-Владимир- Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 37 minutes ago, Ayla рече Ja bih tebi vjerovala na riječ. Пусти мене. И ја сам своје речи узимам са дозом скепсе . Посебно ако сам попио мало више вина или пива . Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 53 minutes ago, -Владимир- рече Пусти мене. И ја сам своје речи узимам са дозом скепсе . Посебно ако сам попио мало више вина или пива . SVe si pobrkao!U vinu je istina! -Владимир- and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 4 minutes ago, *Jелена* рече SVe si pobrkao!U vinu je istina! ...a u pivu "čuvar" pamćenja, tako da se on ne može izvući na ono što se pozvao. Лапис Лазули, АлександраВ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 ...obična... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 Teško mi je opisati sebe prosto iz razloga što samu sebe nekad ne prepoznajem... Mnogo stvari za koje sam mislila da ja to ne mogu.. mogu i te kako i obrnuto.. što sam mislila ma opušteno mogu ja to... ne ide...Puna sam iznenađenja samoj sebi... Recimo još i to.. da ne znam uvek šta hoću... a da uvek znam šta neću. Kaludjerovic Sreten, -Владимир-, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука