Jump to content

Поставите питање дрвцету

Препоручена порука

Kad sam na terenu senkom hladim pivo rilii :)) a ti? (samo pitanje zbof teme) 

Neki kazu teren, neki biblioteka, neki kafana... Moze i mlako.

Мт 3,10

Рађаш ли доброг рода?

:)

Da li je rod dobar ako je u sred sume i niko ga ne ubere, ako se samo prasad goste neuglednim gnjilim plodovima koji su otpanuli?

Vidim ja da si ti od onih sto bi krcili levo i desno! Gvozdoljupce!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Имаш ли неко активно гнездо у својој крошњи?

Jato stanuje u mojoj krosnji.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Која си ти врста дрвета?

Да ли би имао нешто против кад би од тебе пробали да направе запис?

Да ли би волео да те, уколико већ мораш да умреш ко што све што је живо мора и да крепа, уграде у неку монументалну грађевину у виду даске ил каке друге грађе?

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Da li si listopadno ili zimzeleno drvo ?

Da li si ponekad poželeo da odeš nekud daleko od svojih korena i da se više nikada ne vratiš onamo gde si iznikao ? Hoću reći,da li bi voleo da si ptica?

Da li imaš podmladak ?

Da te nervira što ljudi bacaju papir,umesto da ga recikliraju,jer tvoja porodica svakodnevno strada...a mi i dalje ne umemo da cenimo tu žrtvu...koju priroda polaže za nas.... dobar decko

Drvce,drveno si dete bio,u neko drveno drvo si porastao,a svi te od milošte zovemo Drvce.... :pivo: ...Drvce...

P.s. Šta te to toliko interesuje na pravoslavnom forumu kad si ateista ?

Do kad nameravaš da budeš ateista ako nije tajna?

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

Da li blagonaklono gledaš na to što mala konoplja ima više celuloze od tebe, ili te finansira lobi plastike? Očekujem iskren odgovor!

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Која си ти врста дрвета?

Да ли би имао нешто против кад би од тебе пробали да направе запис?

Да ли би волео да те, уколико већ мораш да умреш ко што све што је живо мора и да крепа, уграде у неку монументалну грађевину у виду даске ил каке друге грађе?

Od one vrste cije korenje tvori dimenzije, u kapima rose na mojim listovima citavi svemiri trepere, bogovi se njisu po granama.

Radili su i skarednije stvari podamnom.

Nemam nista protiv ni da me obaljenog preko dzade preskacu i zaobilaze dok me mahovine,gljive i leptiri ne popiju.

kako se zoveš?

Moje se ime ne izgovara.

Da li si listopadno ili zimzeleno drvo ?

Da li si ponekad poželeo da odeš nekud daleko od svojih korena i da se više nikada ne vratiš onamo gde si iznikao ? Hoću reći,da li bi voleo da si ptica?

Da li imaš podmladak ?

Da te nervira što ljudi bacaju papir,umesto da ga recikliraju,jer tvoja porodica svakodnevno strada...a mi i dalje ne umemo da cenimo tu žrtvu...koju priroda polaže za nas.... dobar decko

Drvce,drveno si dete bio,u neko drveno drvo si porastao,a svi te od milošte zovemo Drvce.... :pivo: ...Drvce...

P.s. Šta te to toliko interesuje na pravoslavnom forumu kad si ateista ?

Do kad nameravaš da budeš ateista ako nije tajna?

Listozemno, velika je to tajna u meni su oba.

Prostor je ogranicavajuca kategorija za vas ljude, videti prethodni odgovor, od koje sam vrste.

Podmladak podrazumeva ogranicenost vremenom.

I oni sto recikliraju umiru kao i oni sto rasipaju.

:pivo:

To je etiketa koju mi je neko mucki zalepio i 258 dana se pravi blesav. Nisam izmenio status od tada kao vid upozorenja slabima duhom i mlitavima u veri.

Do trenutka kad mi neko preko noci ne promeni etiketu u Злоригајући (iako sam se na poslednjem popisu zvanicno izjasnio kao dzedaj).

Da li blagonaklono gledaš na to što mala konoplja ima više celuloze od tebe, ili te finansira lobi plastike? Očekujem iskren odgovor!

Svako joj je vlakno izbrojano i svaki je polimer premeren, blagonaklon sam prema svima podjednako, poput sunca.

- da li ti se sviđa neka forumašica?

- šta da radimo ovde sa drvenim advokatima?

Svidja mi se, dabome, pa ne pisem ja ovde tek tako!

Konjima za repove i da se rascerece.

Подели на овим сајтовима

pa ti napiši?

i... čekamo detalje...

:)

grumpy-cat-8141_preview_zps9177ab07.png

no-no-no-cat-video-1.jpg

Mozda odlucim da ko Spanovicka postavim neku svoju sliku sa ogoljenom napetom muskulaturom orosenom znojem, to uvek upali.

Подели на овим сајтовима

Дрвце, да ли се сећаш рекламе за "Југодрво" из бивше СФРЈ, у којој неке цице нешто играју или шта већ? Ако знаш о чему причам, има ли то да се нађе негде на нету?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Дрвце, да ли се сећаш рекламе за "Југодрво" из бивше СФРЈ, у којој неке цице нешто играју или шта већ? Ако знаш о чему причам, има ли то да се нађе негде на нету?

Uf, imam negativan transfer, rekalma sa radija (jugodrvo ugodrvo godrvo odrvo drvo rvo vo o) mi je potisnula ostalo :/

Ali se secam reklama za Lee Cooper, dodam zacin, carape udarnik sa Lidijom Vukicevic i tako razno. Gledam po netu za jugodrvo, ali nikake zemske ne izbacuje. Mozda je moja naklonost k zenskoj nagoti posledica propagandne masinerije SFRJ? U svakom slucaju, ima cica po netu, kao da su mene pitali!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...