Mилена КШ Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Ljubomorne duše . Al sam se profinila, ne završavam rečenice ne zameram 8086.gif http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Већ сам имала цео сценарио на уму са театралном завршницом, али ми би жао да мучим Тодора. Памтим. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Памтим. смајликојигутакнедлу Mилена КШ, Ayla and Натан је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Американци су глупи Енглези (Немци и сл.) су хладни Италијани су супер "Ако се Југославија распадне Италија ће нас одмах напасти" (наставница историје....није се обистинило, и кога то нас?) Црногорци су лењи (добро сад.....) Студирати клавир је некако женски (мени рекла мој некадашњи школски педагог кад је чула шта ћу да студирам, а кад сам то рекао Дражи, наставнику српског, рекао је са несакривеним цинизмом "е ако је она то рекла онда могу мислити! ма бежи бре, рударски посао!") Просветарима је супер, мало раде, није им тежак посао (аха, дођи па ради са децом) Данче*, Драгана Милошевић, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Плавуше су глупе У центру је скупље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Predrasude,predrasude… Crnogorci su lijeni.Bosanci su glupi.Slovenci su škrti.Makedonci su zadrti. Izgled vara.Plavuše su gluplje.Suština je duboko.U centru je skuplje.Crnci sviraju bolje.Sunčanje je zdravo.Sto babica kilavo dijete.Nema života izvan naše planete! Рамбо Амадеус... nana, Драгана Милошевић, Trifke and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Ево једна предрасуда која и није тако нетачна. Лично искуство http://vukajlija.com/cupaj-kolac-ajmo-na-sokolac/312412 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Руси ће нам помоћи кад нас западне силе притисну :P Данче*, Ignjatije, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Све латиноамериканке имају велику задњицу. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Pa,odakle da počnem... ? :.mislise. Majke više vole žensku,a očevi mušku decu. Svi se samo prave da vole fudbal,tenis i ostale sportove koje prate... Daca bogatih roditelja su snobovi,razmažena,glupa,često debela i smotana,nesamostalna i nezrela Ko živi u krugu dvojke nema pojma šta je dobar vikend na selu i razgovor sa bakom koja prodaje trešnje i ima 4 razreda osnovne... Devojka koja nosi lujvitona je sponzoruša. Ko se pravi važan je nesrećan i neispunjen. Matematika je za dečake,srpski za devojčice. Ko tvrdi da je iteligentan i da ga mrzi da uči je lenj i samo se pravda. Ko se tripuje sa markiranom gaderobom,nema stila... Ko fura neki fazon,ko je uvek tip-top,ima neki žešći problem,koji još nije lokalizovan.... Bake u prevozu su uvek,ali uvek neprijateljski raspoložene. Ko peva,zlo ne misli. Pametni ćute. itd. JESSY, Драшко, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2014 клима уређају чине људе болеснима..... промаја је опасна..... Црногорци су нерадници.... Пироћанци су циције.... ако се жена угојила, запустила се... ако мушкарац плаче, слабић је... кад неко не може да има децу, Бог га казнио... не разговарај са непознатим људима... Драшко, Mилена КШ, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 клима уређају чине људе болеснима..... Ово, напротив, могу да потврдим...приликом посете једном клијенту у Абу Дабију... седели смо у његовој кући и клима је тукла равно у нас...питао сам га да ли му не смета а он ми је рекао да се навикао, мада сви они имају проблема са костима кад дођу у 40те и 50те године живота а деца им генерално пате од алергија...он је сигуран да је то због клима уређаја. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 клима уређају чине људе болеснима..... промаја је опасна..... Црногорци су нерадници.... Пироћанци су циције.... ако се жена угојила, запустила се... ако мушкарац плаче, слабић је... кад неко не може да има децу, Бог га казнио... не разговарај са непознатим људима... 99% овога потписујем :D Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 ako pijes kafu porasce ti rep i usi i... :.mislise. ... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Литургијски верници имају дубоке проблеме, чудаци су и не сналазе се у животу. Чим тај/та иде у цркву нешто му није како треба у животу. Притисла га нека мука. Како сејеш(у овом веку) тако ћеш и пожњети. Много пати а добар је. Сигурно испашта због "тог и тог"(лошег претка) Од нас Срба је и Бог диг'о руке ... Данче*, Сунчица., Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука