Тања1 Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Ужурбано друштво...мало простора за емоције. Ово помаже да се у заједници повећа број људи са психопатским особинама. Људи у мањој или већој мери изгубе везу са својим осећањима. С друге стране...преосетљиви људи, друга крајност. Све виде драматично и све претворе у нешто негативно...углавном угрожени у својој глави, али посебно угрожавају и људе у својој близини, неспособни да владају сами собом и својим животом. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Читајте шта пишем: Драга Меги,живот ми је борба од првог дана. Било је падова, успона преосетљивости, свега и свачега. Лепо каже у првом посту да су душевне болести демони.Кад грех обузме целу душу, па из тога произађе и болест тело пропада. Не функционише никако. Могућа је промена, прошла сам ту чколу. Па иако попустим и срозам се опет ћу устати уз Божју помоћ. Само уз молитву и чвст ослонац који даје вера. То што ти зовеш миром, мислим да није пошто си деист. Без Бога не бива 8086.gif 8086.gif Драгана П. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 То што ти зовеш миром, мислим да није пошто си деист. Без Бога не бива 8086.gif 8086.gif Dobro, ne biva kod tebe. To nikako ne znači da neverujući ne mogu naći mir. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Читајте шта пишем: Драга Меги,живот ми је борба од првог дана. Било је падова, успона преосетљивости, свега и свачега. Лепо каже у првом посту да су душевне болести демони.Кад грех обузме целу душу, па из тога произађе и болест тело пропада. Не функционише никако. Могућа је промена, прошла сам ту чколу. Па иако попустим и срозам се опет ћу устати уз Божју помоћ. Само уз молитву и чвст ослонац који даје вера. То што ти зовеш миром, мислим да није пошто си деист. Без Бога не бива 8086.gif 8086.gif Lepo samo sto to nije tacno. Sa ostatkom se vise manje slazem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Меги, написала си у профилу... деиста. Шта то теби значи ?Како о Богу размишља неко кад је деиста, ако уопште и размишља? Ја стварно то не знам...ако имаш воље ,кажи ми у пар цртица да бих те боље разумела. Lansiraš Google, odeš na Search, ukucaš Deizam i pročitaš šta te zanima. Vidim da moj deizam mnogo intrigira ljude na ovom forumu . . . :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Dobro, ne biva kod tebe. To nikako ne znači da neverujući ne mogu naći mir. Iskren da budem meni se pre cini da neverujuc moze naci mir nego neko ko je fanaticno uplasen paklom... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Ti si etalon zrelosti i mudrosti, pa znaš da sam se ja zakucala :774236lrsdhmiw4r: ... Ti imaš onda natprirodne sposobnosti, kad možeš da me oceniš tako, s obzirom da me ne poznaješ. Takođe i Dragana - čestitam vam, stručnjaci ! Речи које постављаш овде, начин на који их распоредиш, склопиш у целину, говоре о теби. Они су траг твоје душе. На основу тих речи онај ко је вешт томе може доста да сазна о теби. Нема то везе са натприродним способностима, то је психологија. Да ниси ништа писала заиста ништа о теби не би знао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Lansiraš Google, odeš na Search, ukucaš Deizam i pročitaš šta te zanima. Vidim da moj deizam mnogo intrigira ljude na ovom forumu . . . :.mislise. I potpuno ne razumevanje sta je deisticki Bog. I onda normalno sledi iz nerazumevanja recenica cekaj sto se BOg ne mesa u zivote koje je stvorio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Речи које постављаш овде, начин на који их распоредиш, склопиш у целину, говоре о теби. Они су траг твоје душе. На основу тих речи онај ко је вешт томе може доста да сазна о теби. Нема то везе са натприродним способностима, то је психологија. Да ниси ништа писала заиста ништа о теби не би знао. Eh,pa onda bih i ja mogla da lupim razne etikete i tebi i ostalima, na osnovu pisanja. A opet, sigurna sam da su ljudi ipak drugačiji u realnom životu i da ono što pišu po internetu nije dobar lakmus za njihovu dušu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Da pomognem svima onima koji su zabrinuti zbog mog deizma . Dakle, zašto sam deista : (kopirano sa Vikipedije) "Деизам је врло флексибилна религија. Двојица деиста могу имати потпуно супротна веровања по разним битним религијским темама али то ни једног од њих не чини мањим деистом. На пример, постоје деисти који верују у „загробни живот", тачније верују да се „животна енергија" човека као и било која друга енергија не може уништити. С друге стране постоје деисти који верују да је смрт дефинитиван крај човека, тачније да се у тренутку смрти свест човека неповратно гаси, те је једини облик у коме он наставља „живот“ његов ДНК који се преноси на генерације његових потомака. Све у свему, већина деиста тврди да се „нада“ животу после смрти, тачније да смрт не подразумева неповратно гашење човекове свести." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Eh,pa onda bih i ja mogla da lupim razne etikete i tebi i ostalima, na osnovu pisanja. A opet, sigurna sam da su ljudi ipak drugačiji u realnom životu i da ono što pišu po internetu nije dobar lakmus za njihovu dušu. Мислиш? Тј. мислиш да не узимам тај фактор у обзир? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 E,baš sad pročitah ovaj tvoj odgovor na jednoj drugoj temi : https://www.pouke.org/forum/topic/29031-brutalni-incident-sokirao-novi-sad/?p=936806 :good2: Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 E,baš sad pročitah ovaj tvoj odgovor na jednoj drugoj temi : https://www.pouke.org/forum/topic/29031-brutalni-incident-sokirao-novi-sad/?p=936806 :good2: А пратиш ме, пратиш, хехехе... Па нека. Лепо је то с твоје стране. Али већ и на основу тога што ме пратиш видим колику сигурност имаш у оно што тврдиш. :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 nana, on 18 Sept 2013 - 14:09, каже: Меги, написала си у профилу... деиста. Шта то теби значи ?Како о Богу размишља неко кад је деиста, ако уопште и размишља? Ја стварно то не знам...ако имаш воље ,кажи ми у пар цртица да бих те боље разумела.Lansiraš Google, odeš na Search, ukucaš Deizam i pročitaš šta te zanima. . . . :.mislise. Доброоо...значи укуцам -Меги деиста- и лансирам Гугија. Јел видиш неку логичну (узрочно-последичну) вез између мог питања и твог одговора. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Добро владика Николај вели: "Најтелеснији људи говоре о највишем степену духовности". И није ми јасно што атеисти уопште шкрабају на оваквим темама? Треба им дати прво "млека". Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука