 2014. at 11:19, Иван ♪♫ рече

pre nego što te pitam bilo šta drugo, prvo moram sledeće:

Da li si opasan?

:)

Ne. Medjutim, lansiran iz katapulta, mogao bih da budem. (mozda je Nebojs.a u pravu, ahaha)

• Волим 1

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2014. at 12:29, Иван ♪♫ рече

pa dobro, jesu te kad lansirali iz katapulta? :)

Nisu, za sad.

On 5. 4. 2014. at 12:29, Oglo рече

Da se upišem na temu, 

i da priupitam, šta te zapanjuje?

Uf, najteze pitanje do sad. Svasta, srecom vise je pozitivne zapanjenosti od negativne, ukratko.

On 5. 4. 2014. at 12:33, Nebojš.a рече

Ti ovde ništa nisi odgovorio. Pokušao si da se poigraš rečima ali izgleda da su se one poigrale tobom. Dakle, džabe sam ti se unapred zahvaljivao, nisi mi odgovorio. Ali, u svakom slučaju, hvala na uviđajnosti i neignorisanju. I to je nešto.

Kako, bre, nista?! Pitanje je bilo u vezi sa mojim osecajem povodom tvoje konstatacije. Pominjao sam sta bih VOLEO, pominjao sam ujedanje za SRCE, a ti kazes nista? Ja sam, u stvari, rekao da me ne zanima bas onako mnogo sta ti mislis o mojim posalicama. Dakle, neutralni su mi osecaji. Ja sam se prvi unapred zahvaljivao u prvom postu, a ti si me ujeo za srce, pa kakve ima veze sto si se i ti unapred zahvaljivao? I pride sam ti odgovorio. I evo i ovo je odgovor istotakodje. I to kakav!

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2014. at 12:49, drvce рече
pa kakve ima veze sto si se i ti unapred zahvaljivao?

Mrzi tvoje ambalaže ali  ono što je  tvoje unutra sve popije. (još da nadje dozvolu)

a gledajući tvoj avatar on sa takvim stavom ima veću glavu nego ti.

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

да ли волиш да дрвиш....? 0703_read

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...