drvce Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Kljoknula ti tema nešto, jesi provalio? Ne razumem, kako to mislis? Pitanje je malo lično: imaš li problema sa biljnim vašima? Ako da, kako se boriš? PItam zbog drugara One me stite od gljivica, tako da to nisu problemi. Verovatno ima neki drugi problem, ali najbolje da ode kod nekog ko se razume, da mu ne dajem savete na nevidjeno. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 šta ti je bitno u životu? (ozbiljan sam) drvce је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Kako da ne bude kad ce grozno zavrsiti u stotinama paklova razlicitih religija. :O Lepse drvce se ne moze ni zamisliti. http://news.bbc.co.uk/2/hi/sci/tech/8093912.stm Kako da ne bude kad ce grozno zavrsiti u stotinama paklova razlicitih religija. :O Lepse drvce se ne moze ni zamisliti. http://news.bbc.co.uk/2/hi/sci/tech/8093912.stm nedostaje slovo a. nalazačima prevodimo kao - "blag rod" Drvce ti si Panj-a od drvceta. drvce је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Druze Drvce koja ti je omiljena knjiga koju si procitao i koji praznik vi ateisti najvise cenite? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 šta ti je bitno u životu? (ozbiljan sam) Vazni su mi ljudi do kojih mi je stalo, vazan mi ja chat sa samim sobom, izlozenost stvarima/pojavama/idejama koje me zapanjuju (Oglo, zdrav si!), igrice (one su moja muzika) i tako... Lepo. Iako je i pre bila nikakva ipak se to nije toliko videlo. Ti si se trudio, iz sve snage, da zamažeš to lakim "humorom", a sada već ni to ne pomaže, mada, ruku na srce, ni do sad nije. Mislim da se ti salis sa mnom, ali to je dobro, ja to volim. Drvce ti si Panj-a od drvceta. Ajao, kako neshvatih do sad! Odmah te proglasavam ravnokomandujucim u timu mi sa Grizlijem Adamsom. U mom timu od sad dvogubo vodjstvo! I njega da slusate, pocujte me! Druze Drvce koja ti je omiljena knjiga koju si procitao i koji praznik vi ateisti najvise cenite? Cito sam sta nisam cito... Omiljna knjiga mi je Sebicni gen, a praznik koje mi ateisti najvise cenimo je rozdestvo Ricardovo. Драшко and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 imaš li hamletovske monologe (dijaloge) sa samim sobom? drvce је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Drvce,da li znaš priču o 3 stabla ? Drvce,da li bi nakon svoje smrti zaveštao jednu dasku na kojoj bi mogao da zablista lik Majke Božje ? Drvce,da li bi voleo da se baviš duborezom ? Drvce,da li te neko zove Cedrv i imaš li nadimak ? Drvce,pa ti celog života proizvodiš kiseonik i da tebe nema mi ne bismo mogli da dišemo,drago Drvce,nisi ti toliki panj. Данче*, Саша од Москве, javor and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Од ког дрвета је био Христов крст? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Drvce, po statusima mi se čini da si baš lik (kažem bez uvlačenja) Nego, ja primetih da sam odrvenio - iznutra, kao čovek. Šta misliš, šta mi je činiti? Cenim da mi je bolje da sam drven spolja nego iznutra Данче*, drvce and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Da li svako drvo koje ne radja ploda,treba da se isece i u oganj baci? :P drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Da li svako drvo koje ne radja ploda,treba da se isece i u oganj baci? :P A je li bolje da istruli? Drvce pričaj nam nešto od korena filosofije tvoje krošnje. Ne vide je svi uvek isto i zašto je to tako? drvce је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2014 imaš li hamletovske monologe (dijaloge) sa samim sobom?To izgleda otprilike ovako: Drvce,da li znaš priču o 3 stabla ? Drvce,da li bi nakon svoje smrti zaveštao jednu dasku na kojoj bi mogao da zablista lik Majke Božje ? Drvce,da li bi voleo da se baviš duborezom ? Drvce,da li te neko zove Cedrv i imaš li nadimak ? Drvce,pa ti celog života proizvodiš kiseonik i da tebe nema mi ne bismo mogli da dišemo,drago Drvce,nisi ti toliki panj. Ne. Oprosti, majko sveta, oprosti, sto nasih gora pozalih bor... Nek zivopisu malo po ustavljenoj ljudskoj kozi... Samo sa motivacijom da bude kvalitetnije od debarskog. Niko i nemam. 70%-80% kiseonika proizvode alge. Од ког дрвета је био Христов крст? Ne znam. Drvce, po statusima mi se čini da si baš lik (kažem bez uvlačenja) Nego, ja primetih da sam odrvenio - iznutra, kao čovek. Šta misliš, šta mi je činiti? Cenim da mi je bolje da sam drven spolja nego iznutra Ti si mladi lider i napredovaces dosta u mom timu. Mozda ti je covecji lik samo stadijum u razvoju, mozda ce ti nici lisce po glavi? Da li svako drvo koje ne radja ploda,treba da se isece i u oganj baci? :P Kome zakon u sekiri lezi tragovi mu smrde nedrvestvom. A je li bolje da istruli? Drvce pričaj nam nešto od korena filosofije tvoje krošnje. Ne vide je svi uvek isto i zašto je to tako? To je tako jer smo tako u mogucnosti. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Јесмо ли ми браћа по материји ? :148494ykydt2lrfk: Oglo and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Јесмо ли ми браћа по материји ? :148494ykydt2lrfk: Posto je materija ekvivalentna energiji mozemo reci da smo braca po energiji, a samim tim i jedno sa Silom. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 А по вокацији ? :774236lrsdhmiw4r:Јер, Огло је и мој друг: drvce and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука