Рилски Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 da ilustrujemo? .. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 da ilustrujemo? .. Увек добро дође... (-_-)/ "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Da ilustrujemomo.... ....Moja sestra ima 2 sina. Ja ih cesto cuvam.Stariji je dusa od deteta,miran je,igra se,sad je posao u skolu,veoma se brine da sve obaveze obavi na vreme,dosta vremena provodi uceci i spremajuci se za skolu...a mladji ima 2 godine i pravi je zvrk.Naime,ja sam jedno jutro,subota je bila,povela dete u crkvu da se sutradan kad treba da se pricesti ne bi uplasilo,da bi imalo neko iskustvo... Naravno,dete ko dete...Jelo je neku kiflu ...Malo je falilo da nas jedna baba izbaci ... jer se u crkvi ne jede.Sta se sve u crkvi ne radi ...pa nikom nista. Posle nas napadose neki cigani. Dete se rasplaka. I tako je to bilo...posle ce,pile malo da ima traume ... A ja cu da sanjam kako neko hoce da mi kidnapuje sestrica. ... -Владимир- and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Bog iz tekstova sa Svetosavlja. Ne pada mi na pamet da se odreknem svoje samovolje, da mogu da pijem whey svaki dan, pa i kada vi postite, da mogu da citam svetovne stvari, da se bavim onim sto mene zanima i da radim sta god pozelim dok ne cinim zlo drugima, osim mozda sebi. Druze,nisi ti citao "svetosavlje",kad nabraja tolike zabrane",nista nama nije zabranjeno. 100% citao si "kulu strazara" kad nadje tolike zabrane. Volim_Sina_Bozjeg, Иван Ивковић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Sad me podseti na onog vehabiju sto je drzao govor "Smrt ateizmu, sloboda od kufra", pa je pricao kako Amerikanci oslobode narod od nafte. Neka, mene ne interesuje ta vasa istinska sloboda, ne pada mi na pamet da budem kao Herbalifeovci. . Zanimljivo. A kakvu slobodu trazis prijatelju? Posto vidim da nisi slobodan,stalno neke zabrane spominjes. Strasno, jel` tako druze, biti okruzen zabranama,a ti sam slobodan. Ja mislim da jest,a :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 A kakvu slobodu trazis prijatelju? Misli na negativnu slobodu, da je slobodan od mesanja drugih u njegov zivot i da moze da radi sta god hoce dok ne ugrozava drugog. Dakle, covek je liberal. Ono sto hriscanstvo propoveda bi se moglo okarakterisati kao pozitivna sloboda, stim sto to nije politicka sloboda kao ovo sto Muramasa pise (njegova negativna sloboda je politicka kategorija), nego se odnosi na slobodu u nekom drugom, duhovnom smislu. Zapravo, u politickom kontekstu, hriscanstvo isto zagovara negativnu slobodu, tako da nema neke razlike izmedju nas i Muramase u tom kontekstu. Ima razlike u necem drugom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Slobodu da radim i na dane kad se ne valja, da pijem whey svaki dan, pa i sredom i petkom, da zaradjujem, da treniram, da se ne osecam krivim sto disem i sto radim nesto sto starac Tadej/Pajsije/Joil... smatraju nekorisnim, da ne okrecem drugi obraz, nego da uzvratim kako dolikuje, da su mi bliznji samo oni koje izaberem, a ne Naprednjaci i oni koje smatram gov***a... Ja sam skoro sasvim slobodan, a te zabrane koje pominjem se odnose na vas, a ne na mene i one su glavni razlog zasto necu da budem kao vi. Stvarno sam mislio da imaš ozbiljniju predstavu o hrišćanima. I ja radim na dane kad se "ne valja" kad se vratim sa liturgije, whey ne znam šta je, volim da zaradim mada ne zarađujem baš nešto, voleo bih da sam disciplinovan i da treniram,ne osećam se kriv, neke pomenute oce razumem više, neke manje, neke ne uopšte. Nekad prećutim a nekad vratim itd. Sve u svemu ne vidim spolja gledano veliku razliku a hrišćanin sam i verujem da je Isus Hristos ovaploćeni Bog, da je vaskrsao posle smrti. Ne vidim zabrane. Jel' to može tako il' ja možda nisam hrišćanin ? Н И Н Е and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Slobodu da radim i na dane kad se ne valja, da pijem whey svaki dan, pa i sredom i petkom, da zaradjujem, da treniram, da se ne osecam krivim sto disem i sto radim nesto sto starac Tadej/Pajsije/Joil... smatraju nekorisnim, da ne okrecem drugi obraz, nego da uzvratim kako dolikuje, da su mi bliznji samo oni koje izaberem, a ne Naprednjaci i oni koje smatram gov***a... Ja sam skoro sasvim slobodan, a te zabrane koje pominjem se odnose na vas, a ne na mene i one su glavni razlog zasto necu da budem kao vi. Па шта се буниш бре. Овако ми личиш на Марка Краљевића који је упркос свему био православац. geronymo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Slobodu da radim i na dane kad se ne valja, da pijem whey svaki dan, pa i sredom i petkom, da zaradjujem, da treniram, da se ne osecam krivim sto disem i sto radim nesto sto starac Tadej/Pajsije/Joil... smatraju nekorisnim, da ne okrecem drugi obraz, nego da uzvratim kako dolikuje, da su mi bliznji samo oni koje izaberem, a ne Naprednjaci i oni koje smatram gov***a... Ja sam skoro sasvim slobodan, a te zabrane koje pominjem se odnose na vas, a ne na mene i one su glavni razlog zasto necu da budem kao vi. Sto se tice izabiranja,slazem se jako hriscanski,svi smo braca ne samo koga izaberemo. Lijepo hriscansko razmisljanje,nazalost mnogi su to zaboravili. A i niko ne trazi od tebe da budes kao svi,jer bitno je biti svoj i tad osjetis slobodu u ljubavi kad Gospod kaze "ljubi bliznjega svog kao samog sebe". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Bas tako, nisi hriscanin. Kad dodjem kuci, potrazicu autoritete koji dokazuju da je sve ovo nabrojano protivno hriscanstvu. Хришћанство је у основи љубав према Богу. Кад погледаш реално - немаш појма ко и колико воли Бога. Глупо би било расуђивати према спољним манифестацијама хришћанина. Љубав је у њему или није у њему. JESSY and geronymo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 da ilustrujemo? .. Broken and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Sad me podseti na onog vehabiju sto je drzao govor "Smrt ateizmu, sloboda od kufra", pa je pricao kako Amerikanci oslobode narod od nafte. Ma neće oni oslobadjat narod od nafte, taman posla, nisu pali s kruške valjda. http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=21&nav_id=1006906 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Хришћанство је у основи љубав према Богу. Kada ti je osnova u životu ljubav prema nekoj ideologiji, ideji a ne prema drugim ljudima to stvara ogromne probleme koje smo nažalost u prošlosti ( ai sadašnjosti) gorko iskusili. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Bas tako, nisi hriscanin. Kad dodjem kuci, potrazicu autoritete koji dokazuju da je sve ovo nabrojano protivno hriscanstvu. Eto ti ga sad ! I sta sad da radim ja ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Imam TV uredjaj. Onaj sto je tanak kad ga gledas sa strane. Jel i tu stanu oni nesrecnici ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука