Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jel ovo vic ili sta?  Jel su u drzavnoj,privatnoj bilo kakvoj drugoj emisiji mogli da ucestvuju dveri sa nekime iz sns-a? Jeeee sta vise nece naci za opravdanje,cuj privatna emisija.

Pa ja ti kazem zasto ne ucestvuju na privatnim televizijama

1. Nisu toliko popularni, nece doneti gledanost.

2. bosko obradovic se dere kao mladi majmun i svadja kao ciganka, niko ne zeli takvog tipa u emisiji.

Ne vidim sto te cudi to sto ih privatne televizije ignorisu toliko?

Sta ti mislis da ga se stvarno neko boji? Ne brate, nego je nebitan ko lanjski sneg.

Nit ce da donese gledanost, i samo ce da unisti koncept emisije.

Ne postuje domacina.

I zasto bi ga iko zvao? Jel bi ti zvao u svoju kucu coveka koji te ne postuje i koji ce tu da se dere kao majmun?

Pricam ti o privatnim televizijama. Drzavna treba i mora da ga zove koliko treba ukoliko to ne uradi, treba da se kazne odgovorni za to.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Aj ne lupetaj vise, smorio si sa bezobrazlukom.

Nisam nijedan stav promenio, samo sam promenio politicara. Kad naidje bolja opcija ja je zamenim.

Kada je bio tadic nije bio zivkovic, kada je bio zivkovic nije bio radulovic.

I ne traazi vise "trn u oku mome " pozabavi se sopstvenim neznanjem, bolje za tebe.

pa i kažem ti da mjenjaš svoje favorite , nisam ti ni rekao da mjenjas stavove , posto kod nas i ne postoji politicar koji bi se poklopio sa tvojim stavovima, nisam bezobrazan, nego ti pokusavam reci dokle vise ces da pljujes  kako ti ne dojadi

Подели на овим сајтовима

a šta ćeš onda tu nije mi jasno, ako ti smrdi nemoj si pričinjavati neugodnost ima nas kojima ne smrdi ti idi u onu temu o raduloviću pa tamo nek ti miriše, nema potrebe da troluješ ovu temu

Ово је био став највећег броја политичара у Србији свих ових година.. Као кад ви нећете да се бавите политиком, онда ми можемо слободно да је водимо како нама одговара .. зато смо и дошли овде где смо .

Има зато на сајту ''Нове српске политичке мисли'', она лепа парола.. ''Коме је до морала у политици нека иде у ''нсПМ''

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

pa i kažem ti da mjenjaš svoje favorite , nisam ti ni rekao da mjenjas stavove , posto kod nas i ne postoji politicar koji bi se poklopio sa tvojim stavovima, nisam bezobrazan, nego ti pokusavam reci dokle vise ces da pljujes  kako ti ne dojadi

Sta pokusavas da mi kazes, da sam licemer koji menja stavove, il ida pljujem dveri?

Jel ne smem da ih kritikujem?

Sto, jel ti povredjena osecanja?

Kada ovaj moze da dodje ovde i da propagira dveri svaki post koji je napisao.. od prvog do poslednjeg... mogu i ja da kritikujem...ne pada mi na pamet da cutim na besmislenu dverasku propagandu..

Подели на овим сајтовима

Не,немам проблем са тим, али сгодинама схватиш да је ложење на национално, ајд да не будем превише груб,беспотребно, а што је најважније,нема никакво уточиште  и алиби  у хришћанству...

Мада ме боле све ране нашег народа,који су посатрадали само зато што су Срби...

onda dobro meni se ucinilo da ti smeta...

patriotizam ima veliko uporište u hrišćanstvu, ljubav prema bližnjem, posebno ako sa njime prođeš kroz zajedničke muke nastaje veza jača od čelika, to ti je ta ljubav prema bližnjem, jedn od temelja hrišćanstva

Подели на овим сајтовима

Ma 100%. Kako nekog ne bude sramota da piše ovakve izlive proliva u mozak...

Meni je nepomljivo da neko skuplja politicke poene na - deci, crkvi i porodici.

patriotizam ima veliko uporište u hrišćanstvu, ljubav prema bližnjem, posebno ako sa njime prođeš kroz zajedničke muke nastaje veza jača od čelika, to ti je ta ljubav prema bližnjem, jedn od temelja hrišćanstva

Znaci kada je neko rodjen u istoj drzavi kojoj i ti 700  kilometra dalje od tebe on ti je bliznji?

ne znam na sta se odnosi to "bliznji" ali pre ce biti da je na porodicu, bracu, sestre, prijatelje i bliske ljude nego na nekog ko je rodjen 700 kilometara dalje od tebe, nema nikakve veze sa tobom osim sto imate zajednickog precednika.....

Подели на овим сајтовима

Pa popricajte sa ljudima u crkvi i videcete da je to istina.  Medjutim meni je odvratno da vi svi merite Dveri kroz pravoslavlje,pa te ovo nije bas po ovome ovo nije po onome,a drugi ubise,pokrase i ne znam sta ne a njih gledamo kroz neke pete naocare.

Преносимо обраћање јавности Оца Кирила Хиландарца поводом предстојећих избора.

13552_4_kirilo.jpgТешко стање у коме се налази наша држава и наш народ, патње Срба на Косову и Метохији, као и опасност да се настави комадање и отимање преосталих делова Србије, налажу сваком Србину, без обзира на место и улогу у друштву, да чини све што је у његовој моћи да се ови процеси политичке, економске и духовне деструкције зауставе.

Време је, да се коначно окупимо око овог узвишеног и племенитог циља са задатком да заједнички подржимо, истински национално и духовно одговорне људе, оне који ће доследно и до краја спровести програм духовне и материјалне обнове Србије.

За остварење овог великог отаџбинског задатка потенцијал препознајем у духовно препородилачком покрету Двери ЗА живот Србије.

Верујем да су ови млади људи који су се већ доказали на бранику вере и нације, истинска будућност Србије.

Отац Кирил
Духовник манастира Хиландар

Подели на овим сајтовима

Pa popricajte sa ljudima u crkvi i videcete da je to istina.  Medjutim meni je odvratno da vi svi merite Dveri kroz pravoslavlje,pa te ovo nije bas po ovome ovo nije po onome,a drugi ubise,pokrase i ne znam sta ne a njih gledamo kroz neke pete naocare.

Ovde ti se nije javio nijedan glasac "Drugih"

znam ove ljude vec par godina i znam ko za koga glasa... otprilike.. ovde nije nijedan glasac "drugih" koji se nakrase.

Takodje ih ne gledaju kroz pete naocare, kada je bilo potrebe svi oni su prozivali druge.

ne optuzuj ljude koje ne znash.

I sa valterom i zosima.

Подели на овим сајтовима

Meni je nepomljivo da neko skuplja politicke poene na - deci, crkvi i porodici.

Znaci kada je neko rodjen u istoj drzavi kojoj i ti 700  kilometra dalje od tebe on ti je bliznji?

ne znam na sta se odnosi to "bliznji" ali pre ce biti da je na porodicu, bracu, sestre, prijatelje i bliske ljude nego na nekog ko je rodjen 700 kilometara dalje od tebe, nema nikakve veze sa tobom osim sto imate zajednickog precednika.....

jbg sad opet sam na tebe naletio, ako mi sestra u kanadi nije mi bližnaj moja neg daljnja moja jel.... što si takav bukvalista, b ližnji u hrišćanstvu nije metrička jedinica, kako možeš tako lupetati, valjda su ljudi koji su istog porijekla istih imena i klulture ko ja moji bližnji, blsiki su mi na mnogo načina

Подели на овим сајтовима

Oni jedino sto iznose javno da veruju u Boga i to je sve,niti koketiraju sa crkvom u fazonu da prave ne znam sta,niti bilo sta drugo. Ne idu okolo da se slikaju sa episkopima,ne jure da nose kovceg patrijarha Pavla,ne jure da primaju ordenje i nista od toga.

Преносимо обраћање јавности Оца Кирила Хиландарца поводом предстојећих избора. 13552_4_kirilo.jpgТешко стање у коме се налази наша држава и наш народ, патње Срба на Косову и Метохији, као и опасност да се настави комадање и отимање преосталих делова Србије, налажу сваком Србину, без обзира на место и улогу у друштву, да чини све што је у његовој моћи да се ови процеси политичке, економске и духовне деструкције зауставе. Време је, да се коначно окупимо око овог узвишеног и племенитог циља са задатком да заједнички подржимо, истински национално и духовно одговорне људе, оне који ће доследно и до краја спровести програм духовне и материјалне обнове Србије. За остварење овог великог отаџбинског задатка потенцијал препознајем у духовно препородилачком покрету Двери ЗА живот Србије. Верујем да су ови млади људи који су се већ доказали на бранику вере и нације, истинска будућност Србије. Отац Кирил Духовник манастира Хиландар

Zanimljivo.

Подели на овим сајтовима

За остварење овог великог отаџбинског задатка потенцијал препознајем у духовно препородилачком покрету Двери ЗА живот Србије.

Kako ga je prepoznao. Tamo nema ni neta ni televizije. Kome je uopšte ovo izjavio...

Подели на овим сајтовима

jbg sad opet sam na tebe naletio, ako mi sestra u kanadi nije mi bližnaj moja neg daljnja moja jel.... što si takav bukvalista, b ližnji u hrišćanstvu nije metrička jedinica, kako možeš tako lupetati, valjda su ljudi koji su istog porijekla istih imena i klulture ko ja moji bližnji, blsiki su mi na mnogo načina

Nisam bukvalista nego koristis hriscanstvo kao da "promovise nacionalizam" sto moze biti tacno i ne mora.... ali nije to hriscanska dogma nikakva...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...