Колчак Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ево, као што сам рекао, фотографије цртежа и фигурица диносауруса: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Мани ме Кременка и Каменка, оћу векторе да видим. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Nije zivelo po 900 godina, jevreji su preterivali kada su pisali o Gospodu. Odgovor bode oci jednostavno. А како ти то знаш да ли су Јевреји претеривали?Ја разумем да ти и слични тражите грешке на основу научних чињеница,али коју научну потпору имаш за ово?Или ти то по твоме схваташ и закључујеш? Skala357 and Колчак је реаговао/ла на ово 2 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 А како ти то знаш да ли су Јевреји претеривали?Ја разумем да ти и слични тражите грешке на основу научних чињеница,али коју научну потпору имаш за ово?Или ти то по твоме схваташ и закључујеш? Imam naucnu potporu, moz da uzmes skelet coveka koji je ziveo pre recimo 7-8 000 godina i da pretpostavis koliko je ziveo, Tako i znamo da su prvi ljudi, primitivna drustva imali zivotni vek po 30 god. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Imam naucnu potporu, moz da uzmes skelet coveka koji je ziveo pre recimo 7-8 000 godina i da pretpostavis koliko je ziveo, Tako i znamo da su prvi ljudi, primitivna drustva imali zivotni vek po 30 god. Е, ал б'ате, тад су важили други закони и сви хемијски процеси су били 30 пута спорији. Тако да, кад тих твојих 30 година помножиш с 30, добијеш 900. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Колчак Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 @Juan Не знам какве везе спин има са магнетним пољем. Пошто магнетно поље слаби, пре око 12-13000 хиљада година би живот био немогућ јер би снага ел. поља такође била много јача, и температура би била неподношљива. То нема везе са спином. А за ветрове ћу још проучити, мада и ове друге ствари које сам написао јасно доводе до закључа да Земља не може бити много стара. @Милосављевић Тражио си цртеже и фигурице диносауруса и људи, добио си @Avocado То што тамо пише је чисто хипотетисање. Експеримент који су урадили показује трагове Po-214 и Ро-210, али нису успели да направе са Ро-218 Skala357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 @Милосављевић Тражио си цртеже и фигурице диносауруса и људи, добио си Da vidim, hvala. Е, ал б'ате, тад су важили други закони и сви хемијски процеси су били 30 пута спорији. Тако да, кад тих твојих 30 година помножиш с 30, добијеш 900. Dobar si ti matematichar decace, da li si razmisljao o karijeri u teorijskoj matematici? Колчак је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Колчак Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Како се то уклапа у твоју теорију да су диносауруси живели пре 70 милијарди година, без додира са човеком? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Како се то уклапа у твоју теорију да су диносауруси живели пре 70 милијарди година, без додира са човеком? Sta cetri like dinosaurusa? Ukoliko su tacne nikako, ukoliko su fake, ejdnostavno su lagarija. Znajuci ko ih plasira i koliko su pre toga lagali, moram prvo debelo da proverim kredibilitet tih slika - pa moze da pricamo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Не знам какве везе спин има са магнетним пољем. http://en.wikipedia.org/wiki/Spin_magnetic_moment GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Како се то уклапа у твоју теорију да су диносауруси живели пре 70 милијарди година, без додира са човеком? Ih bre, pre toliko ni svemir nije postojao. Čak je i pitanje da l' je Krkobabić postojao u ta drevna vremena... Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 . Čak je i pitanje da l' je Krkobabić postojao u ta drevna vremena... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Колчак Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Прво, поставио сам их пет, а можеш их видети још много претрагом Интернета. Друго, постоје контраверзе око Ика камења, које се налази на другој и трећој слици, али што се њих тиче, цитирам: "Отац Симон, Језуитски мисионар, пративши Пизара по перуанској обали, записао је његово одушевљење након што је видео камење. 1562. друге, шпански инквизитори су послали неко камење назад у Шпанију". -Др Денис Свифт "Мистерија Ика камења: Да ли је човек ходао са диносаурусом" Што се осталих верзија које сам поставио тиче, нисам нашао ни на једне оспоравање истих (додуше, нисам много ни тражио, али ипак онолико колико јесам, нисам наишао ни на шта што их оспорава). @Genius Свемир није постојао ни пре 70 милиона година, ал 'ајд... @Juan Рачуница по којој се магнетно поље двоструко смањује за 140 година (моја грешка раније јер сам писао 1400) има у себи урачунат и спин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Прво, поставио сам их пет, а можеш их видети још много претрагом Интернета. Nebitno, st aocekujes da ti poverujem odma na osnovu slike bez da istrazim poreklo i pricu iza tih slika? Ne funkcionisem ja tako. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Имам ја једно питање,ако свет није млад,зашто нема данас милијарде и милијарде људи на земљи,ако људско становништво расте за 1,80%(у просеку) годишње(ових протеклих година је у просеку 1,20%),а људи постоје милиона година? А у то време било је то много више сигурно. Ко може да ми да одговор? Vreme je kategorija pale prirode. Samo opušteno Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука