Баба Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 U prevedenom ja volim fašiste to si želeo da kažeš...e mislim stvarno nema potrebe za tim. Сам си рекао на твоју жалост. То ти је као они верски ревнитељи који у сваким новинама виде само голе жемске и онда критикују неморал новина ...обична психо пројекција ништа друго, тако и код тебе. Ја сам најозбиљније покушао да видим то што ти видиш и и даље не видим, Видим само Андрејин крст. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Kada Hrvatska bude vratila Srbima imovinu i platila uništeno od strane Hrvata, priznala etničko čišćenje, a Srbija svu svoju imovinu u Hrvatskoj dala Srbima tamo kao obeštećenje za sve što im je srušila i učinila makar delić onoga što čini i činila je pokrajinska administracija deleći kuće po Bačkoj i Sremu izbeglicama, dajući im mehanizaciju, sadeći vinograde i maslinike po Dalmaciji...dok u Bg i centralnoj Srbiji i dan danas postoje koncentracionli "logori" za izbeglice sramota ! Kada Srbija a posebno Hrvatska počnu da se ponašaju normalno i priznaju grehe prema mom narodu u Hr. koji su obe nasamarile zatim ostavile na cedilu a onda udruženim ...poduhvatom raspodelile van njihovih vekovnih ognjišta , a Srbija se potrudila da ih čak šalje šiptarima da ih dokrajče !..kada isprave taj greh priznaću i izbore u Hr gde imam pravo glasa i glasaću, i izbore ovde, glasaću ali kad dodju promene. Do tada nema šanse, nisam nikada u životu izašao da glasam, možda ću jednom na lokalne ali na državne..tj. republičke nema šanse, ja te banana države ne priznajem ! Eh da da se sredi bar 6 nekadašnjih giganata u Novom Sadu od Novkabela pa nadalje !!! Onda glasam, nikome unapred glas, uzivao sam ovih nedelja terajući ih sa kućnog praga sve redom ! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Не знаш ни како се зове ''дечко из Требиња'', али си поверовао у целу причу. Има та прича и другу страну: http://www.6yka.com/novost/35550/trebinjska-boracka-organizacija-poziva-na-bojkot-filma-o-srdanu-aleksicu http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:323533-opasnost-od-iskrivljene-istine И какве има везе снимање и приказивање филма,са подвигом овог дечка? И где овде пише да се догађај није десио? Но свеједно,пошто си упознат и знаш име дечка,реци ми праву истину,сав сам се претворио у ухо,тј око.... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 И какве има везе снимање и приказивање филма,са подвигом овог дечка? И где овде пише да се догађај није десио? Но свеједно,пошто си упознат и знаш име дечка,реци ми праву истину,сав сам се претворио у ухо,тј око.... У реду! Онда слушај, тј. читај: Догађај се десио, нико и не тврди супротно. О томе, ко је јунак, а ко херој, не одлучују људи, већ разне НВО наказе попут ''Жена у црном'', разне Кандићке, Бисерко, које пронађу битангу од режисера, оног Голубовића, да за њих сними филм. Класична фашистичка пропаганда, а циљ је да се опет Срби представе као монструми. Наравно да ми је жао и Срђана, али ево шта у тексту кажу из Требињске борачке организације: '' 1. Главни јунак у филму, кога глуми Вук Костић, појављује се у српској униформи, што је лаж, јер Срђан Алексић у моменту страдања није био припадник Војске Републике Српске. 2. Српски војници се у филму приказују као пијанци, криминалци и разбојници, што је такође велика лаж. Војници су Ваши очеви, Ваши стричеви, Ваши ујаци, Ваши кумови, Ваше комшије који су у једном тешком времену били и ратници и војници, али прије свега – људи. Поштујући сваки изгубљени живот у ратном периоду, без обзира како је до тога дошло, Борачка организација Требиња се још једном оглашава, надајући се да ће ова сатанизација српске војске из Требиња престати, да ће престати свакодневно вријеђање родитеља и чланова породице погинулих 260 бораца Требињске бригаде и вријеђање слободарског духа Требиња и Херцеговине –истиче се у саопштењу за јавност Борачке организације Требиње.'' Мислим да је довољно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Који светски приизнати стручњак им води економију? Нисам нигде спомињао економију...то си ти запео... http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%88%D0%B0%D1%81%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%92%D1%83%D1%98%D0%B8%D1%9B Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ја ни о другима немам лепо мишљење, али овде је реч о "Дверима", и мој став је да они нису ти који ће побољшати стање у држави,дапаче, мислим да би нас завили у црно,јер се ложе на шибање,србство ,немањиће,мигове (29),козаке и тако то... А на шта се ти ложиш...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Aj ne lupetaj vise, smorio si sa bezobrazlukom. Nisam nijedan stav promenio, samo sam promenio politicara. Kad naidje bolja opcija ja je zamenim. Kada je bio tadic nije bio zivkovic, kada je bio zivkovic nije bio radulovic. I ne traazi vise "trn u oku mome " pozabavi se sopstvenim neznanjem, bolje za tebe. Ја не могу да верујем да ико са бар пола мозга може да лудује за Тадићем. Иначе, да не буде забуне, за тебе сматрам да имаш више од пола мозга Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Jaoj ide kofa hladne vode 16. ovog meseca za sve one koji su protiv EU Srpski narod okrenut je Evropskoj Uniji i to će potvrditi na izborima 16. marta. Više od 90% izašlih podržaće stranke koje su za članstvo u toj organizaciji. Ne govorim o svojoj želji jer ja najverovatnije neću ni glasati jer se držim principa da ne izlazim nikada na izbore, nisam glasao nikad u životu i to me ne pali. Ali sada je ponuda jasna , koja stranka je za EU, a koja protiv. Istraživanja govore da je velika većina stanovništa okrenuta strankama koje obećavaju članstvo u EU, ajde, sačekajmo pa ćemo videti šta narod kaže, meni se čini da narod maše plavim zastavicama sa zvezdicama, ali videćemo. Али сва срећа па ти ниси "српски народ" Megas Doux је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 А шта мислите о томе да су "Двери" још једна у низу превара са циљем "узурпирања" Српских нациналних патриотских гласова ? Једноставно речено, "амортизер" , док "џелати" у Српској држави, друштву и цркви раде свој посао. Ако се мало боље загледате приметићете логистику која "гура" Двери а коју је гурала и све "националне патриотске" странке које су креиране и финансиране од истих оних који креирају и финансирају и владајуће странке а све са циљем држања Српског народа под контролом. Коју логистику? ...видим град пун плаката Двери...на сваком ћошку.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 ne razumijem kakve to veze ima sa patriotizmom, patriotizam je kad voliš ispravne vrednosti i specifičnosti svog kolektiva, imaš porodicu, pa familiju, pa imaš svoj zavičaj i evo ljudsko drustvo je evoluiralo sve do republika i kada ja odem u indoneziju i sretnem nekog iz valjeva pa ja za njega kažem on je MOJ to ti je taj patriotski osjećaj , onaj ko kaže da to nije plemenito i da nije hrišćanski taj je bolestan sa glavom ,ja drugačije objašnjenje nemam... sve bi to bilo mnogo manje bitno da je ovaj svijet pravednije i poštenije mijesto, međutim svaka generacija kod nas je u nekim ratovima za opstanak i onda to poprima još veću dimenziju nego da toga nema, kakve sad veze ima ta priča sa razbojnicima daj mi objasni Не заборави на оне који се праве Енглези кад сконтају неког Србина у иностранству... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 А на шта се ти ложиш...? Па шта знам, ложим се на плавуше, хеви метал, пецање...то су неке моје страсти... Ђуро Станивук, Млађони and DrNeoCortex је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Vreme za mlade na političkoj sceni Čačak -- Pokret Dveri predstavio je večeras u Domu kulture u Čačku svoj program i kandidate za narodne poslanike iz Moravičkog okruga na izborima 16. marta. Nosilac liste ovog pokreta Boško Obradović podsetio je da su Dveri najbolji rezultat na prošlim izborima ostvarile na području zapadne Srbije, Šumadije i Raške oblasti, kada su prevazidena očekivanja. "Čačani su tada pokazali da su najhrabriji deo srpskog naroda, a njihovim primerom treba da se povedu i ostali građani. LJudi više ne žele da gledaju i trpe one koji im decenijama nameću poniženja, krađe i pljačku, i pri tome rasparčavaju i rasprodaju zemlju", izjavio je on. Obradović kaže da je došlo vreme za krupne promene na političkoj sceni, za smenu generacija i dolazak onih koji do sada nisu bili na vlasti, koji mogu doneti osveženje i izvesniju budućnost. "Vreme je za mlade ljude, čistog i neokaljanog obraza. Mi smo jedini porodicu stavili na prvo mesto, borimo se protiv propadanja i urušavanja vrednosti, i zalažemo se za prekid pregovora sa EU i okretanje Rusiji. Želimo da očuvamo domaću privredu i zaštitimo naše preduzetnike", naglasio je nosilac liste Dveri. Prema njegovim rečima, mediji u Srbiji mahom nisu slobodni, a Dveri su žrtve medijske blokade i mraka, nemaju ravnopravan tretman sa ostalim učesnicima izbora, jer se vladajuće snage boje njihove snage i istine koju promovišu. "Srpska napredna stranka je najveća politička prevara u novijoj istoriji Srbije. Osnovali su je Tadić i strane ambasade, pa mu naprednjaci danas vraćaju dug i nameravaju da ga uključe u buduću Vladu", smatra Obradović, koji je ocenio da je SNS izneverila sva predizborna obećanja i očekivanja gradana. On tvrdi da je SNS lažnim patriotizmom pridobila poverenje velikog broja građana na prošlim izborima 2012. godine, od kada, kako smatra, u stvari sprovodi politiku LDP-a, koju građani nisu podržali. "Izbori 16. marta su konkurs za što većeg izdajnika, slugu Brisela i Vašingtona, i predstavljaju referendum i test inteligencije građana Srbije. To je prilika da u parlament ude ravnogorska, monarhistička, svetosavska i slobodarska Srbija, koja je 70 godina potiskivana", zaključio je nosilac liste Dveri. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=10&nav_category=11&nav_id=822093 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Па шта знам, ложим се на плавуше, хеви метал, пецање...то су неке моје страсти... Онда ти није битно која је од владајућих партија на челу државе, јер сви они *ебу, цепају уши и лелемуде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Нисам нигде спомињао економију...то си ти запео... http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%88%D0%B0%D1%81%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%92%D1%83%D1%98%D0%B8%D1%9B И како ће тачно она да ти помогне у вођењу државе сво искуство и знање које има има из нуклеарне физике и предавања деци? Имају "стручњака" из науке.. па супер.. имају одличну министарку за министарство науке... Само што ја то никад нисам критиквоа, мене занима ко им кроји економски план и програм. КАо и у свакј стратешкој игри, у Србији ти треба добра економија и добар економски план. Ја не могу да верујем да ико са бар пола мозга може да лудује за Тадићем. Иначе, да не буде забуне, за тебе сматрам да имаш више од пола мозга Нисма ја никад лудовао, подржавао сам га на председничким изборима, јер сам сматрао да је бољи избор од томе и вучића.. што мислим да је доказано до сад. Ја подржавам најбољи изборни програм (који се поклапа са мојом визијом) и политичаре који га имају (уколико немам неку дебелу сумњу поводом тог политичара) Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Даће Бог да Србија у свету Недељу добије 15 људи, хришћана, у свом парламенту, људи који ће искрено и пожртвовано бранити српски народ остварујући светле идеале наших великих предака. Не само српски народ већ све људе добре воље који настањују српску земљу. Ова господа која неаргументовано критикују Двери Српске лупетају као отворен прозор. Има се Дверима понешто и замерити, али у овом муљу српске политике нема бољих. Битна је срдачна и узвишена намера а недостатци у програму исправљаћемо сви заједно, саборно. Затим, има ли шта лепше од отелотворења јеванђелских идеја у пракси (једном учеснику дискусије је то засметало?!) које желе да остваре људи који су заиста литургијски остварени хришћани . И на крају, данас у Србији са једне стране иаммо омладину напојену живом водом Предања Цркве (могу им се наћи мане, нико није безгрешан осим Једнога), а са друге стране разне смутљиве ликове оболеле од комуништине. Време је да се Србија врати Богу и себи. Како радили тако нам Бог помогао. За Двери - За Живот Србије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука