Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Drasko druze...znaci tebi sada ja udarim na porodicu i kazem da je tvoj otac prevarant,ti ces to odbraniti na taj nacin gledajuci da ne kazes da sam ja lazov i da pricam neistine? Ma daaaaj,zezas sad malo.

Pa da imamo ujednaceno predstavljanje u medijima naravno da bi bilo svega toga,ali ti ocekujes da pored medijskog mraka u dve emisije u kojima recimo novinarke namerno i pitaju te neke teme ti ocekujes da on ko papagaj prica program Dveri i ne osvrce se na pitanja,to je malo utopisticko gledanje na sve.

Slobodno glasaj za koga ti je volja,ne radi se o tome,ako mislis da nije bilo dosta Spsu nekih 15 godina na vlasti ti glasaj za njih.

I da mozda sam subjektivan verovatno jesam,ali ne radi se ni o Dverima kod njih mi je najbolji taj porodicni koncept,ali ti trazis da naspram stranaka na vlasti koje su nam doneli siromastvo,glad,ratove,unistene fabrike i preduzeca,lopovluke neverovatnih razmera,korupciju,afere,snizavanje ugleda gradjana na sve nacine,unistene institucije....tebi je sad najgore to sto neko nije izlozio u citave dve emisije u kampanji program. Pa evo ja bi da na listi postoje sve stranke ovog sistema koji su to radile i cvrcak Mile,glasao za cvrcka.

Ако бих морао да браним оца, онда бих просто рекао да то није истина и то је то.

Чему да те ја додатно нападам?!

А он би се сам одбранио речима тако да ....... никоме не би пало на памет да покуша :)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kažeš treba jezik izražavanja. Čoveče shvati da mi nkada nećemo biti germani. :)

У томе и јесте проблем. Никуда ми нећемо ако се не мењамо :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Да закључим, гласајмо по савести (или не гласајмо).

Мене је моја савест благо казнила кад сам дао глас Дверима на неком листићу прошли пут.

Једноставно то није мој избор.......уопште!

Толико нам фали да се волимо и да градимо свакодневну Србију и да чистимо нашу башту, офарбамо ограду и своју личну срећу препознајемо и градимо.

Много нам фали!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne bih se ni menjao. Germani su fini iz koristi.

Да, зато су њихове државе уређене како Србија никад неће бити :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Niti će njihove države biti kao što će naša biti. :)

Наравно. Србија је једна велика тајна :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Ако бих морао да браним оца, онда бих просто рекао да то није истина и то је то.

Чему да те ја додатно нападам?!

А он би се сам одбранио речима тако да ....... никоме не би пало на памет да покуша :)))

Brate nemoj sad zezati. Boskov otac nema mogucnost da se javno pojavi i kaze o tome nesto,a sa druge strane je napadnut preko javnih servisa,skupstine,medija i gde on moze da kaze kao sto ti kazes za svog oca da je to laz?  A naravno da neces samo reci nije istina,jer bi se pojavio neki drugi Drasko koji bi u tom slucaju rekao eto cim on izbegava i daje takve odgovore ima tu nesto.

I kazes savest te kaznila jer si nekad negde glasao za Dveri? Sto,jel su prekrsili neko obecanje? Jel su uhvaceni negde sa dzakom para? Jel su oteli negde od nekog nesto? Jel i oni unistavaju zemlju?

Pozivas se na savest a vamo kazes glasaces za sps,nekako mi to ne ide jedno sa drugim ili ti je savest bas cudna :). Ali tvoj izbor tvoja stvar.

Подели на овим сајтовима

I kazes savest te kaznila jer si nekad negde glasao za Dveri? Sto,jel su prekrsili neko obecanje? Jel su uhvaceni negde sa dzakom para? Jel su oteli negde od nekog nesto? Jel i oni unistavaju zemlju?

Ономад снсовци и за вучића причали то.

Још праведник провалио гласачку крађу за коју се двери ухватиле ко пијан плота, а данас је јасно да је то био само Маркентишки трик Вучића и Томе да приграбе још популарност.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Brate nemoj sad zezati. Boskov otac nema mogucnost nigde da kaze da je to laz,u sustini on i jeste napadnut zbog Boska. A naravno da neces samo reci nije istina,jer bi se pojavio neki drugi Drasko koji bi u tom slucaju rekao eto cim on izbegava i daje takve odgovore ima tu nesto.

Pozivas se na savest a vamo kazes glasaces za sps,nekako mi to ne ide jedno sa drugim. Ali tvoj izbor tvoja stvar.

Ух па не знам одакле да почнем

Шта ово значи појавио би се неки други Драшко? :.mislise.

Нисам гласао за њих по савести већ као мора се, добри су, православни, а са друге стране нису ми се свиђали. И тако савест се побунила, није битно како, ситница али ......ето :)

Још их нисмо видели на власти тако да ништа од твојих наведених подпитања не можемо да одговоримо :)

Зар је Палма СПС? Нисам знао, стварно. И још нешто, јел то значи да ако неко гласа за Палму или СПС нема савест???!!!???

О чему причамо?!

Мени се свиђа што је Палма нешто УРАДИО за свој град!

Уопште не знам која је он опција, он нешто РАДИ!!!

Не видесмо одаааавно то!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Ономад снсовци и за вучића причали то.

Још праведник провалио гласачку крађу за коју се двери ухватиле ко пијан плота, а данас је јасно да је то био само Маркентишки трик Вучића и Томе да приграбе још популарност.

Ti si za one pare i cene lokala obesmisljen na ovoj temi. I tom logikom stalno izvlacis kad nemas sta eto i za Vucica su to pricali,eto i za Djilasa su to pricali,brate,daj ako nemas sta napisati nemoj nista.

Подели на овим сајтовима

И те како јесам, само за разлику од двери, други не поричу постојање спонзора. Само не отркивају који су. Вазда ДС у коме сам био се сигурно не финасира од чланарина јер од чланариан не би имали ни за струју.

Ево, кад буду Двери у Крушевцу, немој да те мрзи скокни на трибину и у једном тренутку ће за говорницу изаћи човек и рећи ће "Ја финансирам кампању Двери у Крушевцу."...или ће рећи: "Ја финансирам закуп простора у Крушевцу."

Тако је било у Вршцу пре пар недеља и колико сам разумео то ће од сада бити редовна пракса. 

Постоје саборци(активисти) који донирају по могућности и они који помажу својим вештинама и знањем.

Двери не оговарају никоме сем народу.

Подели на овим сајтовима

И Ал Капоне је радио нешто у свом граду, поред тога што је пљачкао, шверцовао, убијао, мучио и ведрио и облачио..

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ух па не знам одакле да почнем

Шта ово значи појавио би се неки други Драшко? :.mislise.

Нисам гласао за њих по савести већ као мора се, добри су, православни, а са друге стране нису ми се свиђали. И тако савест се побунила, није битно како, ситница али ......ето :)

Још их нисмо видели на власти тако да ништа од твојих наведених подпитања не можемо да одговоримо :)

Зар је Палма СПС? Нисам знао, стварно. И још нешто, јел то значи да ако неко гласа за Палму или СПС нема савест???!!!???

О чему причамо?!

Мени се свиђа што је Палма нешто УРАДИО за свој град!

Уопште не знам која је он опција, он нешто РАДИ!!!

Не видесмо одаааавно то!

Parafrazirao sam druze neki drasko,neki milos,neki milosavljevic..da je tako reagovao Bosko neko bi se javio i rekao kao teoreticar zavere eto smrdi tu,izgleda da je istina bla bla bla. Inace po meni Bosko je cak i blago reagovao sto se tice Velje.

Mene savest boli i pece kad sam glasao za sns pa sam onda video ko su oni i kako nas unistavaju.

Ne kazem Palma iako znam nacin na koji postize to u Jagodini a to nije bas sve regularno,ja to isto postujem,medjutim palma nije izasao sam na izbore on je samo jedan iz koalicije i to cak ne ni jednak clan. Glasajuci za njegovu Jagodinu jer je samo tu pokazao neki rezultat,glasas nazalost i za 20.000 evra Bajatovice plate i za Ruzicev sat od 30.000e i za Ivicu bananu Dacica i ministarku zdravlja onog koji su unistili Torlak pa sada uvozimo vakcine sumnjivog porekla,a imali smo najbolje i najzdravije vakcine na svetu i za dinastiju pups koja je otela sindikatu jednom prostore i oni gde u drzavnim institucijama rade i deda i sin i unuci i za jos mnoge koji su se pokazali sta su ucinili ovoj zemlji i to jako dobro.

Подели на овим сајтовима

Parafrazirao sam druze neki drasko,neki milos,neki milosavljevic..

Mene savest boli i pece kad sam glasao za sns pa sam onda video ko su oni i kako nas unistavaju.

Ne kazem Palma iako znam nacin na koji postize to u Jagodini a to nije bas sve regularno,ja to isto postujem,medjutim palma nije izasao sam na izbore on je samo jedan iz koalicije. Glasajuci za njegovu Jagodinu,glasas nazalost i za 20.000 evra Bajatovice plate i za Ruzicev sat od 30.000e i za Ivicu bananu Dacica i ministarku zdravlja onog koji su unistili Torlak pa sada uvozimo vakcine sumnjivog porekla,a imali smo najbolje i najzdravije vakcine na svetu i za jos mnoge koji su se pokazali sta su ucinili ovoj zemlji i to jako dobro.

ОК

Не знам шта да ти кажем, баш нам лепо иде ова дискусија :)

Пуно среће на изборима ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...