nedeljko Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Мајко мила, шта сам чуо за Русију сад... ауууу Па овај је дијабола..... апсолутна.... Ја сам дебело уплашен да овај добије 1000 гласова.... дебело сам уплашен... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Вучић у паници: Следе нови напади на Двери Фекетићки Супер Алек понаша се као звер у замци. Спреман је на све и спроводи све што може да би зауставио Двери и Бошка Обрадовића, али то му неће поћи за руком. После наступа Бошка Обрадовића на РТС-у, у коме је за 30 минута размонтирао цео страначко-пљачкашки систем и лажног борца против корупције у лику и делу ППВ-а, као и после величанственог скупа Двери на улицама Београда где су и полицајци у цивилу аплаудирали са другим учесницима, Александар Вучић и његови ментори су у паници. Није успео да изазове инциденте и да их „пришије“ Дверима, не успева да цензурише све медије... Како да заустави истину коју проносе Двери и Бошко Обрадовић? Следећих дана можемо да очекујемо старе ДБ приче да нас финансира Ђилас или Тадић (лаж коју је Вучић пуштао још 2012. године), да су Двери идеолошка капа разноразних хулиганских група (гле чуда, Блиц данас излази са полицијским извештајем поводом геј параде од пре равно 29 месеци), пудлице и Вучићеви плаћеници ће још јаче нападати Бошка Обрадовића и Двери износећи свакојаке етикете и лажи... Са друге стране, ступа на сцену Вучићева забрана појављивања Двери на телевизијама са националном покривеношћу, тако да Двери неће моћи да одговоре на увреде, лажи и неистине које ће се појавити. Фекетићки Супер Алек понаша се као звер у замци. Спреман је на све и спроводи све што може да би зауставио Двери и Бошка Обрадовића, али то му неће поћи за руком. Ништа није готово, борба тек почиње, а Двери се тек загревају. За крај, упућујемо Супер Алеку три афоризма, нека изабере онај који му се највише свиђа: 1. Вођа је оставио дубок траг, у снегу!2. Уметност је спојене шаке завлачити у туђе џепове.3. Његове руке заузимају природан положај, за стављање лисица. Информативна служба Двери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 @, Moraš da im priznaš smisao za humor. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 1:26, Milan Nikolic рече @, Moraš da im priznaš smisao za humor. Не могу брате да им признам ништа. Човек прича о томе да се нико није развио од страног капитала, и онда прича о Кини и сарадњи са њом, која је економски бум управо доживела захваљујући страним инвестицијама. једноставно такви људи нису озбљини, лупетају глупости, најтеже врсте и не знају баш о чему причају. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 0:44, nedeljko рече Вучић у паници: Следе нови напади на Двери Фекетићки Супер Алек понаша се као звер у замци. Спреман је на све и спроводи све што може да би зауставио Двери и Бошка Обрадовића, али то му неће поћи за руком. После наступа Бошка Обрадовића на РТС-у, у коме је за 30 минута размонтирао цео страначко-пљачкашки систем и лажног борца против корупције у лику и делу ППВ-а, као и после величанственог скупа Двери на улицама Београда где су и полицајци у цивилу аплаудирали са другим учесницима, Александар Вучић и његови ментори су у паници. Није успео да изазове инциденте и да их „пришије“ Дверима, не успева да цензурише све медије... Како да заустави истину коју проносе Двери и Бошко Обрадовић? Следећих дана можемо да очекујемо старе ДБ приче да нас финансира Ђилас или Тадић (лаж коју је Вучић пуштао још 2012. године), да су Двери идеолошка капа разноразних хулиганских група (гле чуда, Блиц данас излази са полицијским извештајем поводом геј параде од пре равно 29 месеци), пудлице и Вучићеви плаћеници ће још јаче нападати Бошка Обрадовића и Двери износећи свакојаке етикете и лажи... Са друге стране, ступа на сцену Вучићева забрана појављивања Двери на телевизијама са националном покривеношћу, тако да Двери неће моћи да одговоре на увреде, лажи и неистине које ће се појавити. Фекетићки Супер Алек понаша се као звер у замци. Спреман је на све и спроводи све што може да би зауставио Двери и Бошка Обрадовића, али то му неће поћи за руком. Ништа није готово, борба тек почиње, а Двери се тек загревају. За крај, упућујемо Супер Алеку три афоризма, нека изабере онај који му се највише свиђа: 1. Вођа је оставио дубок траг, у снегу! 2. Уметност је спојене шаке завлачити у туђе џепове. 3. Његове руке заузимају природан положај, за стављање лисица. Информативна служба Двери Aforizmi su vrh! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 1:31, Милосављевић рече Не могу брате да им признам ништа. Човек прича о томе да се нико није развио од страног капитала, и онда прича о Кини и сарадњи са њом, која је економски бум управо доживела захваљујући страним инвестицијама. једноставно такви људи нису озбљини, лупетају глупости, најтеже врсте и не знају баш о чему причају. Pogrešno razumeš razvoj Kine. kordun, Ђуро Станивук and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 1:36, Milan Nikolic рече Pogrešno razumeš razvoj Kine. Шта је конкретно погрешно? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Pogrešno je što porediš. Sistem u Kini je strogo pazio na zloupotrebe. Primile bi Dveri investicije od Rusa i bilo koga, ali to bi se nazivalo drugim imenom. Sve bi bilo pod drugim principom. Koliko god se napinjali, kulture nas i zapada se puno razlikuju. Nemoguće je da neka neprirodna struktura prođe bez zloupotreba. Ipak treba da izbegavamo krajnosti. Dveri imaju dobru volju ali moraju puno toga da koriguju. Ja ću glasati za njih i pomagati da budu bolji. Naša pozicija u svetu nije slučajna - treba da budemo primer i zapadu i istoku. kordun, Crnokosa, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 1:48, Milan Nikolic рече Pogrešno je što porediš. Sistem u Kini je strogo pazio na zloupotrebe. Добро само они нигде не причају о злоупотребама већ о теоријама завере од стране страних инвестиција. Причају о контролисању увоза. Да ли си ти свестан шта то значи и колико опасне имплиакције по нас то може да има? О овој контроли банака, као Хитлеров економски програм да читам. Али индетичан је фазон. Тако је и Хитлер за све лоше у немачкој кривио јевреје, њихове банке, како оне шкоде немачкој привреди. Није проблем у банкама већ у систему у ком те банке послују. промени систем и банке ће се прилагодити систему. А додатно опорезивање ће само да попне цену банкарских услуга. Цитат Ipak treba da izbegavamo krajnosti. Dveri imaju dobru volju ali moraju puno toga da koriguju. Ја мислим да ти је велика грешка ако гласаш за њих, јер баш немају ништа и не требају да се коригију већ да своје економске програме промене за 90 степени. Уз то су најнекултурнији, највеће галамџије, не поштују никаква правила, најављују унапред хапшења и унапред осуђују итд. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 milosavljeviću ja mislim da ti ppričaš gluposti a ne obradović, kakve crne strane investicije, gdje su bile te strane investicije u razvijenim zemljama prije 30 godina, nigdje ih nije bilo, čovijek ti lijepo kaže ljudi ovamo dolaze samo zbog komada tržišta , koju kinu ti pominješ, kina je svjetska sila zato sto je ogromna, oni da kopaju zemlju rukama i sade rižu opet bi bili svjetska sila, pogledaj im standard stanovnistva gore im je nego nama, zato ne lupetaj.... ako evropska unija ima kontrolu uvoza robe u svoje granice, a zbog čega srbiaj ne bi imala kontrolu uvoza evropska uniaj cak i u okviru sama sebe ima kontrolu proizvodnje, ima kvote , to što si ti sebi utuvio u glavu ne postoji nigdje na svijetu, al bitno da imaš obraza da kažeš kako obradović lupeta samo zbog toga sto si umislio da si ti veći ekonomski strateg od njega.... što se tiče banaak i ekstra profita svaka mu cast i za to, svaki ekstra profit treba da se dodatno oporezuje, ne mogu da zive samo bogataši , nismo mi svi ostali njihove lutke nego smo ziva bica , mi smo i vlasnici te nase drzave i njeni tvorci a ne 2 posto tajkuna i tajkunčića bilo stranih ili domaćih, a svi tajkuni ne možemo da budemo, prema tome treba to malo izregulisati, ja se sa tim slažem i baš me boli uvo što to nije zdravo za bizMis u glavama liberalističkih profuknjača Crnokosa, nedeljko, R.Žiskar and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ej, pa to je onaj sto pravio radio intervju sa Vucicem. Najavljivali su taj duel pompezno a onda... Cekaj... Ne mogu da kucam i da se smejem.... A onda su za taj intervju doveli nekog lika koji imitira Vucica! A onda kad su ih provalili (logicno), on se kao nesto izvinjavao... Kakva tragi komika... A skroz su kao radikali pre 20 godina. Neotesane i neiteligentne seljacine koje lupaju gluposti i vataju na galamu i na raznorazne povrsnosti, tipa, titule unutar stranke su ko iz srednjeg veka, pa oni nemaju predsednika stranke nego "staresinu"! :D Avocado је реаговао/ла на ово 1 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Гледао сам два минута, и нисам могао више. Много пута сам раније овде бранио Двери. Може се рећи да сам био њихов симпатизер. Али сад ми се овакав приступ и наступ Бошка Обрадовића уопште не допада. Сувише је агресиван, некултуран, и безобразан према саговорнику у емисији. Све је то могао рећи на многу лепши, и културнији начин. Дефинитивно мој глас неће имати. Ћириличар, feeble, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:14, Ђорђе Р рече Гледао сам два минута, и нисам могао више. Много пута сам раније овде бранио Двери. Може се рећи да сам био њихов симпатизер. Али сад ми се овакав приступ и наступ Бошка Обрадовића уопште не допада. Сувише је агресиван, некултуран, и безобразан према саговорнику у емисији. Све је то могао рећи на многу лепши, и културнији начин. Дефинитивно мој глас неће имати. a što si kao curica, što odmah dižeš nos zbog gluposti, ako ti je njihov politički program blizak ne vidim zasto bi zbog toga odustao,a ako niej to je onda druga stvar... znaš o čemu se ovdije radi, čovijek se umori u nepravdi , umori se i dojadi mu da bude fin pred bagrom, to kolika je rts bagra i kolika je prozapadna masinerija ja mislim da je svakome jasno, i ja bi volio da je sve bilo finije, ali lako je reći, postavi se malo u njegovu kožu, koštunica je najfiniji i najkulturniji od svih njih pa mu to nista ne vredi ispada obična budala kog svi ismijavaju... Ђуро Станивук, Sasa Kolbas, Milan Nikolic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:19, kordun рече a što si kao curica, što odmah dižeš nos zbog gluposti, ako ti je njihov politički program blizak ne vidim zasto bi zbog toga odustao,a ako niej to je onda druga stvar... znaš o čemu se ovdije radi, čovijek se umori u nepravdi , umori se i dojadi mu da bude fin pred bagrom, to kolika je rts bagra i kolika je prozapadna masinerija ja mislim da je svakome jasno, i ja bi volio da je sve bilo finije, ali lako je reći, postavi se malo u njegovu kožu, koštunica je najfiniji i najkulturniji od svih njih pa mu to nista ne vredi ispada obična budala kog svi ismijavaju... И шта је постигао са таквим понашањем? Ја само видим жељу да копира Шешеља, и да некултуром придобије гласаче. Вероватно ће такав став и наступ придобити неке гласаче, али друге ће одбити. Не може се причати о афекту, зато што је он такав наступ планирао и желео. Само је фалило да ошамари водитеља, или га полије водом. Такво понашање не желим да гледам више у Србији. То не говори о његовој снази, него о његовој немоћи. Осим програма, много су битнији људи који га заступају и на који начин га заступају. У Новом Саду сам видео да уништавају фасаде својим предизборним активностима. Уместо да нешто корисно, конструктивно ураде, они примењују деструкцију. Уместо да су се организовали и окречили неколико ишараних фасада, они их још више уништавају. Чак сам видео на једној новој фасади само њихов графит. Дакле, нову фасаду су уништили. Милан Ракић, RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука